Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi
Ez elmaradt.Offline profil létrehozása:

Hozz létre offline profilt.

Üdv!Hogy lehet megcsinálni hogy legyen autómata mentés?
szisztok!
Van már 100% magyarosítás hozzá!!Szedjétek és átláthatobb az egész!!!
http://f12010codmaster.atw.hu/
Letöltéseknél megtaláljátok.
Hamár ottvagytok és van kedvetek jelentkezzetek!!!
TruckerDave
Ez érdekelne engem is mert csak 2 versenyem van hátra, de én csak második leszek a bajnokságba.<#mf1>

Tyre és a Fuel Simulation

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pisztácia
Hmm, ezeket hol lehet beállítani? <#nemtudom>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

kapcsold be a gumikopást vagy a benzint és máris nehezebb lesz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pisztácia
Üdv!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy felraktam a patch-et, és azóta túl könnyû lett a játék...:S Nem lehet valahogy letörölni? Vagy, amikor a nehézséget állítom, akkor ugye kevesebb flashback lesz, de egyúttal a verseny is nehezebb lesz? Mert akkor feljebb venném.
Köszi a választ

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

sziasztok!!

Ha nem irok alá szezon végén más csapatnál,akkor maradok automatikussan annál ahol vagyok???Mert fel van kinálva egy lehetõség ,de a csapatom nem kinál semmit ,pedig bajnok lettem.

köszi
pisztácia
Köszi, föl is tettem. Csak 1.01-eset találtam. Sztem nincs annál újjabb.

rototti
Alapból nincs, nem tudom, hogy van-e hozzá házilag készített mod.
De ha felrakod a hivatalos patch-et, akkor már azt fogod látni, hogy ki mennyivel van lemaradva.

Kimi - The King of Spa

pisztácia
És olyan mód van, hogy úgy jelezze ki az adatokat, mint a TV-ben? Hogy ne a a bal fölsõ sarokba írja ki, hogy ki hányadik, hanem lent, úgy mint a TV-ben. Azért is lenne jó ez, mert sose látom, hogy elõttem ill. mögöttem mennyivel vannak lemaradva...S

pisztácia
Ez is teljesen igaz, de most mennyibe tartott volna nekik azt megcsinálni, hogy be lehessen állítani, hogy kevesebb kört kelljen menni. Mert egyfolytába menni 25 percig...😄 hát azért az kemény.

SZERINTEM így is eléggé lebutították, a közízléshez, az átlagfelhasználókhoz igazították a játékot a nagy eladott példányszám reményében.
A Forma1 nem a 3-4-5 körös versenyekrõl szól. Ennyi kör alatt jó, ha egy elõzésre van lehetõség.

Miért lenne jó "végigszaladni" a világbajnokságon?

pisztácia
Igen, ott le van tolva a minimumra, és így kell 10-13 kört menni, ami elég sok:S

rototti
A verseny indításánál a distance résznél állítsd kisebb %-ra. A 10% kb az amit te szeretnél.

Kimi - The King of Spa

nem

pisztácia
Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy a karrier módban, nem lehet valahogy beállítani, hogy ne kelljen 10-13 köröket menni, csak mondjuk 5-7et? Köszönöm!

szia
telepítésnél irja ki vagy amikor már jáccanál vele?
eredeti vagy crak-elt a játék?
ha gondolod vegyél fel msn-re: [email protected]
most meg az xlive dll-tnem találja ha meg berakok egyet akk azt írja hogy nem jó a sorszám vagy hogy nem érvényes windows binális fájl lécci nagyon kérek mindenkit segítsetek.

valaki nem tudna segíteni mit csináljak akkor ha a gép ezt írja ki a játék indításakor hogy a "securom launcherhibát észlelt ezért leáll"várom az ötleteket elõre is köszi mindenkinek.<#conf><#conf><#help><#help>

google a barátod!

Hol olvastál róla?
f1 2011 az idény nyitó elõtt bemutatják <#smile>
és megint adnak majd ki fejlesztõi videókat mint tavaly.

TomSolberg
7977 😛

Minek Tunngle-ozna akinek megy a multi? Én biztos nem veszõdnék vele.
ok
de ez mértis baj?attól jöhetnétek!!!
énis megvettem.
Sokan szeretnének, csak megvették a játékot. 😊
igazából a gumi és a benzin OFF-on kívül minden fel volt tolva...ja és ez billel elsõre fura volt...

szia csak versenyhétvégén,karierben és multiban látod a kopást.

Amugy senki nemakar ligába versenyezni?

http://f12010codmaster.atw.hu/

Chekkoljátok!!!KÖSZI
akyyy
uncsi

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

üdv!
leszedtem 1 módot a gumi kopást (TYRES v 1.3 FINAL) és a gumi nem kopik a játékban! azt hogy tudom megcsinálni hogy a gumi kopjon a játékban és lehessen is látni? mert itt ír valamit angolul de nem értem!
légyszi segítsetek!
csak összejött 😊
sziasztok
Ha van kedvetek csatlakozattok!!!

http://f12010codmaster.atw.hu
manutdzoli
Játszik itt valaki PS3-on F1-et? Még mindig az a problémám,hogy egy játékos se akar jönni játszani :W Másnak is ilyen,vagy csak nálam?10perc alatt egy játékos se jelenik meg.Hogy lehet így online játszani? 😞(

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

gibson9
Köszönöm a válaszodat!

rototti
Állítsd be a versenyt 1 körösre, és szabadedzésbõl lépj rögtön versenyre. Ha jól emlékszem nincs átugrási lehetõség.

Kimi - The King of Spa

gibson9
Úgy értem az idényben/évadban tökmind1 😄

Kampány mód ??? ez hol található a játékban ? énisénis
gibson9
Sziasztok!
Kampány módban feladni nem lehet a futamokat, hogy lehessen menni a következõ futamra?

rototti
Alapértelmezetten az 1-2-3-4 gombokkal tudod verseny közbe elõhozni a gumiválasztáshoz szükséges menüt. A myf1/controls menü alatt tudod ezeket megváltoztatni (quick menu left/right/up/down).

Kimi - The King of Spa

Laaccoo
Ha verseny közbe elkezd esni az esõ akkor hol tudom beállítani,hogy ha kimegyek a boxba esõgumit rakjon fel ?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Jah értem akkor bocs és tényleg pénztárcával 😊
Nem lemezkép fájlra gondolt