Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kel hozzá:
Tunngle 4.3.2.0 beta (itt regisztrálni és csinálni felhasználo nevet.)
Ha bejelentkeztél keresd a sport/f12010(2) hálozatot.ebbe a szobába gyülejkeznénk.
Kell még a TeknoGods_beta17.
Itt elinditod a teknohelpert 1,automatic mode katt
utánna a tap-win 32 adapterre.ha két zöld pipa lessz katt a DLLLoad-ra
megjelenik mégegyzöld pipa utánna inditani a game-t.
A játékban többjátékos/lan/szezon keresése ha elkezd keresni kétszer nyomj F12-t bejön a lista.
Ennyi lenne.Remélem jöttök.
üdv zoli
szerintem az f1 2011 azért bivalyerõs lesz mert elég sok új dolgot beletesznek ami nem volt az f12010-ben benne.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Voodoo
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nyitotam egy szobát hamachin
név:f12010codmaster
pass:1234
gyertek bátran mert egyedül már unalmas szerintem!!
Viszont újabb gond, hogy a patch-et nem engedi feltelepíteni.😞
esetleg valami törésteszt szimulátorba tudnám elképzelni,C4-est úgyis elégé jól tudja...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hát bövebben beütöm az id-t jelszot
és kiirja higy disconect valami regio miatt.de már magyar...is lehet.
nemértem.
ezért segítsetek hogy hogyan lehet ezt?
köszi
a játékban lehet saját sisakot készíteni?
köszi<#wave>#wave>
Nos a fentiek fényében írom azt, hogy nem sok esélyt látok a dologra.
valaki segítsen nemtudok felmenni live-ra a játékban!!!milehet?
lécci.ide vagy privibe segítséget
köszönöm
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban:
ATI Radeon 9950 videokártyával, akár a grafikai beállításokat lejjebb csavarva futna F1 2010?
Ha valaki tudja, kérem feltétlen válaszoljon
Köszönöm
Voodoo
Kimi - The King of Spa
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOne
Win7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne
Visszamásolás:
elsõ
második
Kimi - The King of Spa
Elõre is köszi!
A racedepartment mindenféle modjait próbálgatom már jóideje, de csak nem sikerül úgy beállítani a játékot, hogy egy értelmes 100%-os versenyt le tudjak futni...
Próbálom az AI-t belõni, hogy nagyjából az én szintemen teljesítsenek, de egyszerûen nem találok olyan beállítást amivel ez sikerülne.
Ha az erõsséget a tweak programmal úgy állítom be, hogy benzinfogyással is legyen esélyem, akkor az elején jókat küzdök velük. Aztán a verseny közepétõl valami érthetetlen módon elkezdenek csúnyán belassulni. A verseny végére meg már csak szinte vánszorognak a kezdeti sebességhez képest. Nem értem. Pont fordítva kellene lennie nem?
Voodoo
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Voodoo
A másik meg, hogy új csapattal is meg lehet nyerni a vb-t expert fokozaton, holott a valóságban erre 0 az esély.
Ha vki nem tud elõrelépni, akkor lejjebb kell kicsit venni a nehézséget, vagy egy-két segítséget be kell kapcsolni.
Kimi - The King of Spa
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Voodoo
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
újra raktam, teljesen szûz installnál is ugyanez :S
volt vmi cpu fix, amit a system mappán belül a mittoménmilyen restrictionsnél kellett változtatni, azt is megpróbáltam de még mindig fagy :S
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830