• Sponnyabob
    Ahha hát lehet akkor ez a baj. :S

Egyébként szeretném megvenni a játékot eredetiben is, de sajnos most nem telik rá. Sajnos most elég szűkös időszakban vagyok így nem hogy 2-3 ezret de még 500 Ft-ot se tudok félre tenni. De nem baj nem bánkódom, mert cserébe egy olyan életszakaszban vagyok ahol még nagyon sok lehetőségem van :D. Na visszatérve én is azt támogatom, hogy ha valami játék/termék tetszik és jó is akkor azért nem sajnálok pénzt kiadni. Persze pont belefutottam az ellenkezőjébe, mikor megrendeltem a COD Black Ops-ot...

Más: Valaki nem tudja, hogy büntet-e olyanért a gép ha gyorsabb autó van mögöttem, de én többször is irány váltok, hogy magam mögött tartsam. Mondjuk rendszeresen úgy járok, hogy ha egy gyorsabb autó van mögöttem és ráállok a pálya szélén egy egyenesre amin megyek akkor megpróbálnak beférni közém és a pálya széle közé aminek rendszeresen az a vége, hogy nekem jönnek. Komolyan a múltkor első helyre kerültem a force indiával és a DRS zónában szépen otthagytak, de minden második ember egyszerűen nekem jött hátulról. Úgy pattogtak le mint a legyek az ablakról XD...