Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F1 2010-hez részleges Magyarosítás!

Tartalmazza:

Menü 98%-a
Versenyinformáció 80%
Tippek&TRÜKKÖK 50-70%
Interjú 1%( A karrier kezdeténél)
Autó Beállítás 50%(magyarázat nincs)

Van amit kifelejtettem vagy nem tudom megfogalmazni:D

Jó JátékoT!

(ezt nem én készítettem)
mennyire lesz tõle magyar a játék?

Firerock
Válaszolnék saját kérdésemre,hátha valaki hasznát veszi:)
TrueAI Mod 1.1

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

F1 2010 Magyarítás v0.8

Link: http://www.megaupload.com/?d=ELNC3HEN
vagy
http://www.fileserve.com/file/gNqudSW

Azt nem tudom hogy az 1.00-ás vagy az 1.01-es verzióhoz való, mivel hogy a nyelvi fájlok különbözõek.
Köszi,megcsináltam jön a próba.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

engem is érdekelne ez a mod amit az elõtte lévõ írt hogy bénázik és néha összetörik egymást az ai pilóták :)

Firerock
CSáó
van valami olyan patch amitõl az Ai nem vezet hibátlanul?
néha rongyá törik egymást,esetleg falnak mennek,stb

dr Kotász
Az utolsó elõtt sorba írd be a megadott szöveget, úgy, hogy ezek után az utolsó két sor az alábbi módon nézzen ki:

<track_info_system type="gpu" />
</hardware_settings_config>

ezzel visszatérnek a pocsolyák és a tükrözõdés
Count Adyn
csinalj sok helyet a vinyódon, vagy:
C:/programdata/codemasters/formulaone/datacache/usernév/replay/replay.pbf

et tedd írásvédetté, a hülye nagy visszajátszás file ja hajlamos megenni a helyet és aztán jön a swapppppp meg a lassulás:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ez engem is érdekelne de nem értek sokat angolul. A 3. ponttól nem írná le valaki magyarul, mit kell csinálni?

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Nincs töredezettség

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

lolSL
defrag ?

Sziasztok.
Nekem sajna továbbra is néha megakadozik.
Megy tükörsimán aztán egyszer csak akadozás.
Eredeti a game,1.01 patch telepítve 10.10-es catalyst is.
Erre valami megoldás nincs?

R420
Hoztam ma is egy képet persze ha nem zavar:)

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

THX dr. Kotász!

Gyönyörûen gumizódik már az aszfalt!
dr Kotász
1. Open Windows Explorer and Navigate to 'My Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettings’.
You can do this by pressing the windows key and 'e' or by going to 'Start' and then selecting 'My Computer'.

2. Right-click on 'hardware_settings_config.xml' and select 'Open With' and then 'Wordpad'.
3. On the penultimate line (before '</hardware_settings_config>') add the line '<track_info_system type="gpu" />'.
So your last two lines should read:

<track_info_system type="gpu" />
</hardware_settings_config>

4. Click 'File' and then 'Save'.
5. If you get the following warning 'You are about to save the document in a Text-Only format, which will remove all formatting. Are you sure you want to do this?' then select 'Yes'.
Üdv. mindenkinek!
A problémám a következõ:
Nincs egy erõs gépem de 24 fps-elmegy 1280x800-as beállítással úgy, hogy pilota és a car ref. van medium-on a többi mint low vagy on beállítással.
Miután feltelepítettem az 1.01-es patch-et sokat javult az fps de eltûnt a pálya felgumizódása és az pályán lévõ víz sem az igazi.
pl: Monaco-ban zuhogó esõben csak a bukóterekben jelennek meg tócsák míg a patch elõtt a teljes pálya olyan volt.
Kérdés:
Ezt a patch szándékosan okozta vagy az én készülékemben van a hiba.
Ha a patch vett vissza az fps érdekében melyik graph setting-el lehet visszahozni és mekkorára kell állítani.
Eredetben van meg a game.

hmm hát akkor cirka 3-4 secet buktál akár annyival is jobb lehetnél, ha egyénileg szabályoznád xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

R420
Mérnök...

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

lolSL
csal példának mondta. nem így lesz

Szia!

