Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOne
Win7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne
Charly: Ha nem ajánl szerzõdést, akkor sztem automatikusan maradsz annál a csapatnál, ahol voltál.
Kimi - The King of Spa
Win 7et szeretném feltenni és azt szeretném,hogy folytathassam a karriert akkor mi tévõ legyek?Teljes gép leformázva lesz!
Hogy lehet ugyan annál a csapatnál maradni?Nekem nem ajánl szerzõdést idény végén hiába vagyok világbajnok😞
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Kimi - The King of Spa
Voodoo
JOE89: Nem vagyok regisztrálva, de gondolom be kell másolni a linkelt fájlokat a megfelelõ helyre (játék mappájába valahova) és esetleg felülírni a korábbi fájlokat. Nincs hozzá útmutató fájl?
Kimi - The King of Spa
Akkor már: helyesírás, szótár, akkor, segíteni, fölöslegesen
Több könyv, kevesebb játszás. <#mf1>#mf1>
Bocsánat , de nekem meg a te hozzászólásod szúrja a szemem.
Voodoo
1. Tudom, de azzal mit kell csinálni?
2. Ha le <szóköz> tudnád írni, megköszönném.
ma folytattam a carreer módom... szuzuka következett.. viszont az egyik bal kanyar után történt vmi érdekes ->
elõször azt hittem, h valaki hátulról beékelõdött alám 😄 de a visszajátszás nagyon nem ezt igazolta!
(amúgy bocs a képminõség miatt.. LCD TV-t fotóztam telóval 😄)
vkinek ötlet, h mi történhetett? 😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Pirelli gumikkal kapcsolatban gõzöm sincs.
Kimi - The King of Spa
Még egy tanács: a szezon vége felé, ha ki kell majd választanod a riválisodat, akkor ha lehet egy mclarenest válassz, mert ha sikerül elõtte végezned a bajnokságban, akkor szerzõdtetnek.
Danecay: Ilyen megoldásról nem tudok.
Kimi - The King of Spa
Arra van megoldás, hogy multi verseny során több játékos is ugyan azon istálló autóját válassza? Tudom, hogy eredetileg ez nem kivitelezhetõ, de nemrég láttam egy screenshotot, lehet éppen itt a a topicban, hogy több McLaren és több Ferrari is szerepelt a Result listában, más-más játékosok nevei mellett. Akkor sem tudtam mire vélni a dolgot, de most érdekelne engem is, hogy mi a helyzet ezzel, vagy lehet, hogy valamit félrenéztem?
Melyik csapattal kezdjem a szezonomat ahoz hogy esetleg a McLaren szerzõdést ajánljon?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
és majd a padockban csak kettõ interjús fog várni vagy sokkal több?
Egyébként a patch-et akkor tettem fel amikor megjelent, és heti szinten játszom az F1-el és eddig jó volt.Komolyan mondom semmi egyebet nem csináltam vele, csak beraktam a pirellit, meg találtam egy 705782méretû magyaritást ami december 27-ei dátumú, és ezek után nem mentett(a kocsog).
De ez a savefix segitett.Köszönöm.
Amióta felraktam az új magyarítást, a pirelli gumit, azóta nincs mentés.Van valakinek ötlete? Visszamásoltam természetesen utána a régi fájlokat és utána sincs.<#rinya>#rinya>
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Kimi - The King of Spa
köszönöm