Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszonnyal jöttünk-mentünk pár versenyt a múltkor, meg mondjuk apránként a karriert is jó lenne elkezdeni.
Ha nem fagyna meg is venném, online is biztos el lehet vele játszogatni.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
"Patch:
Valahol azt olvastam hogy a patch felrakása után elég sok minden negatív irányba mozdul el, ráadásul mivel ugye az enyém "talált" példány szerintem nincs hozzá törés. "
Nem értelek. Felrakod és ha nem oldódik meg a problémád : leszeded ENNYI
Teljesen mindegy ,hogy mit hallottál
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Voodoo
Na mindegy, én köszönöm a segítséget, megpeccseltem, majd elválik mi lesz.
nem lesz lagg... az autók viselkedése jobb lesz... minden POZITÍV irányba változik...
ha meg nem tettszik, h. ezt kellene akkor ez nem neked való gém!!!!
Próbáltunk türelmesen rendesen válaszolni, de neked nem jó semmi!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Szerinted az elsõ hozzászólásomban miért ezzel kezdtem:
"Tudom-tudom.
Nem nagyon itt kellene, de az OFF topik nem nagyon pörög."
?
Van valami olyan beállítási opció amit érdemes visszavenni a fagyás probléma orvoslása céljából? Mondjuk élsimítás vagy az árnyékok, vagy ez véletlenszerû?
Patch:
Valahol azt olvastam hogy a patch felrakása után elég sok minden negatív irányba mozdul el, ráadásul mivel ugye az enyém "talált" példány szerintem nincs hozzá törés.
GF: DDR2 512MB 256bit
ATI😄DR3 512MB 256bit
Nem tudom az okát, nekem is fagyott, visszavettem a grafikai beállításokon, és minden OK.
Nem nagyon itt kellene, de az OFF topik nem nagyon pörög.
"Van olyan akinek sikerült valamilyen úton módon kiküszöbölni a játék fagyását?
Bõven jól fut, verseny alatt is, de rendszertelen idõközönként kifagy.
A részleges magyarítás fent van, peccselve nincs a játék.
Idõmérõ alatt is ugyanúgy jelentkezik a dolog.... "
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Tud valaki valamit??
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Igen, a host a lobbyban rányom az available slot-ra és add AI driver.
azzal lehet valamit csinálni hogy mikor bemegyek a boxba ne mennyenek rajtam keresztül az autók??
Crome
ami miatt kihivás vezetni?
Elnézést a kicsit off-topic kérdésért, de a F1-es kocsikban van ABS? Vagy az, hogy állóra fékezik a kerekeket meg is válaszolta a kérdésemet? <#vigyor>#vigyor>
Crome
bocsánat itt a kép
utána meg ezt:
elõre is köszönöm