| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
9Ba9 #10940 Személyesen nem próbáltam, de lehet, hogy működik
Rendszer újratelepítése utáni mentés visszaállítás:
Szokott lenni, hogy van egy OFFLINE profilod GfW-ban és a gép újrarakása után elveszik a mentett állás, mert nem ismeri fel a mentést a játékodhoz…
Erre is kiötlöttem egy megoldást, amit nem rég teszteltem is és működött!!! :)
Különböző mappákat kell elmásolnod a helyéről és miután újra rakod a gépet avisszahelyezése az elsők között van , s csak utána van a GfW telepítése, majd a játék(ok) elindítása…
Szóval írom miket másoltam el és biztosan jó lesz a mentésed, ha azt is megörzöd (Win7x64 -esem VAN):
c:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\Windows Live\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Program Files (x86)\Common Files\Windows Live\.cache\ -az egész könyvtárat másold el
c:\Users\***felhasználóneved***\AppData\Local\Microsoft\ -ebből a könyvtárból a ”GFWLive” és az “XLive” mappa kell
c:\Users\***felhasználóneved***\Documents\ – ebből kell nekünk a “GFWLIVESetupLog.txt” és a “GFWLIVESetupLogVerbose.txt” file-ok és kell még innen a játékmentésed…