21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #10291 Gyurika írta a vesztes világbajnok cikket? ha ez így van ez az ember nem normális -
barcames #10290 gyurika kemény!
fészbukon ezt írta ki! :D
Nagyon bejött a Vettel-fanoknak a legutóbbi cikkem, a "Vesztes világbajnok". Eddig megszámlálhatatlan mennyiségű ócsárlást kaptam nyilvánosan, három személy privátban is megkeresett levél útján, ebből kettő megígérte, hogy meg leszek találva és el leszek verve. :D Csináljátok csak, addig is beszédtéma az oldal, köszönjük! :D
a videó ahol ő a KIRÁLY!!!!!! -
barcames #10289 1:23 közepét mentem egy williamsel :D
-
#10288 Mondjuk, lehet, hogy az eredeti beállításokat használja, amit a gép ad be kezdéskor.... Habár ha gyári beállításokat használom, akkor sem kellenék a bandájába az én köridőimmel.... :-) ( 1:23.418 ) -
Wlanseraf #10287 -
Wlanseraf #10286 Naaaaaaaaaaa:) gyurika jöhet minden mennyiségben:D annyira durva az ember:d -
#10285 Állítsd át a nehézséget intermediate-re -
IvanJacint #10284 Hat ez kabrandito!!!
elkeztem az elso szezont legendenn force indiaval es mar szingapur utan 140 pont elonyel vezetem a vilagbajnoksagot,es a hab a tortan hogy a ferarri szerzodest ajanlott.Pedig gondoltam a Renault fog adni lehetoseget de meg adhat.Akkor is tul hamar lehet menni a ferarrinal szerintem.
Kene itt alakitani egy kis bajnoksagot mit szoltok???
-
#10283 LINKET -
barcames #10282 van egy videó fent ahogyan nyomja kamu gyuri az ausztrál pályán, hát messze ő a leggyorsabb nem is kell mondanom! 6 kör alatt a 3 helyezettnek 15 mp ad
amúgy nagyon szarul vezet 1.26 végét ment ausztráliában kormánnyal
én megyek 1:22.769 :) -
Robert24 #10281 A negatív reklám is reklám! Lehet ez a bizonyos K. Gyuri direkt viselkedik ilyen szélsőségesen így biztos, hogy beszélni fognak róla. Ilyen vagyok pl. én. Még nem hallodtam róla csak a mai nap a fórumon illetve amit belinkeltetek oldalt arra rámentem és megnéztem így az oldalt. Speciel én más f1-es oldalon voltam rajta mint rendszeres fórumozó stb és ki tudja hány hozzám hasonló ember megy így az oldalára regisztrálni. Fura személyiség lehet bár én nagyon nem ismerem csak ezt a Vetteles cikket olvastam el Mclarenes fanként is azt mondanám, hogy enyhén szubjektív és túlzó a cikk. -
#10280 Patch nem fog segíteni rajta .
Fórumokon két dolgot olvastam: próbáld meg kikapcsolni a rapture3d-t, illetve telepítsd újra úgy a játékot, hogy a kormányod ki van húzva, csak billentyűzettel.
Volt akinek ez segített . -
hekhubá #10279 #10244 please -
avus #10278 nálam működik eredetin -
WinStar #10277 multiban,kössz az infót,bemegyek és nem indul el.
Csak eredeti?Nah persze..... -
#10276 ő am ki? -
#10275 Hát elég "érdekes" ember... ha a játékban jobb időt megy vki mint ő, akkor kibannolja, mert biztos csal. -
#10274 Van egy off topik is, át kéne fáradnotok oda, ki a francot érdekli ez a K.Gyuri ? :DDD -
barcames #10273 nagy paraszt meg kell hagyni a gyurika!
gondolom egész nap a f1 2011 nyomja és veri a pöcsét amikor sumahert látja a tévében...... -
HJ #10272 Sírtam a röhögéstől amikor olvastam a "szakember" cikkét :)))))
Az igaz, hogy Vettel keveset előzött idén, dehát... ha az időmérőn ő volt legtöbbször a leggyorsabb és startnál el tudott menni, akkor kit előzzön meg? A saját árnyékát??? Mondjuk Monzában azért nem volt kispályás húzás amikor Alonso-t leelőzte. Suzukában meg mi a fenéért kockáztasson egy crash-t?
