• Batmanci
    Nem tudom, mi az a Race.
    A beállításokat, amennyiben rendelkezésre állnak a lentebb említett lehetőségek, kizárólag a Te érzékeid, teszt tudásod alapján lehet saját magadhoz "idomítani".
    Vannak egész jó leírások erről. Olyat keress, amely megmagyarázza, mire mit kell tennie egy autónak. Sajnos, ezeket is ok, okozati tényezők befolyásolják, tehát, ha ezt állítod, szinte minden mást arra kell "belőni" - és nem vénásan -.
    Egy szetap, szinte kizárólag kompromisszumok ból áll, amelyben minden pályán másban kell kiegyezni, egy másik szempont elvesztésével, vagy részben elvesztésével.
    Arra, hogy egy számomra is kielégítő leírást készítsek, semmi esély, mert 100-200 oldal alatt nem lennék képes, és kellenének hozzá az adott széria jellemzői, no, meg a mérnökök.
    Segíteni tudok, és szoktam is, de kizárólag élőszóban, abban a társaságban, amelyben versenyzek.
    De van két súlyos oka, amiért erre nem kerülhet sor. Az egyik, hogy többé nem vagyok hajlandó többszemélyes, online játékra. A másik, hogy a 2011 valami más rendszer alapján működik, mint a valóságban. Értsd, ezt állítom->ezt kéne csinálnia->ellenkezőt teszi. Megfordítom, akkor is az ellenkezőt teszi.
    Ez számomra kínai.
    Példa: alapvetően a stabilizátor egy torzios rugókból álló háló a kocsi alsó borító lemeze felett. Ennek több ponton kell kapcsolódnia az alvázhoz - jelen esetben a kocsi szekrényhez, és a keménységét-lágyságát nem 11 pontban, és nem pusztán elől-hátul kell meghatározni.
    Nem túlzás, amiről írok, mert tessék megnézni a GTR2-őt!
    Ott ugyan a hidraulikával nem foglalkoznak de egy szimulátorban - valljuk meg -, erre nincs is szükség, mivel fizikai kontaktu kell az autóval ezek érzékeléséhez. Ha a plr fájlban beállítod, hogy a Damper Units=1, akkor a rugók - értem ezalatt az összeset, csillapítás, gyors-lassú, be-ki, 3rd...stb), már nmm/s, nm/s-ben fognak megjelenni.
    Na, akkor fog állad pattogni padló! Ráadásul ezt összekötöd a MoTec nevezetű telemetria feldolgozó rendszerrel, amivel a mai forma 1 is dolgozik, csak az egy hangyányit több adatot juttat a komjúterekbe...
    'Sztem, repülősóval kell magadhoz tériteni.
    Szóval ez közel sem egyszerű.
    Nyílván nem azt akarom mondani, hogy legyünk mérnökök, ha játszani akarunk, de a lehetőséget, véleményem szerint meg lehetett volna adni.
    Tehát semmi általánossággal nem szolgálhatok, itt a 2011-ben.
    Jelenleg, én is azon "melózom", hogy Kínában, lájt esőben 42 alá tudjak, tartósan menni.
    Ez van.
    Sorry, Laci.