• franko2
    #59
    Pár éve láttam egy repülő csészealhoz hasonló dolgot az égen, felhős volt az idő, de néha előbukkant a hold, egyszer csak ez eggyik emeletes ház mögül előbukkan valami, persze jóval magasabban volt mint a ház de olyan szögbe volt hogy addig nem láthattam a háztól. Egy hosszúkás szivar alakú fémes szinü tárgy volt a végein elhegyesedő, pont olyan volt mint általában a rajzokon egy laposabb repülőcsészealj amit oldalból látok, a fémes testen egymás mellet nagyjából egyforma távolságra fehéres szinü fények, kb 15-25 darab lehetett és teljesen hangtalanul ment el a fák és a házak felett. Kb olyasmit láttam mint amit erre a képre rajzoltam. Nem igazán tudtam megbecsülni sem a magasságot sem a tárgy méretét de nekem úgy tünt hogy jóval a házak fölött lehetett de azért nem túl magasan és nagyon nagynak tünt, a fémes testen a fények fölött volt valami, valami rajz szerünek tünt de nem tudtam kivenni hogy mi akar lenni. Egyedül voltam az utcán és biztos voltam benne hogy most valami renkivülit látok nem igazán tudom miért de elkezdtem szaladni a repülő tárgy irányába kb 8-10 másodpercig láttam, semmi zaj nem volt eközben, lassan ment végig az égen mig el nem tünt a házak mögött aztán előbukkant a hold a felhők mögül, én még mindig futottam és kb 3-4 másodperccel azután hogy a tárgyat szem elől vesztettem kiértem a sarokra és ujból megláttam, és még vagy 3-4 másodpercig láttam és akkor a holdtól megvilágítva jobban láttam az egész tárgyat, és megláttam a függőleges vezérsíkot, akkor jöttem rá hogy az egy utasszállító repülőgép. Valószinüleg volt vele valami gond mert a hajtómüvei nem adtak ki hangot, az utasszállítórepülőgépek függőleges vezérsíkját mindig megvilágítják este, de ez nem volt, talán ez is valami hiba miatt lehetett, és a szárnyvégi villógófényei sem voltak, a pilóta fülkéből sem láttam fényeket, mig nem volt holdfény nem is láttam a pilótafülke ablakait, 20-30 kilóméterre van egy reptér de a város fölé nagyon ritkán jön repülő és akkor sem ilyen alacsonyan ezért nem voltam megszokva hogy ott repülő szálljon.
    Bocs hogy kicsit hosszúra nyújtottam csak le akartam irni hogy egy hétköznapi dolog mint a repülő hogyan tévesztheti meg rossz látási viszonyok közt az embert. Ha nem látom meg ujból a holdfényben a repülőt akkor mai napig százszázalékosan biztos lennék benne hogy egy UFO-t láttam akkor éjjel, abban a tíz másodpercben kétségem sem volt hogy mit látok, pedig korábban nem hittem az UFO-kban. Ezzel csak azt akarom mondani hogy bárki láthat olyan dolgot amitől azt hiszi hogy UFO, és ha korábban nem hitt benne egy ilyen alkalom gyökeresen megváltoztathatja a gondolatát, és ha nem jön rá hogy mit is látott élete végéig hinni fog az UFO-kban, pedig lehet hogy valami nagyon is mindennapi dolog volt, csak a fényviszonyok miatt nem volt felismerhető.
    Amúgy szerintem ne számítson senki semmi érdekesre az akták megnyitásával, csak olyanok lesznek benne hogy A. Joe pilóta látot egy fénylő pontot amit nem tudott beazonosítani, vagy C. Bill parasztbácsi 22 órakkor látott egy repülő csészealjat ami elmondása szerint marha gyorsan repült és zúgott mint egy traktor, de nem lehetett az éjféli helikopter, mert a parasztbácsi esküszik hogy tízkor látta.
    Én nem hiszek az UFO-kban és nem azért mert lehetetlennek tartom hanem mert logikátlan az hogy csak azért jönnek a földre hogy gabonaköröket készítgessenek, néha embereket raboljanak meg hasonlók. Szóval nem hiszem hogy bármi érdekes lenne az aktákban, inkább csak olyan dolgok amik nem tudnak egyértelmüen megmagyarázni de attól még lehetnek nagyon is földiek. Ha esetleg mégis lenne valami ezekben az aktákban akkor az is biztos hogy azt nem fogják kiadni.