Lézer és Radardetektorok a gyakorlatban
  • Barell
    #201
    hagy mondjak már egy-két szót, amiket biztos forrásból, saját tapasztalatból tudok. Van egy 85 ccm3-es motorom.. melyik a veszélyes, hogy lassan megy-e, vagy nem. hát mikor városon belül mindenki megy 20-al meg 30-al, szerintem ez k*rva veszélyes merrt az ember ezekre rámegy, ottmegy a nyakukba, egy hirtelen fék és már bele is mentél. ha pedig valaki mondjuk 50-el 60-al megy tuti hogy már távolabb vagy tőle (még ha nem is a kellő köv. távolságra) mert akkor már haladsz... múltkor is mentem, előttem a csávó hirtelen lefékez, és kiteszi az indexet, a sáv közepén. ( ezt fordítva kéne behúzódva középre) mondom akkor kikerülöm jobbról, ami szabályos, erre ő elindul, és kiteszi az indexet a másik irányba, jobbra, majd rámhuzza a kormányt. mikor meg dudálok neki csak integet össze vissza aztán meg ugy elindult hogy a körforgalomba majdnem átment mindenen.

    a büntetésekről... nemmindegy, hogy ötvenes táblánál 70el mész, és megbüntetnek 30 ezer forintra, vagy hogy 100nál 120-al 130-al és ugyanugy 30 ezerre. meg mikor szemből vakuznak, (volt már rá példa) mert 50nél 55el mentél és mikor megállsz, még a rendőrök pampognak, hogy x százalékkal gyorsabban mentél ezért y forintra megbüntetnek. meg egyik rendőr ismerősöm is mondta, hogy az hogyha megbüntetnek valamiért az uton ellenőrzésnél, akkor általába adnak a rendőröknek mondjuk 150 csekket, hogy osszák szét.

    meg megállítottak minket mert a körforgalomba "nem" használtunk irányjelzőt kihajtáskor (amugy igen). hát még a rendőr jött utánunk pampogni mikor ő nem adta meg az elsöbbséget, meg jobb oldalon indexeltünk ő meg már rég a bel oldalunkon volt. dehát ez magyarország

    jah am bocsi a helyesírási hibákért