Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tartalmazza:
Menü 98%-a
Versenyinformáció 80%
Tippek&TRÜKKÖK 50-70%
Interjú 1%( A karrier kezdeténél)
Autó Beállítás 50%(magyarázat nincs)
Van amit kifelejtettem vagy nem tudom megfogalmazni:D
Jó JátékoT!
(ezt nem én készítettem)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Link: http://www.megaupload.com/?d=ELNC3HEN
vagy
http://www.fileserve.com/file/gNqudSW
Azt nem tudom hogy az 1.00-ás vagy az 1.01-es verzióhoz való, mivel hogy a nyelvi fájlok különbözõek.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
van valami olyan patch amitõl az Ai nem vezet hibátlanul?
néha rongyá törik egymást,esetleg falnak mennek,stb
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
<track_info_system type="gpu" />
</hardware_settings_config>
ezzel visszatérnek a pocsolyák és a tükrözõdés
C:/programdata/codemasters/formulaone/datacache/usernév/replay/replay.pbf
et tedd írásvédetté, a hülye nagy visszajátszás file ja hajlamos megenni a helyet és aztán jön a swapppppp meg a lassulás:)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Nekem sajna továbbra is néha megakadozik.
Megy tükörsimán aztán egyszer csak akadozás.
Eredeti a game,1.01 patch telepítve 10.10-es catalyst is.
Erre valami megoldás nincs?
Gyönyörûen gumizódik már az aszfalt!
You can do this by pressing the windows key and 'e' or by going to 'Start' and then selecting 'My Computer'.
2. Right-click on 'hardware_settings_config.xml' and select 'Open With' and then 'Wordpad'.
3. On the penultimate line (before '</hardware_settings_config>') add the line '<track_info_system type="gpu" />'.
So your last two lines should read:
<track_info_system type="gpu" />
</hardware_settings_config>
4. Click 'File' and then 'Save'.
5. If you get the following warning 'You are about to save the document in a Text-Only format, which will remove all formatting. Are you sure you want to do this?' then select 'Yes'.
A problémám a következõ:
Nincs egy erõs gépem de 24 fps-elmegy 1280x800-as beállítással úgy, hogy pilota és a car ref. van medium-on a többi mint low vagy on beállítással.
Miután feltelepítettem az 1.01-es patch-et sokat javult az fps de eltûnt a pálya felgumizódása és az pályán lévõ víz sem az igazi.
pl: Monaco-ban zuhogó esõben csak a bukóterekben jelennek meg tócsák míg a patch elõtt a teljes pálya olyan volt.
Kérdés:
Ezt a patch szándékosan okozta vagy az én készülékemben van a hiba.
Ha a patch vett vissza az fps érdekében melyik graph setting-el lehet visszahozni és mekkorára kell állítani.
Eredetben van meg a game.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Köszi! Du. megnézem.
Ja, jövõre az FIFA, NBA, NFL és stb..úgy jön ki, hogy lesz benne mindenbõl 5-6 csapat, a töbit meg majd lassan meg kell venni!
Komolytalan, ha ez így is lenne, tuti, hogy rengeteg embert veszítenek!
Annak a MOD-nak mi a neve, amivel "benéz a kanyarba" ?
Köszi!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
anélkül nálam 1:08:595 volt Brazíliában
De a Brazil pályán 1.10 571 az meg van: DDD
Szerzõdést csak azoktól az istállóktól kaphatsz, amelyeknek kevesebb pontjuk van, mint a te csapatodnak.
Ez alól csak egy kivétel van, ha legyõzöd a választott ellenfeledet, mert akkor az õ helyére kerühetsz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Amikor a gyakorlásnál kiírja, hogy van R&D objektíva, akkor azt mind a 3 gyakorlásnál teljesíteni kell, nem elég az elsõnél.
Az idõmérõben fogod látni az eredményt.
Engem azért zavart meg, mert az 1.0-ban elég volt, csak egyszer teljesíteni az idõt.
MAN Forever ---> After Scania !
Arz mondom, hogy amikor kiírja, hogy teljesítsem a feladatot, hogy megkapjam a fejlesztést, akkor a teljesítése után sem adja meg.
Elvileg látszódnia kellene a fejlesztéseknél, hogy hol a helye az adott cuccnak, de nem látom sehol.
Már újra is kezdtem a játékot, de így sem lett jobb.
Az elsõ szezonban mindössze 5 fejlesztést adott, ahogy már írtam, addig, amíg fel nem raktam a javítást.
Azóta nem ad.
Másnak nincs ilyen problémája?
A patch óta nem kapok fejlesztéseket a kocsimra.
Az elsõ számú versenyzõ vagyok, és teljesítem a feladatot az új alkatrészhez, de semmi.
Ötlet?
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)