| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Az tiszta!
Már az van fenn.
Csak volt egy Senna HD Mod az F1 2011 RDDev Mods szekció alatt.
Ide csak a kiskosárban lévő - egyébként általában jól dolgozó - "modderek"
munkái kerülnek. Na, azt törölték. Psze, nem baj, hiszen hibás volt, csak megemlítém.
Nem igazán szeretem ezekre a kiegészítőkre a mod szót használni.
Ugyan, a szó jelentése - modifikáció - takarja, de én is csináltam jó néhány modot (Pl. GTR2 alá Le Mans 2010 Mod), de azok egy komplett kategóriát jelentettek. Így, számunkra mást jelent. (Semmi nagyképűség, ekkora fejem van)
Ide, a 2010 alá is csináltam kis kiegészítőket, hívtak is, hogy álljunk össze, de számomra ez egy elkötelezettség, és a mamámat kellett ápolnom (aki sajnos, csak idén júniusig tudott harcolni a rákkal). Erre már nem jutott idő.
Most is csináltam magamnak kamerát, majd festek egy sisakot is. Terveim szerint többet is. NFL néző ember vagyok (ill. csak azt nézem. Máskor be sincs kapcsolva a tévé, max egy két tudományos kisfilmre), és Shino csinált egy San Francisco 49's sisakot. Megirigyeltem tőle, így én csinálok majd egy New England-est, meg egy lehet, hogy minden csapatnak.
Ha lesz időm.
Laci.