• Crome
    Idáig már vagy 3x jártam így: kimentem Q1-ben, futottam egy x-időt, aztán azzal megelégedve lepörgettem a maradék perceket. Erre pörgetés végén kijön a Q1 eredménylistája és nem az x-edik helyen vagyok, ahol még az utolsó mp-ben is voltam, hanem a sor legvégén DNQ-val a nevem mellett.

A másik problémám nem is biztos, hogy bug, bár már írtam róla nem olyan rég, de akkor erősítsetek meg hogy így van: a második évadban már teljesen más erősorrendet generál a gép, mint az elsőben? Tehát míg az elsőben javarészt hozza a szokásos (idei) erőviszonyokat, addig nálam a második évadban (egy hiba miatt 2x kellett már 2. évadot kezdenem) egyszer a Mercis versenyzőket hozta szinte állandóan a gép a 3-4. helyre a McLaren-t meg a 7-10 körül, a Lotus-osok meg gyakorlatilag a Williams-esekkel cseréltek helyet, aztán most meg a másodjára játszott második évadomban a Renault versenyzők vannak 3-6. helyen, a RBR meg a 8-11 között szokott zárni. A Lotus meg újra most is ott van, ahol elvileg a Williams-nek kéne lennie. Teszem hozzá semmilyen befolyásoló mod nincs fent. Valaki itt írta, hogy az előző évben fejlődő csapatok a következő évben jobbak lesznek. Ezek szerint tényleg, mert más magyarázatot nem tudok rá, hacsak nem tényleg valami bug. Remélem érthető volt amit leírtam. :-)