Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benedek
Sziasztok!

Egy gyors kérdésem lenne... Egy ismerõsömnek majd hat éves konfigja van (P4 3Ghz, 1GB RAM, ATI Radeon 9550) és kérdi, hogy ez a játék elindul-e egyátalán minimum grafikán. Azt mondja a Life for Speed minimumom játszható. Én azt mondtam neki, hogy ne akarjon ezzel játszani viszont megígértem neki, hogy okosabbaktól rákérdezek 😊

Köszi: benedek

Silence! I keel you...

Köszi
snake200
A

Gigabyte MA785GT-UD3H I AMD Phenom II X4 955 BE C3 I GIGABYTE HD6850 I 2x2Gb DDR3 1333 mhz kingston I Gigabyte Supreb 550P I ACER AL2216W Cira Las Vegas I love his voice

RaceDepartment oldalra regosztrációnál van ilyen hogy:Additional Required Information (profile)
Can you spell? (This question is to check if you are human)!Ide mit kell irni?
Sziasztok!

Volt már valakinek motor hibája a játékban?Vagy valamit állitani kell hogy legyen motorhiba?
Sziasztok!

Nagyon penge, kormányhoz való car setupot találtam a koreai pályára.
A gázzal igen óvatosan kell bánni de nagyon jó qualifikációs köridõt lehet vele futni.
A beállítások a következõk:

Yeongam - Korea:

Wings: 8/1 f/r
Brakes: 55:45 f/r system:large press:med
Balance(ballast): 60/40 f/r
Anti roll: 2/11 f/r
Ride height: 1/2 f/r
Springs: 6/1 f/r
Gears: 1:154 2:188 3:220 4:252 5:285 6:322 7:362 gear:km/h
Throttle map: Fast
Camber: -1.3/-2.7 f/r
Toe: 0.12/0.44 f/r

Íme egy tesztkör ezzel a beállítással:

Ha te kreállsz egy játékot akkor Race settings->Car assignment és itt válaszd ki a player choice-t.Így választhattok autót.Egy csapatba nem tudsz lenni senkivel, egy típusú autóval csak egy ember mehet, ezért tudtok csak 12-en játszani online.
Engem az érdekelne hogy miért van az hogy mikor csinálok egy futamot neten majd invitálom a haverokat õk meg is jönnek de mindenki más csapatba van mint amivel a karriert nyomja. Ezt hol lehet állítani hogy a kiválasztott csapattal legyen bent? Na meg ha csapatban akarok valakivel lenni akkor hogyan kell csapatot választani?
Elõre is köszönet a segítségért!
Tikal
hol tudom megnézni az eddigi köridõimet maiket karrier modban mentem?

a másik kérdésem pedig, elképzelhetõ hogy az idõjárás minden szezonban ugyanaz egy adott pályán? meert azt már látom ,hiába restartolok egy pályát, az esõ mindig akkor és abban a pillanatban kezd el esni amit a programozok beleirtak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

az úgy nem rossz idõ, annak ellenére, hogy az automata váltó sokat lassít a gyors kanyaroknál...én azóta se tudtam olyan idõt menni most ilyent 1:37 olykor 1 38-as idõ sikerül dehát gamepaddal nem egyszerû😛 én is automatát használok, ha lesz kormányom azon megtanulom, az lesz az igazi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacek
arcadegyuri megint akcioban?<#idiota>

Be volt kapcsolva minden szimuláció. Az AI a legnehezebben volt és az automata váltó be volt kapcsolva.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

És mi van ha a saját csapatom totál megutál? Vége a karrieremnek?
Pfff, Dejó...
thedriver
7 szezon után kezdhetsz egy újabb karriert a 0-ról. 😊

Amikor a játék elején kérdezi, hogy hány évre vállalkozok, akkor az konkrétan mit jelent?

Én 7-et választotta és akkor most 7 szezon után vége a játéknak, vagy bármennyi szezont lenyomhatok?
azért a haverom kormánnyal 1:34 alá is bement, szóval jó beállítással bármit ki lehet hozni😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

várjál, ha gumiszimmel vagy benzinnel mentél 1:39-es idõt az nagyon jó...az én 1:36:967-es idõm az olyan Time trial féle...

csak jól be kell lõni a stílusodhoz illõen az autót és máris menni fog...+ a legutolsó szektor sokat számít mennyire rövid fékekkel kanyarodsz be...

