| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ezek 'azé nem komplettek!
Megcsinálom a derékig vízbenálló pályán a 40.3xx-et, és nem tudom a 11. helyet megfogni. 17.-nél feljebb nem megy.
Az AI megy 37 közepét.
Szárazon a körrekord 34 eleje (Gomb futotta), jegyzém meg szemlesütve.
Az, hogy itt a bogarak mennek 30-at, rendben mert Vilmossal én is 31-ig le tudom, gyűrni, igaz még csak keménnyel mentem. De ezzel a 10-be bejutok.
Nagyon nyalnak a billentyűsöknek, mert aki ezt kormánnyal (ez is nyal) megcsinálja, kamu nélkül, annak azért én is nyalok, de legalább a kalapom megemelem. (maradjunk az utóbbinál)
Most mehetek gyakorolni a vizen, De nem vagyok én Cseh Laci!
Valamennyire azért kezdek rájönni a Codie fantasztikusan nyakatekert logikájára a szetapolás terén. Hátha találok egy olyat, amivel átjutok a cunamin, és elérem a 37 végét. Bár az Atlanti-óceánon 3mp-t gyorsulni...
Kimi sem vagyok, hogy néha megpihenjek egy repülőgépanyahajó (mondtam, hogy van még hosszú szavam) kifutóján.
Versenyen meg majd csutka száraz, verőfényes idő vár. Kurva jó!
Nein, nein, neim... franc!