| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Sziasztok! Egy óriási problémám lenne. Kérek szépen vkit, segítsen nekem. A gondom az F1 2010-t érinti. PC hiba miatt elszállt a C meghajtó és vele együtt a GFWL is. Sajnos nem volt annyi eszem, h felírjam magamnak az ID-t és már nem emlékszem, hogy milyen mail címmel regeltem és mivel a kódot már hozzá rendeltem az acchoz, ha nem tudok belépni buktam a játékot és vele együtt kb. 10e Ft-ot. Már beszéltem a Live illetékeseivel és az email cím nélkül nem tudnak mit csinálni. Annyit tudtak tanácsolni, h kérjek meg vkit, aki "bent" meg tudja nézni a gamertagemet és ez által a reghez használt email címet. Ebben kérnék segítséget. Tehát F1 2010-hez regeltem, popey8 gamertaggel. Mikor regeltem M.o.-n még nem volt LIVE támogatás, ezért ha jól emlékszem az email cím co.uk végződésű. Meg volt már pár achievementem is pl. speed demon. Előre is hálás vagyok, annak aki megnézi a gamertagamet.