Krisz018
köszönöm

Az optionsba van a driving controls menüpont és azon belül a control profil-ban ki tudod választani a kontrollert.
Krisz018
Helló egy olyan kérdésem lenne hogy lehet gamepadal játszani? ha igen hogy és mit kell csinálni ? köszönöm elõre is.

thedriver
Time trial-os idõt nem érdemes összevetni azokkal az idõkkel, mert ha be van kapcsolva a gumi és a benzin szimuláció, akkor legalább 3-4 mp-vel lassabb idõket lehet csak menni.

Én most kipróbáltam szabadedzésen mit tudok azon a pályán. Hát nem a kedvencem az biztos. 1:39:512. Kormánnyal. És nem vagyok egy nagy szimulátoros. Angolul egy kukkot sem tudok így az autó beállítását is a net-rõl szedtem le. Azt sem tudom mivel mit lehet állítani. De az az 1:41es kör az nagyon gyenge. Azon a bajnokságon az én idõm a táblázat szerint (http://f1game.hu/forum/topic?id=34&p=59#p4479) a 3.lenne. De szerintem ennél lehet sokkal jobbat menni. Pláne hogy jóval elõre tudták melyik pályán fognak menni. Én ezt az idõt 6megtett kör után autóztam. Ja. És grat az idõdhöz. Nagyon komoly.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

De, automatikusan érvénytelen lesz a kör az idõmérõn. 😊
Laaccoo
Deee ha sokszor vágod le kizárnak a versenybõl amugy meg idõbüntetést kapsz

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

ebben a játékban ha valaki levágja a pályát nem büntetnek ? 😮
mégjobb😄😄 1:36:967-es idõm van ott...

Ez Yeongam 😊
igaz😊

attól függ ez a Gyuri mivel tolja...ha kormányos akkor elég ciki, hogy nem tud bemenni 1:41 alá...én a gamepadommal mentem 1:39-et ott Abu Dzabiban xD

Abszolút egyet értek veled.Az hogy kanyarlevágással vádolni azt aki 3 másodpercel volt nála gyorsabb (mellesleg az elején azzal magyarázta hogy akadozott nála a játék) az mindent elárul Gyuri hozzáállásárol.

Én is azért nem lettem az Amerikai Egyesült Államok elnöke... mert fájt a térdem.
Tényleg nem kéne itt lennie az ajánlott linkek közt, botrányosan ostobák és rossz indulatúak.
palinho96
és ezennnel a banne aól, sztem nyugott szívvel, levehetjük az "F1GH"-s linket 😉

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
teljes mértékben igazad van!!!!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

"#4 K.Gyuri 2010-11-27 22:47
Történt némi fejlemény: miután Akylleus egy másik oldalon aktív és lelkesen bólogató partnerként részt vett a

személyem pocskondiázásában, kizárásra került. Az oldalról és a bajnokságból egyaránt. Azt hiszem érthetõ, ha nem

akarok egy ilyen gerinctelen senkivel közösködni.

A mai este során már Köri és Brownie is kezdeményezték a tiltását, én még akartam neki adni egy lehetõséget.

Azonban ez a húzása volt az utolsó.

Helyébe weby73weby kerül."

Kedves megbocsajto Gyorgy.

Az, hogy egy TELJESEN masik forumon velemenyt nyilvanitok, az sem rad, sem a tobbi onkenyes csatlosodra nem

tartozik. Ha problemad van velem, akkor leszel szives irni egy mailt es emberi modon es hangon megbeszelni azt,

csak egyetlen egyszer probalnad meg Gyorgy.
Hogy sir a szad azert, mert nem vagy kepes egyetlen egy valamire valo kort menni, az egyedul a te bajod. Ezert

inkabb lemondod a sajat bajnoksagodban valo reszvetelt? Ha valakinek van errol velemenye -meg szep, hogy van- az

legkevesbe rad tartozik.
Megszamolni nem tudom, hany embert csaloztatok le, gazoltatok a becsuletukbe, mivel megtehetitek az idiota

adminisztratori jogotokra hivatkozva, az mehet, mi? Az egyertelmu es jogos, igaz. (Persze egybol ban a kedves

delikvenseknek, ha errol megosztjak a velemenyuket - demokracia hurra.)
Ha lenne benned barmi, csontokat es izmokat leszamitva, azonnal es nyilvanosan elnezest kernel sziszifusztol

es rotottitol (igen, o jelenleg az I. pilota a bajnoksagban), a pozor ripacskodas helyett - de az a

konnyebb ut, megertem.
Te es az aktiv Janosaid lelkesen bologattok magatok kozt, mikozben simogatjatok egymast es ontjatok az ostobasagot

- ez is mehet, belatom.

