| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Sponnyabob #10620 Hali!
Valaki találkozott-e már olyan problémával, hogy a játék egyszer csak fogja magát és minden előzetes jel nélkül elkezd iszonyatosan szaggatni miközben elmegy a hang és vissza se lehet éleszteni. Tegnap eljutottam a Kínai futam versenyéig és a 2. körben beállt ez a probléma. Menten még kb fél kört így (ez nagyjából úgy 5 percbe telt) aztán feladtam. Próbáltam letenni tálcára, vagy frissíteni a gépet de nem hatott rá. Úgyhogy kénytelen voltam bezárni. Aztán ma ugyanez csak, kicsit fájóbb, mert az utolsó előtti körben 3. helyről a force indiával. Kicsit felidegesített mondanom se kell, viszont megoldást nem tudok rá. Mondjuk azt sejtem, hogy ez csak nálam fordult elő, mert mostanában csinált érdekes dolgokat a gépem. Talán egy újratelepítés segítene rajta, majd megpróbálom valamikor.