• Batmanci
    Ha versenyen, tele tankkal megy 1:26-ot az elején, az azért nem rossz.
    A legjobb köröm, 1:25.012 volt, de ezt a második lágy közepén futottam.
    Kb. 27. körben.
    Magánvélemény:
    T-camból vezetni, billentyűvel vezetni, a legkisebb segítséget bekapcsolni, az nem is lehet szim.
    Kormánnyal, cockpit nézet, abszolút semmi help, legend..., no ott kezdődik a kihívás.
    Csak a beállítások gyér mivolta, a box gép által levezényelt kezelése, és a kormánybeállítások gyér spectruma miatt nem szimulátor. Ha a GTR2 beállítási lehetőségei, a MoTech telemetriával ötvözve adná ezt a vezethetőséget, grafikát...
    De ez nagyon könnyen megítélhető; Mit takar a szimulátor szó?
    Ma még nem várhatjuk, hogy visszajelezzen minden irányból, perfect periférikus látványt nyújtson.
    Tehát, tegyük fel a kérdést magunknak, mit jelent 2011-ben a szimulátor szó, és megvan a válasz, hogy az F1 2011 szimulátor, vagy csak egy árkád autóversenyzős játék gyerekeknek.
    Egy 'uccsó téma: a csalás.
    Tudjuk, hogy megtehetik. Online, offline. Mindegy. Ezért rengetegen meg is teszik. Amíg magának, otthon csinálja, és nem veri nagy dobra, semmi gond.
    De egyáltalán, megnéztétek a ranglistát? A 2010-ben még bementem, de mikor megláttam, hogy vizes Monacon a 250. még 1 perc alatt körbemegy...?
    Most sem sokkal jobb a helyzet. Kérdésem, csak egy van; kit ver át?
    Interneten megjátszhatja a nagy fiút, de majd ha itt előttem megautózza
    a tiszta kört, akkor hiszek neki.
    Ligáztam eleget, és egy 1:12-es pályán ránk vert a "gyalog" 3,5 mp-t.
    Második voltam, mögöttem 1-2-3 tizedekre emberek. Aztán a rajt után kiszálltam, és figyeltem a fickót. A végsebessége kb azonos volt, általában ott váltott, ahol én, de később fékeztem. De a poén, hogy körön kábé 10x odatette a falhoz az autót, és még így is 08 végét ment.
    Ekkor kiszálltam minden online ligából, és nem is leszek többé egybe sem.
    Haverokkal majd esetleg, akiket személyesen ismerek, itt lakik 200 méterre, és ha gyökér átugrok hozzá, 'oszt megfejelem, mint Beethoven a zongoráját. (Cimbiket nem bántunk!) De jól leb***om, ha akarom.
    Hát, bocs a hosszú hsz-ért. Így látom én, és ha valaki erre megsértődik, hát tegye, mert csak az lesz, akit úgy is akartam.
    Batmanci voltam, éljen az igazság! (Ami - mint azt tudjuk - nincs.)