21751
  • IXEMGabeo
    Codemastersben sosem csalódtam
  • GPx8
    Persze, nagy flash lenne egy ilyen kormány, nem is kéne a Logitechnek sokat dolgozni rajta, gyakorlatilag a dfg formáját kéne csak megváltoztatni. (Meg, hogy nem forduljon azért 900-at...) :)
    Viszont egy ilyen kormánnyal nyomni a többi játékot meg olyan béna lenne. Szvsz.
  • symbol
    f1 2011-hez végre jön egy F1-es kormány, amihez valszeg a logi gyártja majd a cuccot. istenem. végre. :)

alig várom már. én úgy gondolom, hogy egy komolyabb kormányt szeretnének összedobni, az árát első körben úgy 40-70ezer környékén tippelném megjelenésének idején.

azért is lenne ez jó nekünk, mert egy komolyabb kormány már nagyon drága, viszont a mezeiek meg pl nekem nem nagyon tetszenek. :( DF GT még elmegy, de szerintem a fanatec kormányok és a g25-27 is elég ronda.

egy igazi f1 kormány, kapcsolokkal meg minden. nah az odabasz.
    mellesleg egyre jobban várom az f1 2010-et. annyira szimpi, amit és ahogy tálalnak, hogy ebből nagy szar nem lehet. :)
  • atila4
    Hát arra én is kíváncsi leszek xD
  • Totti5
    A még a PS3 sem elég erős rész, elég erősre sikeredett:) Dirtet pl butíttották PS3ra ( kivettek objecteket ) de még úgy is veszettül vsyncelt és rosszabb volt minden téren mint a 360as. Dirt 2 már jobb lett etéren, de amíg 360on 4*AA van rajta, addig PS3on 2* és hajlamos a tearingre.

1080p meg ahogy a Dirtnél úgy játékok 99%nál nincs, csak felskálázás. Natív 1080ps játékok száma kb 10.
  • tommygear
  • adam46
    Ne kezdjétek már megint, hogy vajon melyiken lesz szebb a játék. Majd idővel kiderül.
  • palinho96
    az fix a multis playerek száma (12)

Na nézd meg hoyg a DiRT 2-nek ill a GRiD-nek a pc-s illetve az xBox360-as verzióját semmi külömbség...!
    A mai erőművek meg jobbak mint a kibaszott drága xBox360!
    Főleg ha (XP, Vista vagy Win7-ed van és 64bites)
    Ennyi!
    Am a konzolosok húzzanak a konzolos toopick-ba és nyissanak ott is ilynet...

Nem akartam senki se megbántani csak mondtam... :)
  • leho94
    asszem csak 12 ember mehet majd multiba:S
  • tommygear
    miért? xbox már egy 5-6 éves hardver, ne hasonlítsuk a mai pc-khez :D
  • SirAlo
    Engem csak a multi fog inkabb erdekelni, singleba egyszer vegig viszed es kesz, de ha jo lenne a multi mehetnenk vele bajnoksagot is stb ;) Meg is vennem akkor a jatekot
  • barcames
    konzolokon szebb lesz:P
  • tommygear
    konzol nem egyenlő pc :)
  • barcames
    Nem lesznek mechanikai meghibásodások, csak az AI vezérelte kocsik esetében.
  • barcames
    mint ha úgy emlékezném nem lesz benne:S
    tök jó lenne vezeted a futamot és egyszer csak elkezd a motor veszteni az erejéből és szép lassan elfüstöl:D
  • symbol
    hát azért lol. , 3 századdal jobb mint gamepaddal? :D az kicsit kevés XD
    bár nem mindegy ki mennyit és mivel ment, meg hát hogy hogy.
  • SirAlo
    "-Konzolokon nem lesz elérhető az 1080p-s megjelenítés, még a PS3 sem elég erős ahhoz, hogy ebben a minőségben megjelenítsen 24 autót, illetve a dinamikus időjárást is lekezelje. "

