Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van már 100% magyarosítás hozzá!!Szedjétek és átláthatobb az egész!!!
http://f12010codmaster.atw.hu/
Letöltéseknél megtaláljátok.
Hamár ottvagytok és van kedvetek jelentkezzetek!!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy felraktam a patch-et, és azóta túl könnyû lett a játék...:S Nem lehet valahogy letörölni? Vagy, amikor a nehézséget állítom, akkor ugye kevesebb flashback lesz, de egyúttal a verseny is nehezebb lesz? Mert akkor feljebb venném.
Köszi a választ
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Ha nem irok alá szezon végén más csapatnál,akkor maradok automatikussan annál ahol vagyok???Mert fel van kinálva egy lehetõség ,de a csapatom nem kinál semmit ,pedig bajnok lettem.
köszi
De ha felrakod a hivatalos patch-et, akkor már azt fogod látni, hogy ki mennyivel van lemaradva.
Kimi - The King of Spa
A Forma1 nem a 3-4-5 körös versenyekrõl szól. Ennyi kör alatt jó, ha egy elõzésre van lehetõség.
Miért lenne jó "végigszaladni" a világbajnokságon?
Kimi - The King of Spa
telepítésnél irja ki vagy amikor már jáccanál vele?
eredeti vagy crak-elt a játék?
ha gondolod vegyél fel msn-re: [email protected]
és megint adnak majd ki fejlesztõi videókat mint tavaly.
de ez mértis baj?attól jöhetnétek!!!
énis megvettem.
Amugy senki nemakar ligába versenyezni?
http://f12010codmaster.atw.hu/
Chekkoljátok!!!KÖSZI
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
leszedtem 1 módot a gumi kopást (TYRES v 1.3 FINAL) és a gumi nem kopik a játékban! azt hogy tudom megcsinálni hogy a gumi kopjon a játékban és lehessen is látni? mert itt ír valamit angolul de nem értem!
légyszi segítsetek!
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Kimi - The King of Spa
Kampány módban feladni nem lehet a futamokat, hogy lehessen menni a következõ futamra?
Kimi - The King of Spa
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB