21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#10498 "Feladom" - mondta Alonso.
Hát, valahol én is itt járok. Egyszerűen képtelen vagyok rájönni - pedig három napja ezen agyalok -, mi okozza ezt a jelenséget.
Bármelyik edzésről lehet szó. A AI tökéletesen leszimulálja az erőviszonyokat, de az utóbbi három napban bármilyen kiegészítőt felteszek, kimegyek az utolsó öt percben, jön egy bokorugró (Buemi, Barrichello, Kobayashi, Algersuari), és dob egy 2-3 mp-vel jobb időt mindenkinél.
A frászt kapom, mert három nappal ezelőttig működött.
Már leszedtem, újraraktam. Csak a kocsikat tettem fel. Bukósisak után kész. A mentéseket mindig újra kell rakni, mert amelyikbe belefosott, az del.
Az alap, a peccsel megy, de nekem kell a HD-s kocsi, minimum.
Laci. -
Robert24 #10497 A fejlesztéseknél kár, hogy nem mi szabhatjuk meg az irányt illetve a fejlesztés ütemét. Az lenne még a buli főleg úgy mint élőbe, hogy akár rossz irányba is elmehetne az ember fia 4-5 tizedeket bukhatna vagy épp nyerhetne. Szerintem esélyes, hogy a jövő évibe akár bele is tehetik ezt a megoldást. (én szeretném...) -
#10496 valóban hülye voltam, és én a szabadedzésre gondoltam, kvalin én is pörgetni szoktam -
Crome #10495 Az én verziómban sem lehet (és nem hiszem, hogy lenne olyan verzió, amiben igen) a Q-ban ugrani sehova (kivéve a versenyre). Max lepörgetni az időt, aztán jön a 2-es meg a 3-as. Gyakorlást viszont simán lehet ugrani, pl. amikor teljesítek egy R&D-ot, akkor simán szoktam ugrani a következő gyakorlásra. Q-ban ilyet még nem sikerült csinálnom. -
#10494 Valószínű, hogy Te egy másik verziót tudtál beszerezni:), mert az enyémen
A Q1-re enterezve, alul lenyílik egy menü, amin leírja milyen kört mentél. Felül az van englisül odaírva, hogy info, és a többi Q-k felett már nincs semmi. Alul aztán minden Q-n elért legjobb idő vihog.
Csak Miattad, végig nyomkodtam az összes billentyűt - még a monitoromon is :) -, de semmi nem változott se színben, sem pedig képi effektekben.
Tehát, ha Te képes vagy szkippelni a kvalin, akkor nem tudok másra gondolni, mint amit már fentebb említettem.
Még annyit, ha lehet... láttam már néhány játékot, beszélek angolul, meg még valamilyen nyelven, de arra most nem emlékszem, úgyhogy megszoktam lelni az eldugott menüket... vagy nem.
Az a nagyszerű bennem, hogy olyan magabiztos vagyok... vagy mégsem?
Miután szétröhögtünk magunkat, elslattyogok, mert három óra múlva kezdődik az NFL, és addig még meglesek egy filmet. Meg ülök. Addig.
Ha sok voltam, jó nekem, nektek, bocs.
Jóckát, Laci. -
argo001 #10493 Ja legnehezebb fokozaton. -
#10492 F2 -
piromanniggah #10491 ott nem enged entert nyomni rá.. szal mivel is pörgetem át az időt?:) -
#10490 de lehet a kvalifikációban is skippelni ugyanott , csak a Q-n nyomj enter-t és akkor kijön a lehetőség , hogy skippeld q1-ről q2-re... -
piromanniggah #10489 és mivel pörgetem át?:P mert az se sikerült Oo -
#10488 A kvalit nem tudod skippelni.
De, kábé 1 perc, amíg átpörgeted azt a 15 percet. -
#10487 Ja. Meg belsőnézet, kormány, kikapcs minden help és HRT-vel.
Szerintem, jelentkezni kell a Ferrarinál, hogy nehogy 'má nyomi Massa gyerek legyen a "teammate".:) -
piromanniggah #10486 csáó!
olyan kérdésem lenne,hogy ha szezont tolok hosszú hétvégében, akkor ha a Q1-ben futok 1 jó kört és nem akarom megvárni, míg letellik, akkor vhogy tudok a Q2-re skippelni? mert nekem csak a versenyre engedi :S
-
Wlanseraf #10485 Gondolom legenden:DDDDDD -
argo001 #10484 Szegény Alonso. Még csak a Hungaroringnél járunk, de már több mint 10x annyi pontom van... :D
Nagyon gyengék a csapattársak a játékban. -
Robert24 #10483 Van rá esély szerintem várd meg! Én Hamiltont jelöltem riválisnak és legyőzésével Button ülését kaptam meg. -
#10482 A Toro Rosso mai szép szereplése alkalmából :
-
#10481 Na, Te kapcsold be a v-sync-et.
Ha, olyan az ugrás, mert az, hogy ugrik...
Kissé tág fogalom. Felemelkedik az autó eleje, laggol, szökell, mint egy gazella a kerítésen át?
Több info kell, de előbb kapcsold be a fent említettet, hátha lehiggad a szörnyeteg.
Ha laggol, akkor akár memória gond is lehet. Grafikai beállításokat vidd a leggyengébbre, és indíts bencsmarkot, itt is nézd meg mit tesz a nyüves, stb, stb, stb... -
hekhubá #10480 Sziasztok!
Eredetibe vettem az F1 2011-et. Az lenne a problémám hogy néha a kép UGRIK egyet, amikor kigyorsítok vagy ha váltok. Kérlek segítsetek mert nagyon idegesítő, hogy nem tok menni egy normális kört. Pedig a gépem full grafon vinné.
Help!
Előre is kösz. -
#10479 mielőtt elkezded a versenyhétvégét be lehet állítani pár dolgot. ott állíts be, hogy Long Race Weekend-et menj. -
#10478 sziasztok.
van olyan lehetőség az időmérőn, hogy q1-q2-q3, mert elkeztem a bajnokságot, de csak egy időmérést csinál. be lehet ezt kapcsolni?
másik az, hogy logitech dfp kormánnyal játszom, és szörnyen zavaró ahogy nagyobb sebességnél középre tart a kormány, és erőlködni kell a kisebb mozdulatokhoz is. lejebb vettem mindent a beállításokban, de így gáz, pedig az előző résszel nem volt ilyen gond. -
#10477 Én legyőztem Alonsot mint riválist,és megkaptam Massa ülését. -
#10476 Ha zavaróan szétesik a kép, akkor kapcsold. Szétesés alatt azt értem, hogy elcsúszik a kép felső és alsó része egy vonal mentén középen. Ha ilyet nem tapasztalsz, vagy nem zavar, akkor nem érdemes bekapcsolni, mert akkor csak lefogja az fps-t 60-ra (már ha van annyid, vagy fölötte). Viszont ha épphogy elszalad a gépeden a játék, akkor mellőzd. -
barcames #10475 ha legyőzöd akkor sem biztos, hogy megkapod a red bullt!!!! -
potyi21 #10474 hi.Grafikai beallitasokban a Vsynket bekapcsoltatok? Benq 1920*1080/60 hz monitorom van!Erdemes bekapcsolnom? -
#10473 kéne kapj a red bull-tól ajánlatot. -
#10472 Hali!
Lenne egy kérdésem. 1. vagyok összetettben, most jön India. Eddig 1 értelmes ajánlatot kaptam, a Sauber-től. Webber-t jelöltem riválisnak, szegény csak a 6. Kérdésem, h fogadjam-e el, vagy van rá esély h jön jobb ajánlat? Köszi! -
Lebowski #10471 DRS versenyen a szabályok miatt, csak a DRS zónában működik, ha a mérési pontnál 1 másodpercen belül voltál az előtted haladóhoz képest. Kers a 3 kis csapatnál nincs (HRT, Vifrgin, Lotus) -
barcames #10470 A játékkészítők azt mondták ez a játék azoknak fog nagyon bejönni akiknek mindenük a forma 1! -
#10469 nézel, te forma 1-et ?:D -
Marteentf2 #10468 Sziasztok!!azt szeretném megkérdezni hogy nekem miért csak időmérőn van DRS kibe kapcsolási lehetőségem és versenyen miért nincs?+KERS em sincs versenyen -
#10467 Mindegy. Lehetne a tied is, mert egy korábbi hsz-ben már leírtam, hogy minden hibát beletettek. Nagyon állat!
