Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rossz 5let!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
mielõtt nyit vki egy f1 2011 topicot, át kéne nevezni ezt Codemasters' F1-re vagy vmi ilyesmi, fifához hasonlóan elég lenne egy neki.
2011 infók, coopon lesz a hangsúly:
"
Go compete sees the biggest feature additions to the game; multiplayer is a much bigger focus this time around. F1 2011 allows two players to team up and start a co-op career. Whilst this might seem a co-operative affair on the surface, the rivalry between team mates is at the heart of the F1 experience. Who qualifies the furthest up the grid? Who has the better lap times? Who crosses the finish line first? I'll be answering each of these questions with "me" when I inevitably start a career with my F1-obsessed father when the game launches.
Online racing will also be served by a more robust hub, acknowledging the dedicated following that F1 2010's multiplayer maintains to this day. It's here that one of F1 2011's additions will be felt the strongest, and where it will certainly prove controversial.
"
2011 infók, coopon lesz a hangsúly:
"
Go compete sees the biggest feature additions to the game; multiplayer is a much bigger focus this time around. F1 2011 allows two players to team up and start a co-op career. Whilst this might seem a co-operative affair on the surface, the rivalry between team mates is at the heart of the F1 experience. Who qualifies the furthest up the grid? Who has the better lap times? Who crosses the finish line first? I'll be answering each of these questions with "me" when I inevitably start a career with my F1-obsessed father when the game launches.
Online racing will also be served by a more robust hub, acknowledging the dedicated following that F1 2010's multiplayer maintains to this day. It's here that one of F1 2011's additions will be felt the strongest, and where it will certainly prove controversial.
"
Arab money

http://www.f1game.hu/images/stories/F12011_b4.jpg

f1 2011 képek brutálisak 😄
grafika 3x jobb lesz mint a 2010-ben 😄
grafika 3x jobb lesz mint a 2010-ben 😄
namégegyszer offline profil
Offlin profil létrehozása:
sziasztok. mit kell tennem hogy a játékban tudjak mentést csinálni? mert a regisztráció nem sikerül
Akkor passz... A legújabb MegaTrainer-el nekem sem mûködött, de a belinkelt verzióval a mai napig gond nélkül megy a dolog.
Crome
Na, az elõzõ linket nem szereti, de remélem ezt már szeretni fogja. A trainer-t kell leszedni.
Crome
Tessék: MegaTrainer
Crome
Az nem játék patch, hanem a MegaTrainer verziója, amivel érdemes próbálkozni.
Crome
Nem tudok trükközésrõl, de sztem jobb ha hagyod a spanyol pályát, mert azt profin kell tudni, hogy legyen esélyed jó eredményt elérni. Majd kövi szezonban. 😊
Kimi - The King of Spa
Biztos nem lehet valahogy trükközni? Be volt kapcsolva az autosave, így gondolom nem lehet korábbit betölteni. 😞
Nem lehet, hacsak nincs meg az egy versennyel korábbi mentésed.
webibebi: a féket érdemes 5%-ra rakni, mert az para, ha állandóan van kis fékezõhatás. És mivel f1-es autókon nincs féklámpa, így ezt nehéz észrevenni.
webibebi: a féket érdemes 5%-ra rakni, mert az para, ha állandóan van kis fékezõhatás. És mivel f1-es autókon nincs féklámpa, így ezt nehéz észrevenni.
Kimi - The King of Spa
Sziasztok!
Sokat szenvedtem a spanyol pályán, aztán kiderült, hogy ott az AI esetében nincs gumi és benzin sim :|. Monaco következik, de szeretnék újra menni Spanyolországban, megoldható lenne valahogy, hogy a bajnokságban visszalépjek egy futamot? Köszi elõre is a válaszokat!
Sokat szenvedtem a spanyol pályán, aztán kiderült, hogy ott az AI esetében nincs gumi és benzin sim :|. Monaco következik, de szeretnék újra menni Spanyolországban, megoldható lenne valahogy, hogy a bajnokságban visszalépjek egy futamot? Köszi elõre is a válaszokat!
azért igen komolyan nyomjátok.. én most ugye a McLarennel elsõ vagyok de könnyû és közepes fokozatot cserélgetem.. persze pályafüggõ a teljesítmény, vannak pályák amin elég szarul megyek, van amit nagyon szeretek, ott oktatok.. 😊
Nálam 0 mindenhol.
Crome
sziasztok! az volna a kérdések h a deadzone-okat mennyira állítjátok?
msn:[email protected] bárki felvehet
következõ lenne a kérdésem.
24 es hírnéb, Abudabi nagydíj elõtt
még talán 2 van vissza nem tudom.
minden ajánlatot elutasítottam kivéve a redbullét.
ha ezt is elutasítom akkor azok akik eddig nem adtak azok adhatnak?
24 es hírnéb, Abudabi nagydíj elõtt
még talán 2 van vissza nem tudom.
minden ajánlatot elutasítottam kivéve a redbullét.
ha ezt is elutasítom akkor azok akik eddig nem adtak azok adhatnak?
!Forza Ferrari!
