Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rototti
Te a 22-es idõt kérdezted karrierben. Arra mondtuk, hogy az lehetséges.

A 17-es idõ CSAK TT-ben lehetséges, karrierben kb 21-22 a reális.

Kimi - The King of Spa

JUVEfun
Te állítod az audiót manuálisan

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Firerock
valahogy ki lehet iktatni az 5.1-es hangzást?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

MerlinW
Tök lényegtelen, miután a DX11 DX10-ig kompatibilis visszafele, ergo van DX10 támogatás is.

[merlinw.org]

Firerock
köszi

dr Kotász
Meg. Bug. Nem autófüggõ. Megoldás: time trialben menj egy kört. Utána a verseny is menni fog.
Vicces vagy 😊
JUVEfun
Kb. hárman válaszoltunk neked IGEN,IGEN,IGEN.: lehetséges

Okés...........bazzároskulcs.....most akkor karrierben lehet menni 1.17-et??????Valaki ment már???
Firerock
valaki meg tudja mondani hogy miért van az hogy amikor bizonyos autóval megyek(Redbull,Ferrari) akkor ha a versenyre megyek és elkezdi bemutatni a rajtrácsot akkor hirtelen az F1 hibát észlelt ezért leállt
Most újraraktam,csak a Patchet raktam fel és ugyanazt csinálja.
ötlet?

rototti
Persze, és még a beállításokkal sem kell dolgozni, elég a jobb oldali alap setup.

Kimi - The King of Spa

Lehetséges.
JUVEfun
<#nemtudom>

Köszi a setupokat....királyok vagytok,de mint emlitettem nem time trialban,hanem karrierben kéne ez az idõ!!!!!!!!?????????
Lehetséges??
közbe megoldottam köszönöm...minden okés...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tedd fel a peccset. <#awink>

újratettem a gépem Win7 alatt, és ezt írja ki miután crackeltem mi a fene hibája van??

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szia!

Ha van kedved próbáld ki az én beállításom..

Catalunya:

Wings: 4/2 f/r
Brakes: 54:46 f/r system:large press:med
Balance(ballast): 60/40 f/r
Anti roll: 6/10 f/r
Ride height: 1/1 f/r
Springs: 4/1 f/r
Gears: 1:148 2:178 3:206 4:233 5:264 6:295 7:331 gear:km/h
Throttle map: Fast
Camber: -1.3/-3.1 f/r
Toe: 0.9/0.41 f/r

Ha te sem használsz kipörgésgátlót, akkor a gázzal elég sokat kell játszani..

Itt egy sample TT kör ezzel a beállítással..

Üdv. Kasza

JUVEfun
Aerodynamics
Front Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 1
Braking
Balance: F 49% - R 51%
Pressure: High
Brake Size: Small
Balance
Ballast Distribution: F 50% - R 50%
Front Anti-roll Bar: 11
Rear Anti-roll Bar: 11
Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 8
Rear Spring Stiffness: 9
Gearbox
Gear 1: 136 kph / xxx mph
Gear 2: 167 kph / xxx mph
Gear 3: 197 kph / xxx mph
Gear 4: 228 kph / xxx mph
Gear 5: 261 kph / xxx mph
Gear 6: 295 kph / xxx mph
Gear 7: 331 kph / xxx mph
Engine
Throttle map: Fast
Fuel: Fixed
Alignment
Camber front: -1.50
Camber rear: -3.50
Toe front: 0.15
Toe rear: 0.50
Tested with McLaren: 1.18 low / 1:17 high possible i think

Helo

Van valakinek mclarenre catalunya setupja amivel legenda szinten 1,22 körül lehet menni,,,????

köszi
rototti
Én úgy tudom, hogy elméletben van dx10, hiszen dx10-es kártyával a config fájlban dx9 = false van. Persze azt nem tom, hogy mekkora kül. van 9 és 10 között.

11-es hack természetesen nincs.

Kimi - The King of Spa

JUVEfun
<#ejnye1> NINCS

Imremagdi
látom rosszul kérdeztem

Szóval D9 és D11 van
DX10 nincs
erre gondoltam, hogy valami hack nincs erre?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

JUVEfun
Szerintem is alapból azt használja a patch nélkül is ....

rototti
Ha a config fájlban nem módosítottad, akkor alapból az elérhetõ legjobb dx verziót használja (a Te esetedben dx10-et). De lehet, hogy csak a patch után használja a dx10-et, már nem tom.

Kimi - The King of Spa

Firerock
elõtte el kell vinni,hogy aztán tudjon valaki vinni neked grafikát!

Imremagdi
Geforce 9800GTX-el, ami csak DX10 tud, ki lehet valahogy több grafikát hozni mint ami Dx9 alatt van?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

😄
hol vannak a kepek?
kivancsi vagyok mit sir a fookos szaja a tokeletes jatekarol.
Valami renitens alak minden futam után anyázik, és megszaporodtak a neten a "forumhozzaszolas.jpg"-k, így inkább eldugták, rájöttek, hogy a topic törlés kevés már 😄
mi van az figh-s bajnoksaggal?
visszaneztem az oldalukra unalmamban, hogy felviditsam magam a fejesek okossagain. erre azt tapasztaltam, hogy nincs semmi informacio a bajnoksagrol. ennyit birtak a fiuk? pedig meg szoponzort is szereztek.
kozben neztem, hogy gyurika a reges-reg torolt felhasznaloi fiokomat atirta mr. gerinctelenre.
gyorgynek van valami mentalis betegsege?
mindenesetre jot mulattam a nevetseges tenykedesein. 😊
Skacok...itt nem a regisztrálás miatt vertem magam ,hanem az egész eljárás miatt.......ahogy az admin lekezel.Ezért ....!!,<#violent>
Szerintem ott csak ez a K. György a paréj. A többi nem igazán szól bele. Ez a köcsög érdemelne meg egy büdös nagy pofont. Kicsapnám a cipõjébõl. De keményen. "Alkeszoszként" egy kúltúrbarbár.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

