| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Annyira sajnálom, nem vetted le a poént.
Senkit sem bántok meg szándékosan soha, de írásban sokan veszik rosszul a sajátos humoromat. Szóban azonnal értenéd mit, mire reagálok.
Az én hsz-eim lényegét csak akkor érted, ha több aspektusból értelmezed.
Ne gondold, hogy emiatt bárkit is ostobának tartok, pusztán tudom, milyen úgy levenni amiket írok, mint amilyennek szánom.
Mégegyszer bocs, de olyan vagyok, mint Hamilton, vagy a skorpió.
"Mit tegyek skorpió (Hamilton) vagyok!"
@Többiek!
Ez annyira nem jellemző értelmes emberekre. Megvitatni dolgokat, rendben.
De attól, mert valakinek más a véleménye, nézete, vagy tudása, még nem kell elítélni. Nem vagyunk egyformák (Hála valaminek! Dög unalom lenne az élet), és ez adja az élet nagyszerűségét. Nem hiszem, hogy bármelyikőtökben ne lenne annyi inteligencia, hogy felhagyjatok az efféle megnyilvánulásokkal. Építő jellegű, hasznos információkra kellene ugyan ezt az energiát fektetni. Tudom, én is sokat "írok mellé", de próbálom inkább humoros köntösbe bújtatni a mondandómat. (Mégha ez nem is sikerül néhány esetben, vagy mindig. Nézőpont kérdése.)
Annyira el tudtok szomorítani, mert ez annyira "magyaros".
Senki nem mondja, hogy ne mond el a véleményed, sőt inkább inspirál, hogy tedd meg, hiszen ez is a neve: "Fórum"
Aludjatok rá egyet, hagy tisztuljon le, aztán rázzatok kezet virtuálisan.
@Lac coo!
A tyre grip rendszeresen összeborítja a játékot. Ráadásul, ha működik is, ki a francnak van kedve olyan irreális idők ellen menni.
A körülményeket kell nehezíteni.
Itt, ahol lakom (leírnám hol, csak nem tudom, szabad-e), szept. 22 én több, mint ötvenen kaptuk meg a játékot, köztük néhány ismerősöm is.
Elkezdtek menni olyan időket, hogy csak na. Szóltam nekik, hogy jöjjenek ide hozzám - mert nagy volt a pofájuk -, és itt előttem, ezekkel a feltételekkel menjenek hasonló időket. Hárman is kipróbálták, és a legjobb is csak két mp körül tudta megközelíteni az idejét.
Ettől még én is azt mondom, hogy elmérték a Codiék kissé, de nem is egty dolgot, hanem az AI, és a Te magad által vezetett autó által elérhető időket.
Azt mondják, az okosok, hogy 1mp a fizikai erőhatások hiánya, 1mp a periférikus látas hiánya, és változó, hogy mennyire szarnád össze magad.
Amíg nem ültél ilyen, vagy ehhez hasonló autóban, végtelenül könnyen jelented ki, hogy simán beleülnék, és el tudnám vezetni.
(Erről is tudnék mesélni, de akkor nem aludnék egy fingot sem. Talán majd egyszer.)
Lényegében egy szim akkor jó, ha a valóságban elért időknél - pályahossz függvényében, Te, mintegy 2- max 2,5mp-vel jobbat tudj menni a legnehezebb fokozaton. A legjobb AI autó, néhány tizeddel legyen jobb-rosszabb nálad, és ez legyen degresszív, azaz, minél szarabb autóban ülsz, annál szarabb időket tudj kiautózni.
Ez lenne az ideális.
Itt elég sok megvalósult, és annál valamivel több nem. (Majd 10 év múlva.) De jelenleg ez van.
Ha megfigyelted, nagyon sokan szenvednek a legnehezebb szinten, segítségek nélkül.
Még egyszer: nehezítsd a körülményeket, ha túl jó vagy.
Azok az idők, amik a neten vannak, szerintetek megcsinálhatóak?
Mint Monaco 1 perc alatt? Kit ver át a szerencsétlen lelki sérült?
Jóckát!
Laci.