• Batmanci
    Na, 'fijjúk!
    Azt mondjátok meg inkább, hogy amikor meredten bámulom, a monitort, hogy vajon ki fog még megelőzni (24. vagyok), a nevek előtt mi a fakerekű kutyaszar az az X a versenyzők nevei előtt. Erre még nem tudtam rájönni a két év alatt. ("két év alatt" - tökre, mint az értelmi szintem)
    Mos illik röhögni!
    Szedjétek ki a komolyságot a hsz-eimből.

<Szeretet-utálat>
    Ilyen nincs. Szeretet, nem szeretet. Ez közelebbi.
    Nem mondtam, hogy kötelező - mint a matek, a futballistánál - úgy érezni, mint én. De talán vannak még néhányan. Na, nem itt Mo.-gon. Máshol.
    Két kezem-két lábam ujján meg tudom számolni, hány, valóban önzetlen, érdek nélküli emberrel találkoztam. Ebből 5 New Yorkban, pedig csak másfél napot voltam ott. Nem vagyok amcsiseggnyaló, csak vannak tények.
    A másikat nem utálni kell, hanem megérteni, majd, ha nem jön be, lehet nem szeretni. De nem nyálfröcsögve: utállak, te "kocsog"!
    Persze, ez már filozofálás, és Platon forog a sírjában.
    </Szeretet-utálat>

Egyébként nekem sem a szívem csücske Hamilton, de nem kívánnék semmi olyat neki, ami szomorúsággal töltené el. Ezek a fiúk, mind, de legalább a 90%-uk hatalmas küzdelmek árán jutottak ide. Ez mindenképpen megbecsülést és tiszteletet érdemel.
    Hamilton maga is elmondta, hogy idén kicsit elszaladt vele a paci - nem csoda, 800 is van alatta -, de azt is hozzátette, hogy Ő ilyen. Ő mindig ilyen volt, csak most a nem ritkán túlzott agresszivitása, többször balul sült el.
    Schumachert sem kedveltem soha, de nagyon sokszor drukkoltam neki, mert amit a Ferrariból csinált, arra csak ilyen Adrien Newie (ha jól írom) féle emberek képesek.
    Haragudtam rá az első VB-jekor, '94-ben, mivel mondhatni sportszerűtlenül viselkedett Hillel Adalaide-ben. Ja, egyszerűen neki ment, mert tudta, ha Hill nem szerez pontot azon az 'uccsó versenyen, akkor Ő a világbajnok.
    Aztán elfelejtettük neki, a már említett tetteiért.
    Állítom, Red Bullban a kis Vettel seggében lenne. (vagy előtte)
    Hipotetikus dolgok ezek, így vitázni sem érdemes rajtuk.
    Lehet nem szeretni egy "akárkit", de az érdemeit elvitatni...
    Ne haragudjatok, a hosszú hsz-ért, csak úgy kijött belőlem, mint ahogy látom, a cicámból a vacsi. Persze, a szőnyegre.
    Megyek felkapom, mielőtt a födszintig marja magát. (Alien)
    Üdv, Laci.