JUVEfun
...de még mindig azon agyal , hogy tudna regizni és utána megint itt fog <#rinya>

Emlékeztem rá, de úgy tûnt nem hatott. 😊
JUVEfun
Én csak azt nem értem , hogy minek akarsz náluk regisztrálni ???(2X,3X) Mi van ott ami nincs máshol . Az összes letölthetõ kiegészítõ fenn van a Racedepartmenen (ahonnan gondolom õk is szerzik)ITT
.-ha pedig játszani szeretnél ott van egy rakás liga,.- ha ennek ellenére te így ragaszkodsz ,hogy regisztrálva legyél náluk akkor (már ne is haragudj)de megérdemled

Ez azért már nem semmi: "regisztrálási kérelem".<#nevetes1>
Uram Atyám, hát kik ezek???<#conf>
Azért én kíváncsi lennék erre a három arcra, hogy a való életben kik ezek egyáltalán és mit raktak le az asztalra úgy általánosságban, ami feljogosítja õket ekkora ordenáré, egészségtelen mértékû, és már zavaró nagyképûségre???
oke koszi!😊
rototti
Mindenképpen érdemes feltenni, fõleg ha single-el tolod. A pocsolyák fognak eltûnni, meg a felszáradó ív, de erre van megoldás, amit pár hsz-el lejjebb linkeltem.

Kimi - The King of Spa

Hello mindenkinek.

Update-t szeretnek kerni.😊

Jatszottam sokat vele mikor megjelent de az allando "hibak" miatt kezdett az agyamra menni aztan jegeltem kicsit. Azota ha jol tudom megjelent a patch. Milyen lett, javitotta amit kellett? Olvastam, hogy miutan feltetted kell a grafikaval jatszani kicsit.

Ossz esegeben jatszhatobb mint volt mert akkor ujra eloveszem. Kedvem tamadt szaguldozni kicsit.😊
lolSL
miazhogy magyar régióban legyen az account? talán amikor megjelent és 90% megvette még nem volt magyar
migrálni meg a faszom se fog amíg drágább minden és nincs választék
pofozza már fel vki a szerkesztõjét annak az oldalnak

adam46
Szerintem már unalmukba nem tudnak mit csinálni...
rototti
EPIC FAIL!<#banplz>

Adóbevallás már egyszerûbb mint ide regisztrálni...<#nyes>

Kimi - The King of Spa

adam46
Atyaég.

F1game.hu-n
"Az oldalra megszûnt a szabad regisztráció. Mostantól csak péntek reggel 08:00-tól vasárnap este 20:00-ig lehetséges regisztrálási kérelmeket beadni. Ezeket a következõ hét hétfõtõl péntekig tartó idõszakában ellenõrizzük, és amennyiben a profil megfelel a fõbb kritériumoknak (Games for Windows Live gamertag a magyar régióban, F1 2010 játék megléte), az ellenõrzésen sikerrel átesett regisztrációkat élesíteni fogjuk. Akinek nincs gamertagja, eredeti játéka, meg se kísérelje a regisztrációt, teljesen felesleges."

Milyen rajongói oldal, ahol csak eredeti játékkal lehet regisztrálni?
Én se tudok belépni. De leszarom. http://f1game.hu/index.php
Az lap jobb felsõ oldalán van egy közlemény. Gondolom az miatt nem lehet belépni. Én nem regeltem a windows live oldalon mivel nincs értelme. Egy kis faluba lakom és itt csak mikrohullámú net van, 256kb/s sebességgel. Soha nem fogok a játékommal múltizni. Ez van. De Gyurika leszophat a bagázsával együtt!!! DE DERÉKIG!!! Hehehe.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Kíváncsi lennék milyen cirkuszt csinálnának ha valaki lefordítaná normálisan hibák nélkül az F1 2010-et? Mert olyasmit olvastam, hogy azt terjesztik: csak õk fordíthatták le és ez a fordítás hivatalos.
Pedig jó lenne egy hibátlan fordítás. Program van a fordításhoz, már csak hozzáértõk kellenének 😊

tcs007
Az biztos,hogy ezek a srácok nem tanultak marketinget. 😄 Mindenkit csak elkergetnek az oldalukról. 😄

Meg is teszik, nem te voltál az elsõ, és ennél sokkal cifrábbakat is csinálnak. Ez van, vagy mérgelõdsz miatta, vagy nevetsz rajta 😄
Nem játszom a singleplayer résszel nem nagyon tudok segíteni, ami RD-n van az nem jó?
Természetesen nem izgat annyira a dolog ,mint ahogy elõadom.KInem állhatom az igazságtalan dolgokat.HA velem rendre ,megcsinálják akkor mással is megtehetik...........nem??

No comment

az oldalt ismerem amit beirtál,mindig feljárok.

HA valaki tudna egy olyan fizika patchot amivel valószerü idõket mennek az Ai-k karrierben annak örülnék!!
Nem tudom milyen perverz vágy hajt, de ha már elmúlt nézd meg õket inkább: racedepartment
Egyszer kell regisztrálni, ha kérdezni mersz udvariasak, és mindent megtalász az oldalon.
<#wink>