Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

palinho96
off xD

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

7 futammal a vége elõtt az összes csapat érdeklõdik irántam😊😊😊😊

rototti
Ha jól tudom, ezt a két mappát kell lementened:

WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOne

Win7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne

Charly: Ha nem ajánl szerzõdést, akkor sztem automatikusan maradsz annál a csapatnál, ahol voltál.

Kimi - The King of Spa

Segítségért szeretnék hozzátok fordulni!
Win 7et szeretném feltenni és azt szeretném,hogy folytathassam a karriert akkor mi tévõ legyek?Teljes gép leformázva lesz!
Charly
Sziasztok!

Hogy lehet ugyan annál a csapatnál maradni?Nekem nem ajánl szerzõdést idény végén hiába vagyok világbajnok😞

JUVEfun
#7862<#nevetes1>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Eredeti fájl van ott. Akkor lehet ezt valahogy orvosolni?
JUVEfun
Szerintem nem azért nem megy a mentés ,mert feltetted a magyar nyelvi fájlokat ott más lehet a hiba (próbáld esetleg vissza írni az eredeti language eng.fájlt) ha így se akkor más a bibi...

kösz hogy így utána néztél csak az a baj hogy még így sem megy 😞
rototti
Regisztráltam. A honlapon is van leírás és a rar fájlban is van egy install.txt fájl. A lényeg, hogy a system mappában lévõ flow.bin fájlt be kell másolni a játék mappájában található system mappába. Mivel ott már van egy ilyen nevû fájl, így azt felül kell majd írni.

Kimi - The King of Spa

Vádá
Ott a pont <#eljen>

Voodoo

Vádá
Neked meg több humor kevesebb parasztság , látom nem esetr le miért írtam az amit. Majd segítenek neked a többiek ,vagy inkább leszólnak téged mit te tetted a sráccal ? na off vége õsember.

Voodoo

Ez a baj hogy nincs sajnos
rototti
Nem azért, de szerintem direkt írt mindent helytelenül, hogy téged bosszantson...

JOE89: Nem vagyok regisztrálva, de gondolom be kell másolni a linkelt fájlokat a megfelelõ helyre (játék mappájába valahova) és esetleg felülírni a korábbi fájlokat. Nincs hozzá útmutató fájl?

Kimi - The King of Spa

Tud valaki segíteni ?
jól van okoska senki nem kérdezte a véleményedet ezt elemezd:kabd be a faszomat

Akkor már: helyesírás, szótár, akkor, segíteni, fölöslegesen
Több könyv, kevesebb játszás. <#mf1>

Kösz öreg lényegében ki mondtad azt amit én akartam ha ezzel jöttem volna ide akkor se tõled kérnék segítséget Timbu
Vádá
mi vagy te valami helyesirásí szotár ! Érteted mit akar akor meg ha nem segiteni akarsz kötekedni , ne irkálj be neki fõlõslegesen.

Bocsánat , de nekem meg a te hozzászólásod szúrja a szemem.

Voodoo

Bocsánat, nem kötekedni akarok, de elképesztõen bántja a szemem:
1. Tudom, de azzal mit kell csinálni?
2. Ha le <szóköz> tudnád írni, megköszönném.

ha letudnád irni meg köszöném
tudom de azal mit kell csinálni?
JUVEfun
#7864 (nem sokat kellett volna visszaolvasnod )

sziasztok Valaki esetleg tudna nekem segiteni le magyarositotam a játékot és nincs mentési lehetöségem ?????????
hi all!
ma folytattam a carreer módom... szuzuka következett.. viszont az egyik bal kanyar után történt vmi érdekes ->

elõször azt hittem, h valaki hátulról beékelõdött alám 😄 de a visszajátszás nagyon nem ezt igazolta!

(amúgy bocs a képminõség miatt.. LCD TV-t fotóztam telóval 😄)

vkinek ötlet, h mi történhetett? 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

húúúú de kircsi ez a játék rendesen megizzasztott 😊

rototti
Alapértelmezetten az 1-2-3-4 gombokkal tudod verseny közbe elõhozni a gumiválasztáshoz szükséges menüt. A myf1/controls menü alatt tudod ezeket megváltoztatni (quick menu left/right/up/down).

Pirelli gumikkal kapcsolatban gõzöm sincs.