Az, hogy en barhol, barmikor es barmilyen allaspontot tamogatok vagy ellenzek, semmilyen modon nem kellene, hogy

retorziot vonjon maga utan. Esetleg tan alairtam egy kizarolagos figh szerzodest? A szabalyzatot betartottam - de

ti csak igy tudtok intezkedni. (Mint a multkori ban, amiert ellentetes velemenyben voltunk a jatek

tokeletessegevel kapcsolatban. Gondolom te abban a vilagban elsz, ahol a rendor a sebessegkorlatozas szabalyanak

nem tetszese miatt mar birsagol. Gratulalok Gyorgy.)
Mellesleg kerlek idezzel tolem egyetlen olyan hozzaszolast, amivel szemelyed barmilyen modon pocskondiaztam,

minositetettem. Mert te, vagyis ti ezt teszitek a kipecezett (jobb) jatekosokkal - nagyon nagy arccal.
az aktualis kinyilatkoztatasodat elolvasni, hoppa. Talan tisztelnelek kellene valamiert? Nem is ismerlek, nem

tudtal felmutatni semmi tiszteletremelto cselekedetet, tulajdonsagot. Raadasul aki ilyen ertelmi szinten oldja meg

a velt vagy valos erelmeket, azt kedves baratom, melyen sajnalom.>

az aktualis kinyilatkoztatasodat elolvasni, hoppa. Talan tisztelnelek kellene valamiert? Nem is ismerlek, nem

tudtal felmutatni semmi tiszteletremelto cselekedetet, tulajdonsagot. Raadasul aki ilyen ertelmi szinten oldja meg

a velt vagy valos erelmeket, azt kedves baratom, melyen sajnalom.>

Szoval a nagyszeru dontesed holtan szuletett. De ezzel el is erted, hogy a mezony tovabb higuljon. Ugyes vagy.
Az, hogy a hetekig tarto elokeszuletek alatt egyetlen esszeru dontest nem tudtatok idoben meghozni, siman

nevetseges - en probaltam segiteni, de mindharman elkuldtetek kizarassal fenyegetozve.
Itt, ma a jelenlegi fejetlensegre utaltam, de nyilvan nem tunt fel, nem is vartam.
Nyilvanvaloan magatoknak szervezitek a bajnoksagot, ugyhogy elvezni is fogjatok. A szinvonal, amit oly nagy

elannal probaltok megteremteni, akkor semmisult meg, amikor eldontottetek, hogy ti lesztek a szervezok.

Sajnos nem ertem, mit varhattam toled, akinek csak Pol Pot lehet a peldakepe.

Elnezest az offert kedves sg lakok.
JUVEfun
MINDENKI ! Ha visszaolvasol látni fogod azt is , hogy aki nem perfect angol annak segítettek a többiek (hol akadtál el ?)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Õ nem megy ligába ,mert '.'1. nem õ hozza a szabályokat ".2. Ott nem ö a király 3.be se engednék....<#nezze>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

adam46
Ha nem tudja elviselni, akkor nem neki való az online versengés. Elmenne egy ligába kiröhögnék. 😊
A
Igen már többünknek is sikerült. Mit nem értesz?
RoboKutya78
valaki be tudott reggelni már erre az oldalra?

http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/

vagy nem én vagyok az egyedüli aki nem tudja értelmezni némelyik kitöltendõ pontot?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

a jatek rajongoi, a jateke. ezt ne feledjuk. (:
orom nezni a szabalyokat amiket meterrol-meterre modosit. 😄
keszvege
Firerock
legalja ez az ember
de nézzétek csak meg a szánalmas kis oldalán mennyi rajongója van

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

palinho96
OMG.. szánalom ez a gyurka.. .S:

Nagyon szépen köszönöm válaszodat 😊
Az számít, hogy hány szezonra vállalkozol a játék elején.
Lehet 3, 5 és 7 szezont választani.
Ha a 7-et választod, akkor csak a Lotus, Virgin és HRT jöhet számításba.
A legnagyobb választék 3 évados karriernél van, de ebben az esetben sem választhatod a legjobbakat, de például, a Force Indiat már igen.

Mindenhol olvastam,hogy nemcsak a Virginnel meg a Lotussal lehet kezdeni karriert hanem pl a Mclarennel is lehet ?Mert azzal szeretnék csak nem tom hogy van mert nem nagy angolos vagyok.Köszönöm elõre is .
[HUN]FaTaL
Pontosan, ezt hívják CPU limitnek. 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Scrat
Ahha... ezért hiába butítom a grafikát, azért nincs semmi elõrelépés mert tök mindegy mennyit butul a grafika, akkor sem tud elég gyorsan számolni a cpu. :-(