Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daemon Tools
pénztárcával
Krisz018
sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a bin fájlt mivel tudom megnyitni?

sziasztok ha van kedvetek lan jácani minden nap jáechatnánk 16:00-tól!!!
Kel hozzá:
Tunngle 4.3.2.0 beta (itt regisztrálni és csinálni felhasználo nevet.)
Ha bejelentkeztél keresd a sport/f12010(2) hálozatot.ebbe a szobába gyülejkeznénk.
Kell még a TeknoGods_beta17.
Itt elinditod a teknohelpert 1,automatic mode katt
utánna a tap-win 32 adapterre.ha két zöld pipa lessz katt a DLLLoad-ra
megjelenik mégegyzöld pipa utánna inditani a game-t.
A játékban többjátékos/lan/szezon keresése ha elkezd keresni kétszer nyomj F12-t bejön a lista.
Ennyi lenne.Remélem jöttök.
üdv zoli
de ha nem jelenne meg akkor meg háborognának 😊
szerintem az f1 2011 azért bivalyerõs lesz mert elég sok új dolgot beletesznek ami nem volt az f12010-ben benne.

JUVEfun
elindítod a patch.exe és...mi történik

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Valakinek van tippje a patch telepítési problémámra?

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Krisz018
Helló!!

Nem tud valaki a BMW Sauber 2011-es autójához Skins.t?

Vádá
Srácok aki esetleg szeretne egy hotlap bajnokságba résztvenni , teljesen kötetlen csak az idõd kell elküldeni látogasson el ide F12010 hotlap bajnokság Mindenki úgy megy ahogy szeretne minimális kikötések vannak. F1 hotlap bajnokság

Voodoo

Firerock
pedig szerintem nagyon jó lett...

Sziasztok! Nekem olyan bajom lenne hogy nem tudom letörölni a játékot, mert egy idõ után ilyet ír ki: The installer has encountered an unexpected error installing this package. This may indicate a problem with this package. The error code is 2753. Aki tud kérem segítsen!
sok hülye F1live.os nem tudja értékelni ezt a játékot😄 egyikük még olyat is írt, hogy a 2006-os Sony játék konzolon jobb mint ez:S pff hol élnek ezek?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock

sziasztok
nyitotam egy szobát hamachin
név:f12010codmaster
pass:1234
gyertek bátran mert egyedül már unalmas szerintem!!
Köszi, közben sikerült rájönnöm az offline profil létrehozásának módjára. Bár tudtam, hogy lehet, csak épp azt nem, hogy hogyan. 😊
Viszont újabb gond, hogy a patch-et nem engedi feltelepíteni.😞

JUVEfun
HEIDFELD (ez már hivatalos)

Máté94
PSP-ben benne van...
Firerock
remélem soha nem lesz benne F1-es játékban😊
esetleg valami törésteszt szimulátorba tudnám elképzelni,C4-est úgyis elégé jól tudja...

JUVEfun
JÓ KÉRDÉS ! ( Kimi Raikonen?)

Máté94
Honnan tudjuk?
Lehet létrehozni offline profilt is.

egy kérdés: F12011-ben ki lesz a Lotus-Renaultnál? Kubica vagy Heidfeld?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sziasztok! El tudja valaki mondani, hogy tudom net nélkül használni a játékot, hogy mentés is lehetséges legyen? Köszi!

szia
hát bövebben beütöm az id-t jelszot
és kiirja higy disconect valami regio miatt.de már magyar...is lehet.
nemértem.
ezért segítsetek hogy hogyan lehet ezt?
köszi
sziasztok!
a játékban lehet saját sisakot készíteni?
köszi<#wave>
Danecay
Nem szeretnélek kiábrándítani, de nem sok esélyt látok arra, hogy akár még teljesen lebutított grafika mellett, játszható számú FPS kapj. Nekem egy Radeon 4850-es karim van, és bizony a célegyenesekben néha 24 alá esik az FPS, ami ugye már nem teljesen folyamatos képet jelenít meg. A Te kártyád pedig, az enyémnél, legalább 5 évvel korábbi példány. A barátnõm laptopján próbáltam futtatni a GRID-et, aminek az F1 2010-nél jóval kisebb hardware igénye van. Neki Radeon X sorozatú VGA-ja van a gépbe, ami ugye újabb mint a tied, és Dual Core-os procija, és nem bírtam annyira lebutítani a grafikát, hogy játszhatóvá tegyem a játékot, pedig erre még egy külsõ kis progit is igénybe vettem, aminek a segítségével olyan dolgok megjelenítésén is tudtam butítani, amiket a játék menüjében nem lehet elérni és állítani.
Nos a fentiek fényében írom azt, hogy nem sok esélyt látok a dologra.

