Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 17-es idõ CSAK TT-ben lehetséges, karrierben kb 21-22 a reális.
Kimi - The King of Spa
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
[merlinw.org]
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Most újraraktam,csak a Patchet raktam fel és ugyanazt csinálja.
ötlet?
Kimi - The King of Spa
Lehetséges??
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
újratettem a gépem Win7 alatt, és ezt írja ki miután crackeltem mi a fene hibája van??
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha van kedved próbáld ki az én beállításom..
Catalunya:
Wings: 4/2 f/r
Brakes: 54:46 f/r system:large press:med
Balance(ballast): 60/40 f/r
Anti roll: 6/10 f/r
Ride height: 1/1 f/r
Springs: 4/1 f/r
Gears: 1:148 2:178 3:206 4:233 5:264 6:295 7:331 gear:km/h
Throttle map: Fast
Camber: -1.3/-3.1 f/r
Toe: 0.9/0.41 f/r
Ha te sem használsz kipörgésgátlót, akkor a gázzal elég sokat kell játszani..
Itt egy sample TT kör ezzel a beállítással..
Üdv. Kasza
Front Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 1
Braking
Balance: F 49% - R 51%
Pressure: High
Brake Size: Small
Balance
Ballast Distribution: F 50% - R 50%
Front Anti-roll Bar: 11
Rear Anti-roll Bar: 11
Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 8
Rear Spring Stiffness: 9
Gearbox
Gear 1: 136 kph / xxx mph
Gear 2: 167 kph / xxx mph
Gear 3: 197 kph / xxx mph
Gear 4: 228 kph / xxx mph
Gear 5: 261 kph / xxx mph
Gear 6: 295 kph / xxx mph
Gear 7: 331 kph / xxx mph
Engine
Throttle map: Fast
Fuel: Fixed
Alignment
Camber front: -1.50
Camber rear: -3.50
Toe front: 0.15
Toe rear: 0.50
Tested with McLaren: 1.18 low / 1:17 high possible i think
Van valakinek mclarenre catalunya setupja amivel legenda szinten 1,22 körül lehet menni,,,????
köszi
11-es hack természetesen nincs.
Kimi - The King of Spa
Szóval D9 és D11 van
DX10 nincs
erre gondoltam, hogy valami hack nincs erre?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Kimi - The King of Spa
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
hol vannak a kepek?
kivancsi vagyok mit sir a fookos szaja a tokeletes jatekarol.
visszaneztem az oldalukra unalmamban, hogy felviditsam magam a fejesek okossagain. erre azt tapasztaltam, hogy nincs semmi informacio a bajnoksagrol. ennyit birtak a fiuk? pedig meg szoponzort is szereztek.
kozben neztem, hogy gyurika a reges-reg torolt felhasznaloi fiokomat atirta mr. gerinctelenre.
gyorgynek van valami mentalis betegsege?
mindenesetre jot mulattam a nevetseges tenykedesein. 😊
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Én csak azt nem értem , hogy minek akarsz náluk regisztrálni ???(2X,3X) Mi van ott ami nincs máshol . Az összes letölthetõ kiegészítõ fenn van a Racedepartmenen (ahonnan gondolom õk is szerzik)ITT
.-ha pedig játszani szeretnél ott van egy rakás liga,.- ha ennek ellenére te így ragaszkodsz ,hogy regisztrálva legyél náluk akkor (már ne is haragudj)de megérdemled
Uram Atyám, hát kik ezek???<#conf>#conf>
Azért én kíváncsi lennék erre a három arcra, hogy a való életben kik ezek egyáltalán és mit raktak le az asztalra úgy általánosságban, ami feljogosítja õket ekkora ordenáré, egészségtelen mértékû, és már zavaró nagyképûségre???
Kimi - The King of Spa
Update-t szeretnek kerni.😊
Jatszottam sokat vele mikor megjelent de az allando "hibak" miatt kezdett az agyamra menni aztan jegeltem kicsit. Azota ha jol tudom megjelent a patch. Milyen lett, javitotta amit kellett? Olvastam, hogy miutan feltetted kell a grafikaval jatszani kicsit.
Ossz esegeben jatszhatobb mint volt mert akkor ujra eloveszem. Kedvem tamadt szaguldozni kicsit.😊
migrálni meg a faszom se fog amíg drágább minden és nincs választék
pofozza már fel vki a szerkesztõjét annak az oldalnak
Adóbevallás már egyszerûbb mint ide regisztrálni...<#nyes>#nyes>
Kimi - The King of Spa
F1game.hu-n
"Az oldalra megszûnt a szabad regisztráció. Mostantól csak péntek reggel 08:00-tól vasárnap este 20:00-ig lehetséges regisztrálási kérelmeket beadni. Ezeket a következõ hét hétfõtõl péntekig tartó idõszakában ellenõrizzük, és amennyiben a profil megfelel a fõbb kritériumoknak (Games for Windows Live gamertag a magyar régióban, F1 2010 játék megléte), az ellenõrzésen sikerrel átesett regisztrációkat élesíteni fogjuk. Akinek nincs gamertagja, eredeti játéka, meg se kísérelje a regisztrációt, teljesen felesleges."
Milyen rajongói oldal, ahol csak eredeti játékkal lehet regisztrálni?
Az lap jobb felsõ oldalán van egy közlemény. Gondolom az miatt nem lehet belépni. Én nem regeltem a windows live oldalon mivel nincs értelme. Egy kis faluba lakom és itt csak mikrohullámú net van, 256kb/s sebességgel. Soha nem fogok a játékommal múltizni. Ez van. De Gyurika leszophat a bagázsával együtt!!! DE DERÉKIG!!! Hehehe.
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Pedig jó lenne egy hibátlan fordítás. Program van a fordításhoz, már csak hozzáértõk kellenének 😊
Nem játszom a singleplayer résszel nem nagyon tudok segíteni, ami RD-n van az nem jó?
No comment
az oldalt ismerem amit beirtál,mindig feljárok.
HA valaki tudna egy olyan fizika patchot amivel valószerü idõket mennek az Ai-k karrierben annak örülnék!!
Egyszer kell regisztrálni, ha kérdezni mersz udvariasak, és mindent megtalász az oldalon.
<#wink>#wink>