Gyurika egy alap dolgot nem ért csak meg a Forma 1-ből: nem szépség, sok előzés, stb számít hanem kinek van több pontja? Ennyi. -
barcames #10271 Gyuri nem vetted észre, hogy mindenkinek más a véleménye, mint neked?
El kéne gondolkozni ilyenkor, hogy kinek van igaza nem pedig a saját érveidet mondani hónapok óta.
Abba mi a jó, hogy akinek nem az a véleménye mint neked azt kitiltod az oldalról?
LOL
Ma kitiltott vagy 30 embert
-
barcames #10270 multiban működik csak!
jah és eredetinek kell lennie! :D -
hekhubá #10269 #10244 please -
WinStar #10268 hogy kell működésre bírni az osztott képernyőt?????? -
barcames #10267 kamu gyuri szerintem, ha beülne Vettel helyére 1 futamon akkor megnyerné a futamot simán. -
#10266 Buta egy ember. :D -
barcames #10265 fészbukon ezt írta a kamu gyuri:
F1 Game Hungary (K.Gyuri)
Nem értek a cikkíráshoz? Akkor értenék, ha leszopnám Vettelt, mint a Czollner félkegyelmű haverotok, igaz? Öreg, szerintem ha akarom, ha nem, kiírom a szemedet, kinek tüsszögsz hülyegyerek? :D Az ellenvélemény pocskondiázás? Érvelnél esetleg tényszerűen, hogy mi nem igaz, ami a cikkben le van írva? Vagy csak a hápogás megy és a kussolás? :) -
WinStar #10264 #10253 PLEASE -
#10263 Az lenne a legjobb, ha elhagyná mindenki az oldalát, és magának irogatna...
Bár ez sose fog teljesülni, mert megpróbálnak majd vele vitatkozni, de felesleges. -
barcames #10262 olvasom a hozzászólásokat..... hát osszák a csiribiri gyurikát -
#10261 jah, valaki megcsinálhatná.
-
barcames #10260 levelet kéne írni a codinak! :D lefordítani nekik és elküldeni e-mailben! :D
-
#10259 Vagy a Codit ráébreszteni mi folyik ott... -
#10258 És ebből hogy lehet hivatalos oldal?
Ki kéne söpörni az ilyet a francba. -
#10257 "Számomra kinézetét tekintve Vettel egy kis buzi, ha van barátnője, ha nincs. Ránézek, és egy férfiatlan valamit látok, egy hormonkezelt óvódást. Ő számomra tehát egy nemtelen, korcs, egy kis buzi. Ez van. " - Gyurika... Istenem vajon nézett már tükörbe? -
#10256 Ezen már meg sem lepődöm, ismét megmutatta, hogy mekkora egy buta ember. Gratulálunk neki, és elvileg ez a magyar hivatalos oldal... Szégyen ami ott folyik. Commentekbe még viccesebb :) -
barcames #10255 arra gondoltam, hogy azért nem kaptam meg mert az időmérőkön sokszor nem tudtam bekerülni a q3-ba! De abban is lehet valami, hogy csak akkor kapod meg a szerződést, ha lewis a csapattársa mögött végez a bajnokságban. A 3 évben is megpróbálom megnyerni a bajnokságot és jobb edzés helyeket elérni és talán kapok az utolsó 2 évre egy erős autót (de most nem lewist fogom riválisnak megjelölni az biztos)! A Sauber ahhoz képest, hogy nem tartozik a nagy csapatok közé elég jó időket lehet menni vele, főleg esőben! De a mercedes gp azért nem választottam mert a kocsi irányítási nekem nehezebb. -
#10254 Mondjuk Vettel pont nem az ultra férfias megjelenésű ember, de pont az mondja, aki egy kiégett 40-es és napszemcsibe fotózza magát a tükör előtt...
Próbálnak vele normális hangnemben, érvekkel vitatkozni, de ritka nagy paraszt... -
WinStar #10253 nah,valaki végre megtudja mondani hogy hogy kell a slit screen-t elinditani?Mert ha a cancel-re megyek nem indul :S -
#10252 a szakember megmondja