JUVEfun
Kicsit bõvebben ???

sziasztok
valaki segítsen nemtudok felmenni live-ra a játékban!!!milehet?
lécci.ide vagy privibe segítséget
köszönöm
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban:
ATI Radeon 9950 videokártyával, akár a grafikai beállításokat lejjebb csavarva futna F1 2010?
Ha valaki tudja, kérem feltétlen válaszoljon
Köszönöm
Vádá
Srácok aki esetleg szeretne egy hotlap bajnokságba résztvenni , teljesen kötetlen csak az idõd kell elküldeni látogasson el ide F12010 hotlap bajnokság Mindenki úgy megy ahogy szeretne minimális kikötések vannak. F1 2010 Hotlap bajnokság

Voodoo

rototti
Úgy tudom, hogy az is kell ahhoz, hogy vissza tudd tenni a mentést. Már nem tudsz mit csinálni, próbáld meg anélkül, hátha megy.

Kimi - The King of Spa

Az gáz, ha ezt C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive nem mentettem ki?
rototti
Ezeket kell lementeni:
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOne

Win7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne

Visszamásolás:
elsõ

második

Kimi - The King of Spa

Sziasztok! Újra telepítem a gépemet ezért kérnék segítséget abban, hogy hogyan kell a mentésemet kimenteni? Aztán meg hogyan kell majd visszamásolni?
Elõre is köszi!
Valóban nem az, de attól még egy kellemes kiegyensúlyozott játék igazán lehetne belõle...

A racedepartment mindenféle modjait próbálgatom már jóideje, de csak nem sikerül úgy beállítani a játékot, hogy egy értelmes 100%-os versenyt le tudjak futni...
Próbálom az AI-t belõni, hogy nagyjából az én szintemen teljesítsenek, de egyszerûen nem találok olyan beállítást amivel ez sikerülne.
Ha az erõsséget a tweak programmal úgy állítom be, hogy benzinfogyással is legyen esélyem, akkor az elején jókat küzdök velük. Aztán a verseny közepétõl valami érthetetlen módon elkezdenek csúnyán belassulni. A verseny végére meg már csak szinte vánszorognak a kezdeti sebességhez képest. Nem értem. Pont fordítva kellene lennie nem?
JUVEfun
jól mondod : "akar lenni " DE NEM AZ !!!

Vádá
Vegyél fel Sisakot , ha játszol otthon ! Ó várj csak ez egy JÁTÉK ! Mi reális ebben ? kb semmi . Vizes versenyeket simán lehet hozni legerõsebb fokozaton , segítségek nélkül , legyél bármelyik kocsival még a saftycarral is 😛

Voodoo

JUVEfun
<#rinya>

köszönöm a gratulációt 😄 de ha már olyan reális akar lenni a játék ne várjon olyat ami az életben nem túl valószínû

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Vádá
Gratulálok a hozzászólásodhoz 😛 , de azért segítek egy játékkal játszol nem vagy F1-es pilóta.

Voodoo

rototti
Nem a valós erõviszonyok vannak a játékban. Ha jól emlékszem a játékban 2-3 mp különbség van az új csapatok és az élmenõk között, míg a valóságban 6 is volt.
A másik meg, hogy új csapattal is meg lehet nyerni a vb-t expert fokozaton, holott a valóságban erre 0 az esély.

Ha vki nem tud elõrelépni, akkor lejjebb kell kicsit venni a nehézséget, vagy egy-két segítséget be kell kapcsolni.

Kimi - The King of Spa

Majd linkelj már be hogy az életben hol volt a hispania 12. helyen pls 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Vádá
Lassú vagy ezek szerint 😊

Voodoo

az normális hogy elsõ évben lotussal nem jött össze a feljutás, hispaniához átmentem, és jobban is megyek, csak az elvárások magasak 8-10 vagy 12-10helyezés folyamatosan az elvárás, 3futammal a vége elõtt 16,5 tudásnál vagyok és 18kell tororossohoz.... de a hispaniaval hogy legyek 10edik folyamatosan. amúgy 22pontot szereztem
Vádá
Srácok aki esetleg szeretne egy hotlap bajnokságba résztvenni , teljesen kötetlen csak az idõd kell elküldeni látogasson el ide F12010 hotlap bajnokság Mindenki úgy megy ahogy szeretne minimális kikötések vannak.

Voodoo

JUVEfun
Akkor más nem maradt mint cpu prioritás változtatás....

ja.. jó hülye voltam, mert nem írtam, hogy GTX 560 Ti van... kb 1 hete jelent meg a kártya, de nemhiszem, h ez lenne a gond. Van hozzá normális driver :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

JUVEfun
Ha az a vidi karid ami alul le van írva ahhoz le kellett tölteni vmit , de már én sem emlékszem pontosan ,nézd meg az oldalukon vagy csak frissítsd

sziasztok. Olyan problémám lenne agémmel, hogy heavy raines versenynél egyszerüen kfiagy a gém. Mindenféle mod nélkül is, meg moddolva iss (true wather és társai)..
újra raktam, teljesen szûz installnál is ugyanez :S

volt vmi cpu fix, amit a system mappán belül a mittoménmilyen restrictionsnél kellett változtatni, azt is megpróbáltam de még mindig fagy :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830