• Batmanci
    @Crome!
    Nem állítom, hogy hiba nélküli az AI, de amit én eddig tapasztaltam, az óriási. Azt gondolom, hogy néha kicsit "mellényúl", és ha újra ebbe a szituba lennél, lehet, hogy nem mennének ki. Nekem, most Kína jön, de ez is esős lesz - kicsit már pánikban vagyok, hogy a Föld egy globális időjárási katasztrófa zónán halad át a Tejútrendszerben, ami csak rám hat -. Ettől függetlenül, egy rossz időben végrehajtott kerékcseréről nem tudok az AI részéről. (A mérnököm szokta mondani, ki zizzen ki a boxba)
    'Monnyuk, az igaz, hogy a karriert tiszta krafttal most kezdem, de elég sok pályán mentem már GP módban, és ott sem tapasztaltam hasonlót.
    Ezt Spongyabobnak is írom, ha számít.

@lac coo!
    A replay alatti fagyás, 'szentem, mindenkinél van. A Codie viccesen megjegyezte, versenyezz ne ripléjezz!
    Humor van, peccs nincs (még).

@Lebowski!
    Alapból vagyok ilyen, nem pálesztől!
    Ha az is játszik, olyankor több univerzumban is képes vagyok létezni, és mindenhol ugyan olyan elánnal szórom a tudományt a fejekbe.

@kjhun!
    Ilyenre kell belőni a kamerát, akkor valódi az élmény. No meg null help, kormány... de mégegyszer nem írom le.
    Az enyémet saját magam állítottam be. (Azta, de profi vagyok! Utálom is magam érte. Jó, hogy beszéltünk az utálatról.)

@Spiczi!
    Fiam, már megint nem fogalmazol érthetően, ezerszer mutattam, hogyan kell artikuláltan, színtiszta retorikával megfogalmazni valamit.
    Melyikstartnálzuhanszazasztalra?
    A játék, a verseny, vagy az Atlantis űrsikló startjánál?
    Ha indításkor, akkor;
    tettél e fel valamilyen kiegészítőt?
    Ha a veseny startjánál;
    tettél e fel valamilyen grafikai kiegészítőt?
    Ha az Atlantis-nál, akkor inkább kapaszkodj, ne dumálj. :)
    Viccen kívül... Nekem Bruno Senna sisakjától többé nem indult el a játék.
    Ez sem egyszerű, de gondold át, mire rájöttem...
    Ha csak az alapjáték és a hivatalos folt van fenn, akkor csinálj mentést a mentésről, majd csináld meg azokat a mágikus mozdulatokat, amiket már lentebb taglaltak (kitöröllek, asztalra raklak, átnevezlek...stb). Majd csak a peccset rakd újra. Próba (nem színpadi, fő).
    Ha nem gurul, akkor 2011 le, 2011 fel, peccs fel, mentés vissza.
    Pitjesön, vagy mondhatnám, käynnistää (start finnül).
    Magyarul, megnyomod a gombot. (Dehogy a távirányítón!)
    Na, stgart! (Ez semmilyen nyelv, csak elírtam.)