| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ne bassz...
Valóban elszállt, de azért a bup-ja megvan, max el kell játszanod a már soxor leírt színjátékot. (törlöm, másolom, átnevezem...)
Nekem is minden 10-20 indítás után kiakad. Ezt 'valszeg javítani fogják.
A Tyre Grip-ben a csávó átírta az autók Route-ját, a törés erősségét, és a gumik tapadási mutatóját a különböző felületeken - köztük a 'betonyon is -. Maradjunk annyiban, hogy 75-95-ig. Csak azt felejtette el, hogy a tyregrip.csv tartalma egy függvény - ezért minden 100 -, és nem százalékos mutató. Ezért 'asszem ott csúszol majd ahol senki sem lát. A fórum tele is van hsz-ekkel, amik sírnak-rínak, vagy akik eddig is csúsztak - mert elnézték a rajzot, és síprogram helyett vették a 2011-et -, azok istenítik.
Így az AI még gyorsabb, Te meg sokkal lassabb vagy.
A gond az - azon kívül, hogy nálam azonnali exe hiba -, hogy ezzel a Forma 1 jellegzetességét tüntette el, ami ügye az aerodinamikai és mechanikai tapadás. Hogy ez engem miért basz? Mert pont az a poén, hogy tapadjon, mint a lapostetü, mert akkor van meg az érzés. Az ugyebár köztudott, hogy az aerodinamikai tapadás révén, ezek az autók 250 felett, akár a mennyezeten is mehetnének, amit - csak itt, csak most, csak nektek - elárulok, ki is próbálták a való világban (Nem, nem a VV5-ben).
A leszorító erő, mintegy 6 tonnával nyomja a gumi alatt lévő matériát. (beton, álmennyezet, lambéria)
Persze, aki mindenképp haza akarja vágni a játékélményt, az tegye.
Így is, az AI és Te is kissé irreális időket 'megyen, de alább leírtam már miért csinálták ilyenre a fejlesztők, és azt is miként lehet megnehezíteni, a saját dolgodat. De ide utoljára, még leírok egy kormány beállítást. Ez G25-re vonatkozik.
A vindózban:
settings -> degrees: 248 overall effects: 100, spring: 15, damper: 10, center spring: 75. Allow game... kipipa.
A játékban: minden 0
Forcefeedb.: 80-90-100
Így egy 56 körös verseny után izomlázad is lehet, de sokkal nehezebb jó időket menni, nehezebb lépést tartani a meccsen az AI-val.
Ez csak egy vélemény, ha valaki másképp szereti az nem bűn.
Így nyomtam le 5x egy 100-as versenyt, kétszer szakadő eső. Ne gondold, hogy esőben jobb mert nem kell annyira tekerni. Ugyan ez igaz, de akkor a gumik, csá.
Most meg én csá.