slickboy#54
Na befejezem a témát mert eléggé sikerült elvinnem linux support felé a fórumot. Tényleg utolsó hozzászólásom ez ügyben.
Csomagkezelővel sikerült frissíteni videókártya driverét, pöpecül ment. Mondom akkor firefox 2 a netről letöltve és felinstallálom. Csomag le, kibont, némi agyalás és súgó után futtatható szkript állomány keresése, duplakatt, kérdés: akarja futtatni? igenre katt. Aztán semmi. Jó, majd elolvasom firefox supportját is, egyelőre még nem jutottam oda.
Akkor kipróbáltam nvidia videókártya drivertelepítést csak úgy játszásiból. Sikerült elindítani, hibaüzenet: X ablakkezelőt zárja be előtte. Oké de hogyan? Net, súgó átnézése, kb 10 féle módszer, akkor melyik jó? Súgóban speciel nulla információ ablakkezelő rendszer leállításáról (vagy nem jól néztem), inkább net segített. Oké, ablakkezelő lelőve. Szkript indít, de csak rinyál hogy zárjam be ablakkezelőt. Nvidia fórumait még nem túrtam át ezügyben.
Most nem azért írtam le mindezt, hogy mindenki küldje be a megoldást, pusztán szemléltetésként, hogy ez Windows alatt egy exe-re kattintva nem téma. Bár lehet csak nekem az...
Lentebb írt megoldásokat majd kipróbálom, ígérem