Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ..az oldalról már több izben kivágtak mert újra reggeltem(nem tudtam belépni) más e-mail cim más felhasználónév stb ,ez nem is lényeg.Igy hát újabb regisztráció,viták és miegymás hatására nem töröltek újra.Brownie moderátorral elsimitottunk mindent ,szal minden okés volt.Most hogy 2 hét után újra bejelentkeznék ,,,,hogy ,rakná bele a faszát (18)mert megint nem tudok belépni.Most mi a faszt csináljak,megint kreáljak új e-mailcimet.Adjanak egy új felhasználónevet és jelszót...amit nem törölnek.E-mail cimemet tudják!!
Kimi - The King of Spa
Én is visszaálltam az eredetihez, persze lehet, hogy a grafika butítással is jó lenne, de nem volt kedvem próbálgatni.
Kimi - The King of Spa
Visszaállítom inkább eredetibe.Vagy a Grafikát veszem lejebb és akkor már nem lenne ilyen ?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem tudom mirõl beszélsz Gunners.
Backup azaz hogy kimásolom az f1 es mappámat valahova utána meg vissza ha nem jó?
Kimi - The King of Spa
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://www.youtube.com/watch?v=fB0G7rSv5gk&feature=player_embedded#!
"fizikai és szellemi fölényem biztos tudatában"
"ha már valaki közli veled hogy tudja, hogy cigány módjára csalsz,akkor kussoljál" <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> Szóval, ha Gyurika ráfogja valakire, hogy csaló, akkor az úgy is van.
Amúgy, amikor versenyeztem, nekem is az volt a gond, hogy egy körön gyors voltam hosszú távon meg sokat hibáztam...
Olyat keress, hogy: Create Local Profile (kékkel lesz írva)
Egy hosszú szöveg vége felé lesz, lejjebb kell kell scrollozni egy kicsit és meglátod.
Ha nem találod mégsem, akkor teszek fel egy képet róla!
Üdv.!
Nem tudom miért, elvileg mûködik a cím, ma is kaptam rá leveleket..
[email protected]
Elküldöm privát üziben, mit hogyan kell csinálni a multihoz.. 😊
Üdv.!
KATT
Kimi - The King of Spa
Az interjuk során van jelentõsége , hogy mit válaszolok?
Péntek este 20:30 órai kezdettel nagyon durva online futamok vannak kilátásban!
Akik szeretnének csatlakozni dobjanak egy privát üzit vagy e-mailt ([email protected]) és elküldöm, hogy mik szükségesek a részvételhez! (Bárki tud csatlakozni, akinek megvan a játék és van folyamatos internet elérése)
Hamachi szervereket fogunk használni, tehát nem feltétlenül szükséges eredeti game, hogy csatlakozni tudjatok!
A futamok a következõ pályákon és beállításokkal fognak lebonyolódni:
Pályák: Sakhir, Istanbul, Valencia, Budapest, Spa, Yas Marina.
Beállítások---) Participation: Race only(nem lesz kvalifikáció, minden futam után a gyõztes fog az utolsó helyrõl indulni, a második helyezett pedig elõle, stb....) -) Race Distance: 20% -) Wheater Setting: Dynamic -) Rules and flags: Reduced -) Tyre wear: ON -) Fuel load simulation: OFF -) Car Damage: Cosmetic -) Car performance: Equal -) Collisons: FULL -) Braking assist & Dynamic racing line: BANNED, minden más ALLOWED!
Akinek ezek a beállíátások túl árkádosnak tûnnek, azok se aggódjanak mert közvetlenül ezen bajnokság után kezdõdni fog egy másik, ahol már az összes szimuláció be lesz kapcsolva és természetesen lesznek idõmérõ edzések is!
A pályákról és a futamok hosszáról közös megegyezéssel fogunk dönteni!
Aki kedvet érez hozzá, hogy jöjjön az írjon bátran, még a futamok kezdete elõtt leagalább 2 órával, hogy minden szükséges beállítást el tudjanak végezni!
Mindenkinek megpróbálunk segíteni a konfigurálásban vagy bármiben, hogy tökéletesen mûködjön minden!
Hamachi szoba azoknak, akik részt kívánnak venni: F1MASTERS4ever pass: 123 (kis és nagybetûk fontosak)
Üdv. Mindenkinek!
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Crome
Akkor azt teszem be inkább. Köszi!
Crome
Remélem nem volt még a kérdésem, de azokat kérdezném akik már próbálták a racedepartment-rõl:
a Tweak AI vagy a True AI módosítás a jobb?
Crome
8. Mivel bevallottan nyelvtan-nácik vagyunk, kiemelt figyelemmel követjük a hozzászólásokat, értékeljük azok minõségét. Amennyiben valakirõl bebizonyosodik, hogy képtelen értelmes módon, magyarul kommunikálni, gyorsan sort kerítünk az illetõ hozzászólási lehetõségeinek lenullázására. Ebben nincs semmi személyeskedõ, minõsítõ jellegû indíttatás, mindössze arról van szó, hogy a tartalom mellett az igényességet is fontosnak tartjuk. Ha feltétlenül újmagyarul akarsz írni, tedd ezt máshol, vélhetõen nem veszítünk zseniket az ilyen arcok távol tartásával. Mit nem respektálok? Magyartalan kifejezéseket, rövidítéseket, trágárságot, mondatszerkesztési fogyatékosságokat (pl. ötsoros hozzászólás mondatjelek nélkül, ötezer vigyori arccal…😉. Mi a következmény? Eltiltás, felhasználói fiók törlése.
A Szabályzat pedig már olyan, hogy a regisztrálásoddal elfogadod. Nézd, mi próbálunk egy színvonalat biztosítani úgy az oldalon, mint a hozzá kapcsolódó fórumon. Ez bizony néha áldozatokkal, hibákkal jár, de mutass nekem egy embert, aki életében nem hibázott (Jézust, Mohamedet, Buddhát most hagyjuk ki ebbõl)! És csak a biztonság kedvéért: ez most nem a személyed elleni támadás, csupán tisztázni szeretném a dolgokat.<#wave>#wave>
.-ha pedig játszani szeretnél ott van egy rakás liga,.- ha ennek ellenére te így ragaszkodsz ,hogy regisztrálva legyél náluk akkor (már ne is haragudj)de megérdemled <#boxer>#boxer>
ja a kib....nak egy kicsit alpári nem IoISL..??