Köszi! Du. megnézem.
6 pálya lesz az alapjátékban és pár csapat! Elég érdekes lesz...akkor aki megveszi a játékot, az ne is játszon addig amíg nem jön ki az összes pálya és csapat?? Addig tegye félre. Vagy komolytalanul játszon pár csapattal!

Ja, jövõre az FIFA, NBA, NFL és stb..úgy jön ki, hogy lesz benne mindenbõl 5-6 csapat, a töbit meg majd lassan meg kell venni!

Komolytalan, ha ez így is lenne, tuti, hogy rengeteg embert veszítenek!
Firerock
ebben benéz

Sziasztok!
Annak a MOD-nak mi a neve, amivel "benéz a kanyarba" ?

Köszi!
nem gond, beállításokkal hogy állsz? egyénileg szabályzod? vagy a mérnökre bízod?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

R420
Kormánnyal igen de egy-egy féktávot elrontok meg megcsúszok azért megy el az idõ ennyire.<#shakehead>

az úgy jó idõ...ha kormánnyal tolod akkor nem;)

R420
Az Fotóbolt: D

thedriver
Meg az ideális ív segítség... :D

R420
Hát Grand Prixben toltam de benn volt minden ami kell bezin,gumikopás,törés.

attól függ, gumikopással én benzinnel?

anélkül nálam 1:08:595 volt Brazíliában

R420
Na jóvanám: D
De a Brazil pályán 1.10 571 az meg van: DDD

gyere vissza, ha mentél 1:18-as kört xD

R420

hi.Nekem csak elinditasnal2 percet keres,es nemcsinal semmit.Mi lehet a gond?
Szedjél le új Windows Installert.

Ha rosszul nyilatkozol, akkor csak kevésbé fognak szeretni, de többet ér a versenyen elért eredményed.
Szerzõdést csak azoktól az istállóktól kaphatsz, amelyeknek kevesebb pontjuk van, mint a te csapatodnak.
Ez alól csak egy kivétel van, ha legyõzöd a választott ellenfeledet, mert akkor az õ helyére kerühetsz.

rvn
Ha rosszul nyilatkozom akkor nem adnak új szerzõdést más csapattól? És mi van ha csak a saját csapatom ad szerzõdést és azt nem fogadom el? Erre valaki választ?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Hello! Amikor megpróbálom telepíteni a játékot ez az ablak ugrik fel: There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Mit tegyek? Köszi!
Jól van, én is rájöttem, hogy mit rontottam el.
Amikor a gyakorlásnál kiírja, hogy van R&D objektíva, akkor azt mind a 3 gyakorlásnál teljesíteni kell, nem elég az elsõnél.
Az idõmérõben fogod látni az eredményt.
Engem azért zavart meg, mert az 1.0-ban elég volt, csak egyszer teljesíteni az idõt.

Edem 7
És honnan tudom h az neki szánt ?

MAN Forever ---> After Scania !

Ha látod a neki szánt kockát a fejlesztéseknél, akkor igen.

Edem 7
Ha kapok fejlesztést akkor az autómatikusan feltuningolja az autómat vagy nekem kell valahol betenni a kocsiba ?

MAN Forever ---> After Scania !

Mivel már túl vagyok egy szezonon, így tudom, hogy hogyan mennek a dolgok. <#awink>
Arz mondom, hogy amikor kiírja, hogy teljesítsem a feladatot, hogy megkapjam a fejlesztést, akkor a teljesítése után sem adja meg.
Elvileg látszódnia kellene a fejlesztéseknél, hogy hol a helye az adott cuccnak, de nem látom sehol.
Már újra is kezdtem a játékot, de így sem lett jobb.
Az elsõ szezonban mindössze 5 fejlesztést adott, ahogy már írtam, addig, amíg fel nem raktam a javítást.
Azóta nem ad.
Másnak nincs ilyen problémája?

Kösz
Nem ad minden futamon.
Valaki tudna segíteni?
A patch óta nem kapok fejlesztéseket a kocsimra.
Az elsõ számú versenyzõ vagyok, és teljesítem a feladatot az új alkatrészhez, de semmi.
Ötlet?
<#conf><#conf><#conf>

palinho96
ezt hogy csinálod... leírnád???

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Meg kell venni a játékot, és a leaderboardról letölti.