Egy 100-as meccset mentem (igaz azt kétszer - mindig 100-ast megyek. Ott mutatja meg a fehérjét. Nem nagyon hibázhatsz, mert azonnal rád esik valaki), de sehol nem volt még defektem. Sebaj, majd lesz!
Azt is írtam, ha visszagondolsz túl sok hiba idén nem volt.
@IXEMGabeo!
Nekem 22 én hozta a futkosó, de csak most kezdtem el, mert rengeteg hibára panaszkodtak. (mint később kiderült alaptalanul, mert ami volt, az most is van. A frissítés után nézd meg milyen, és hány fájlt írt felül.)
Sajnállak, mert kormány nélkül csak árkádozni lehet. Gép nélkül meg Marvell képregény, de egy középvonalú masinával, már remekül fut.
Jaj, ha az előző hsz-ben leírtakat kijavítanák...
Formula One!! -
#10466 Áá! Nyomorék a fejlesztő.
Ezen kéne javítani, meg, hogy az AI a felvezetőn és lekörözésnél, ne mint gólyafos a levegőben, mert lila fingom, merre kerüljem! Meg mennek, mint a birkák kutya nélkül.
A többi, amúgy kielégítő.
Ja, Melbourne-ben, Alonso 3 tizeddel ért be mögöttem. Utolsóban egyszerre álltunk ki. Mondom ez most felrakat egy lágy papucsot, a 3.-4. körben megesz uzsonnára, de neki is már csak médium volt, így 24 kört jött mögöttem. A körön kikerszeztem (hagytam egy kicsit a célegyenesre), így baszhatta a DRS-ét. -
IXEMGabeo #10465 nagyon fáj a szívem. Se kormányom, se új procim nincs még...:S nem tudok játszani az F1-el pedig már mióta kint van -
#10464 Ja nem az én képem . -
Ezt komolyan nem hiszem el, Adam46 légyszi töröld a 10462,461,460-as hszket köszi <3 -
#10459 Kis csoró HRT-met letolta Rosberg a pályáról XXD -
IXEMGabeo #10458 az kemény...esőben ilyen kemény az AI? -
#10457 Melbourne-ben, full verseny, szárazon, két kiállás, 0 segítség, nehézség max., headcam, Williams.
Ez a tetü nem ismeri a szabályokat, mert Q3-ban nem mentem egy centit sem,
és felrakatta a lágyat. Másodikként a célban.
Mindezt nem melldöngetve írom, - hanem 'azé, hogy lássátok nem napközis kölök vagyok -, csak most Kuala Lumpur. Szakad az eső. Vizes gumival, simán 6.-7., KERS nélkül, közepes keverékkel.
Na, de elkezd száradni, én nem tudok körbemenni a pályán, semmilyen gumival, semmilyen beállítással, ekkor Hamilton gyorsan fut egy 1:34-es kört. Napsütésben, 1:31-t is láttam már, de csak edzésen. Ettől is tele a tököm, mert a leggyorsabb kör idén 1:34.870, igaz azt Vettel tolta.
De menjen 1:32-t, jól van, de esőben száraz gumival megdönti az AI a mindenkori körrekordot...
Kopasz vagyok de tépem a hajam!
Így nem tudom lenyomni Rubinnyót, a fene essen bele!
Laci voltam. -
#10456 HRT, Canada, Full eső .. Intermediate... jobb első defekt, első háromban benne voltam, elszállt a fék bele a falba, retire.. Liuzzi elküldte a kamerás bácsit a picsába :(((