| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ennek a 95b jelű változatát tettem fel, a tyregrip.csv fájl kivételével - mivel attól alapból exe hiba -, és a gond csupán az volt, hogy az AI 29 elejét ment Malájban, és a mentésbe beleírta magát egy olyan szubrutin, amitől a Q1-ben, ha kimentem a pályára, a kis csapatok közül, mondjuk, Buemi, Algersu., Barrichello, Sutil, Liuzzi vagy Trulli az utolsó pillanatban ment egy 2mp-vel jobb időt az elsőnél. Ha nem mentem ki (akkor 24.), akkor viszont a megfelelő erősorrendben végeztek.
Aztán már hiába távolítottam el minden, ebben a kiegben található fájlt, a mentésben megmaradt a fent leírtak miatt.
@Lac cco!
Ha visszaveszed az AI erősségét, miért akarod rosszabbá tenni a teljesítményed? Arról nem is beszélve - nem jut eszembe mi van a legend alatt, ja, profi -, hogy gyengébb AI, gyengébb pont, kevesebb szerződés (ezért írta a srác, hogy abba is belenyúlt), meg minden ami a profira jellemző.
Nekem nem érdekem, hogy Te erősebb-gyengébb ellennel küzdj, de ha az alapon hagyod, és tényleg kikapcsolsz mindent - még a biztonsági övet is -, és a kormányt beállítod rendesen, akkor egy-két hibával, de végig aránylag izgalmasan végig lehet küzdeni a szezont, akkor kapsz jutifalatot, ha megérdemled, stb...
Megint csak azt tudom mondani, ez csak egy vélemény, mindenki döntse el mivel játszik. (Az online felejtős, ha belepiszkálsz)
Közben leszedtem. A srác visszarakta az eredeti tyregrip.csv-t, gondolom rájött, hogy az csak egy táblázat.
Így maradt a Route, amitől nem csak az RB és a Malév kap szárnyakat, hanem minden AI. Lehet, itt már 1:20 alá szorítják az időt Malajziában.
Versenyezzen ellenük, akinek két mamája volt. A törést is erintőre vette, amitől kizárólag tiszta versenyt mehetsz, vagy kezdheted elölről.
Mutasson valaki nekem egy tiszta versenyt az életben, vagy akár itt.
Még ha utolsóként autózol sem biztos, hogy meg tudod csinálni. (A lekörözések)
Mint mondtam, azokkal a kormánybeállításokkal néhány megcsúszást is elég megfogni - egyáltalán nem lehetetlen, ha figyelsz -, de esőben, két kilót tuti fogysz.
Azért majd megnézem mit tud, de ha nem fejlesztő a srác, kevés esély van arra, hogy egy élvezetesebb formáját kapjuk a Forma 1 nek.