Kimi - The King of Spa

Még egy kérdésem lenne,verseny közbe mikor kimegyek a boxba hogy tudom kiválasztani milyen gumit tegyen fel?
Van egy olyan gondom hogy felraktam a Pirelli gumikat,azóta a kigyorsitási pontokon állandóan megpörgök.Ezt hogy lehet orvosloni?
Köszi a választ.
rototti
Ez attól függ, hogy milyen nehézséggel fogsz majd menni. Lotussal, HRT-vel expert fokozaton nehéz lesz az elsõ szezon után elkapni a Mekit (bár nem lehetetlen), így praktikusabb az erõsebb autók közül választani valamelyiket. Nem az autótól függ, hogy ki szerzõdtet, hanem a nyilatkozataidtól, meg a teljesítményedtõl.
Még egy tanács: a szezon vége felé, ha ki kell majd választanod a riválisodat, akkor ha lehet egy mclarenest válassz, mert ha sikerül elõtte végezned a bajnokságban, akkor szerzõdtetnek.

Danecay: Ilyen megoldásról nem tudok.

Kimi - The King of Spa

Danecay
Sziasztok!

Arra van megoldás, hogy multi verseny során több játékos is ugyan azon istálló autóját válassza? Tudom, hogy eredetileg ez nem kivitelezhetõ, de nemrég láttam egy screenshotot, lehet éppen itt a a topicban, hogy több McLaren és több Ferrari is szerepelt a Result listában, más-más játékosok nevei mellett. Akkor sem tudtam mire vélni a dolgot, de most érdekelne engem is, hogy mi a helyzet ezzel, vagy lehet, hogy valamit félrenéztem?

Sziasztok!

Melyik csapattal kezdjem a szezonomat ahoz hogy esetleg a McLaren szerzõdést ajánljon?
SeanJRRussel
Lesz majd vmi hamacsis összeröffenés kollégák???

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Renault, Mercedes GP ajánlatra várhatsz😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

williamasal kezdtem 😄

elvileg, ha Force Indiával kezdtél, akár Renault féle csapat is jelentkezhet, a Williams nem tudom engedélyezett e 3 karrierben, de pl én a Williamsre és a Renaultra látnék nagy esélyt. Ezt a korábbi kommentek alapján mondom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

3 szezonos karriert kezdtem és azt szeretném megkérdezni, hogy ha jól teljesítek milyen csapatok jelentkezhetnek be értem a szezon végén?
és majd a padockban csak kettõ interjús fog várni vagy sokkal több?

Köszi a segitséget, jó lett.
Egyébként a patch-et akkor tettem fel amikor megjelent, és heti szinten játszom az F1-el és eddig jó volt.Komolyan mondom semmi egyebet nem csináltam vele, csak beraktam a pirellit, meg találtam egy 705782méretû magyaritást ami december 27-ei dátumú, és ezek után nem mentett(a kocsog).
De ez a savefix segitett.Köszönöm.
JUVEfun
Ja és a Pirelli guminak se sok köze van hozzá.....

JUVEfun
A magyarításnak ehhez semmi köze , a patch felrakása után voltak ilyen problémák ,de azt meglehet oldani EZZEL.

Sziasztok!
Amióta felraktam az új magyarítást, a pirelli gumit, azóta nincs mentés.Van valakinek ötlete? Visszamásoltam természetesen utána a régi fájlokat és utána sincs.<#rinya>

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

akyyy
valaki elküldené nekem az eredeti language_eng.lng fájlt?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

JUVEfun
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

wollnerd
Valóban....!<#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Te jó ég valami ezeréves hsz-re válaszoltam 😄
Replay file?
rototti
Hát ezt így séróból most nem tudnám megmondani, de úgy sejtem, hogy 20 végét még el lehet kapni. (biztosat nem tudok mondani, mert már régen voltam azon a pályán)

Kimi - The King of Spa

Igen ,,hát hibát követtem el ,mert az 1.22 õt kérdeztem.Az bizony lehetséges .Esetleg az alá ......??NEM TT-ben érdekelt az 1.17-1.18,hanem karrierben .Szerintem karrierben nem lehet 1.21-alá bemeni,de ha valakinek sikerülne akkor dobja már fel a videót és hát a setupot is megnézném.Mert vigan feldobáljátok az 1.17-es TT-s idõket,de hát abban teljesen le van véve a szimuláció vagy ...legalább is butitott..vagy valami hasonló.Egy olyan patch kéne amivel lehetne menni ezt az idõt karrierben is ,de ha lehet akkor én vagyok b..........sz!!

köszönöm