Hat kivancsi vagyok akkor az en gepemen hogy fog menni 1680x1050-be :D
  • palinho96
    én remélem nem... nem akarok motorhibákkal bajlódni... :(
  • barcames
    na még 45 nap:)
    mechanikai hibák lesznek benne? (mert nekem úgy rémlik mint ha nem...)
  • barcames
    -Az első szárnyak állása menet közben is állítható lesz.
    -A játékos sosem látja magát kívülről, így nem lesz külön karakterépítő rész az F1 2010-ben.
    -Semmilyen, F1-es tévéközvetítésre emlékeztető motívumot nem tudtunk belerakni a játékba, minden a pilóta szemszögéből zajlik.
    -Úgy vettük észre, hogy kormánnyal körönként három századdal gyorsabb időket lehet hozni, mint egy gamepaddal.
    -A szektoridők ki lesznek írva a képernyőre.
    -A karrier módban két verseny között állítható lesz a nehézségi fokozat.
    -Az F1 2010 megjelenésére nem lesz semmiféle extra kormány a játékhoz. A 2011-hez azonban már szeretnénk valamit elérni ebben a témában.
    -A verseny közben elfogyhat az üzemanyag, de a kocsi ilyenkor nem áll le teljesen, csak döcögve halad tovább.
    -Az F1 2011 határozottan egy teljesen különálló játék lesz, nem egy sima évad-frissítés. Rengeteg teendőnk van még ezzel kapcsolatban.
    -Realisztikus szabályok lesznek, hosszabb versenyeken pedig előfordulhatnak komolyabb büntetések, például 10 másodperces stop and go, vagy boxutca áthajtás. Egyesek gyakran nem tisztán játszanak. Remélhetőleg a becsületes versenyzők privát szobák nyitásával, illetve a realisztikus szabályok alkalmazásával ki fogják tudni szűrni őket.
    -Konzolokon nem lesz elérhető az 1080p-s megjelenítés, még a PS3 sem elég erős ahhoz, hogy ebben a minőségben megjelenítsen 24 autót, illetve a dinamikus időjárást is lekezelje.
    -Úgy gondolom, az F1 2010 egy korrekt szimulátor lesz, de semmi esetre sem árkád.
    -Egyjátékos módban ha teljesen összetöröd a kocsit, akkor vége a versenyednek, hiszen a csapat azt már nem fogja tudni megjavítani.
  • IXEMGabeo
    okés köszi a tanácsot mint említettem át fogok szokni, mert úgy amúgy a videókból is látványosabb a belső nézet:)
  • adam46
    Igen, rFactorba is jobban érzem a kocsit belső nézetből. Plusz ha felveszem a fej mozgás, és előre nézés arányát még jobb, na meg azt sem árt, ha felveszed jó hangosra a hangfalat. Akkor kapok igazán erőre. :)
  • Muttley
    decc rájt
  • symbol
    nah gyorsan:
    sokkal gyorsabb lehetsz belső nézetből. miért?
    mert sokkal jobban érzed az autót, látod és érzékeled a cockpit és az autó minden rezdülését, a kerékvetőket meg minden mást is sokkal közelebb érzékeled, pontosabb vagy.

fentről semmit nem érzel úgy ahogy kellene, mintha valami gagyi távirányitós autót vezetnél.

megszokás kérdése a belső nézet, de hidd el nem kell sokat gyakorolni és sokkal jobb lehetsz mint amúgy. már ha nem adod fel rögtön és tényleg jobb is akarsz lenni.

belső nézetből maga a játék is "jobb", mégis milyen extázis élmény lesz soha nem látott kivitelezésű vizfüggőnyben vezetni a többiek mögött? fentről ez megint csak elveszik. ahogy sok minden más is.
  • IXEMGabeo
    érdekes lesz hozzászokni...mindenesetre mikor kipróbáltam F1challenge-nél is az onboardot kb 2 másodperccel lassabb voltam az előtte lévő körömnél:D:D:D
  • laci 700
    Én se kormánnyal tolom, hanem gamepad-al mégis onboard nézetből játszom. Bár most gondolkodom, egy DFGT-n.
  • adam46
    Itt
  • padavanHUN
    Itt találsz nagyon kicsivel többért.
  • palinho96
    miért és honnan tudod??? na kérlek S.o.S.
  • IXEMGabeo
    Manchester drukkereknek nincs válasz;)
  • SirAlo
    Hat nekem 2.5 Ghz-es Dual corem van es a Dirt 2 siman ment , remelem ezzel se lessz gond
  • palinho96
    szasztok!
    nem tud valaki olcsón max 35k-ért Qaud procit az szóljon pls, még AuG 16 előtt faternak lenne születés napja és megakarom lepni... mondjuk inkább az én javam szolgálná... bár ha 2GB Memo karit is tudtok olcsón akkor azt is megköszönném!
  • IXEMGabeo
    videókból úgy láttam amúgy a törések nem tűntek realisztikusnak...tehát ha valakinek nekimegyek, letörik a szárnyam mondjuk, meg ugye elméletileg kipörgünk, aztán lehet h a sérthetetlenség be volt kapcsolva pont a videoban...

ja letesztelem, mindeképp kontroller lesz belőle, és sztem az onboardod még hanyagolom...sokkal jobban érzem a féktávokat, ha előttem van az autó
  • symbol
    jaja, az kemény lesz XD, bár Szingapúr esőben, éjjel. nah az a totálkáosz XD
  • GPx8
    Majd leteszteled.
    Modjuk elindulsz Monaco-ban az utolsó rajtrácsról esőben... ;)
  • IXEMGabeo
    most komolyan nagyon remélem h 3.0 ghz-es Dual Core elég lesz hozzá...ahogy adam is mondta majd a videukártya felhúzza, főleg egy NVIDIA GT240-es DDR5-ös, 1024 Mb-os kari csak elég hozzá
  • IXEMGabeo
    amúgy thx

#1039: nem probléma, legfejjebb átszokom majd...hát, akkor az elég durva, hogy én nem oboardos stílussal már vezettem is bajnokságot, az igaz h nem fejeztük be de vezettem:D:D:D ja és billel toltam
  • SirAlo
    En is rFactorba mindig onboardbol vezetek de kormannyal 100x jobban erzem az autot mint billel pl. persze ha nem vagy megszokva kormannyal nem tudod milyen (foleg force feedbackossal) de nem reg kiprobaltam ujbol billel es olyan volt mintha nem is en iranyitanam az autot :D
  • HUmanHunter
    nemtudom nekem is onboard kamera a jobb, így a kanyarokat könyebb bevenni mert látod hogy hol van pontosan a kereked és hol a kerékvető..
  • IXEMGabeo
    oké, de nincs kormányom, nekem pedig sokkal jobban tetszik ha előttem van a kocsi könnyebben tudom úgy irányítani jobban érzem, még kontrollerrer is úgy tolom amúgy...csakis maximum, ha lenne kormányom akkor váltanék át onboardra, de ízlések és pofonok érted:)