Öhm... hát nagyon jól nyomhatjátok, mert én Toro Rosso-val gyakran kényszerülök arra, hogy nehézséget váltsak, mert egyszerûen lealáz az AI legend-en. :-)
Persze pálya függõ, mert pl. Kanadában legenden az idõmérõn adtam majd 2mp-et a másodiknak. Amúgy most az elsõ évadom negyedénél kb. 15. vagyok az összetettben, szóval ez az évad már bukta szerintem. Ja és ugye 50%-os távokat futok, de néha jó lenne a 100%, mert sokszor azért nem tudok elõrébb jutni, mert elfogynak a körök. :-) Csak éppen 100%-ot nem bírnék egy helyben leülve lenyomni...
Persze pálya függõ, mert pl. Kanadában legenden az idõmérõn adtam majd 2mp-et a másodiknak. Amúgy most az elsõ évadom negyedénél kb. 15. vagyok az összetettben, szóval ez az évad már bukta szerintem. Ja és ugye 50%-os távokat futok, de néha jó lenne a 100%, mert sokszor azért nem tudok elõrébb jutni, mert elfogynak a körök. :-) Csak éppen 100%-ot nem bírnék egy helyben leülve lenyomni...
Crome
szemét az AI ezt mindenki tudja😄
HRT vel, legenden, még a csapatbajnokis is vezetem😄
remélem a 2011 ben tényleg javítanak ezen, ahogy említették.
HRT vel, legenden, még a csapatbajnokis is vezetem😄
remélem a 2011 ben tényleg javítanak ezen, ahogy említették.
!Forza Ferrari!
Azt mutatják, hogy mennyire kopott a gumi. Sárga: kopott, még bõven jó; narancs: eléggé kopott, ha nincs extrém helyzet vagy a taktikád nem kívánja meg, ekkor már érdemes lecserélni; piros: jobb ha ezt nem látod, mert ekkor már nagyon elveszik a tapadás.
Nem érdemes egyébként húzni a kerékcserét, mert ha pl. lággyal indulsz és már egy gumid narancs, akkor már lassabb tempót tudsz csak menni, mint új keménnyel.
Nem érdemes egyébként húzni a kerékcserét, mert ha pl. lággyal indulsz és már egy gumid narancs, akkor már lassabb tempót tudsz csak menni, mint új keménnyel.
Kimi - The King of Spa
Valaki leirná nekem hogy verseny közben a gumi különbözõ színû,melyik mit jelent.A feketét tudom hogy az defektet jelent.A többit valaki legyenszíves leirni köszönöm.
hát a 2 szezonomat nyomatom a red bullal simán világbajnok leszek a legnagyobb fokozaton ez vicc:S monzai idõmérõn rosbergnek 2.8 mp adtam 1 kör alatt.... :S
Következõ évbe aláírtam a Ferrarihoz hát ott az lesz a célom, hogy az egyéni bajnokság mellett a csapat bajnokságot is megnyerjük a fáradt brazil gyerekkel.
Következõ évbe aláírtam a Ferrarihoz hát ott az lesz a célom, hogy az egyéni bajnokság mellett a csapat bajnokságot is megnyerjük a fáradt brazil gyerekkel.
én most 2. szezonban a mekinél versenyzet, mivel elõzõ szezonban legyõztem Buttont, a nagy rivális, most pedig a mercinél 27-es szintet írnak. Szval elég magas. Én ma adtam meg riválisnak Alonsot riválisnak. Gyakorlatilag is õ a legnagyobb riválisom a pontversenyben, jövõre pedig a ferrihoz szeretnék igazolni mindenképpen. 😊
A gamecopyword.com -on van a 1.0.2.8-as verzió, próbáld ki azzal!
Nekem azzal megy, az újabb verziókkal valamiért nálam sem akart mûködni.
Nekem azzal megy, az újabb verziókkal valamiért nálam sem akart mûködni.
Crome
Üdv!
mondj jót a versenyzõjükrõl, és nyilatkozatoknál ha csapatodról kocsidról van szó mindég a bal szélsõt válaszd. nekem elsõ évben adott a ferka egy 10,5 misit 😊
hmmmm
17. versenynél járok.
22 es hírnevem van és a merci nem akar😄
mármint a mercedes gp.
ennél nagyobb hírnév kéne hozzá?
17. versenynél járok.
22 es hírnevem van és a merci nem akar😄
mármint a mercedes gp.
ennél nagyobb hírnév kéne hozzá?
!Forza Ferrari!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Szevasztok. Segítsetek már nekem nekem a gépem megfelel a rendszerkövetelménynek és a legminimumra van állítva a grafika és mégis szaggat de nagyon!! segítsen már valaki mit tudok vele csinálni?? köszi elõre is.
Hello. Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol találom azt a skint, vagy modot, hogy a játékban a kijelzõn ott legyen a drs, kers.
Valaki dobjon egy linket vagy a fájlt.
Köszike
Valaki dobjon egy linket vagy a fájlt.
Köszike
8261-es hozzászólás.
Crome
Én a flashback részét használom, az tudom, hogy bármikor ütöm be, mûködik. Akár versenyben, akár menüben. Azért délután kipróbálom a többit is, most már kíváncsi vagyok rá. (Egyébként ugye bal shift-et nyomsz az aktiváláshoz?)
Crome
próbáltam az 1.0 ással és a patcheltel is. verseny közben bedobja a visszajátszást shift + f1 nél, próbáltam úgy, hogy esc et nyomtam és úgy. ctrl + f1 re is ez érvényes
Melyik része nem megy? Nálam tökéletesen mûködik.
Crome