Ide irhatjátok a ZP-s élményeiteket, vagy akármit ezzel kapcsolatban.
-
Hát skacok, ma lenéztem. Kezdetben kellemesen csalódtam. Volt egy KFT koncert. Annak ellenére, hogy szinte nem is ismerem őket jó volt a hangulat. De amit utána jött... Hát enyhén szólva fura volt, de leginkább kritikán aluli.
A koncert után volt egy jó EDDA szám meg még két egész jó szám. Aztán kb. 45 percig undorító feka zene szólt. Hát azt hittem oda hányok. Elég sokan elhagytuk a helyet. Hiába volt sok jó csak ilyen "zenére" képtelenség szórakozni. Elárulná valaki mi a jó abban, hogy hallgatod ahogy egy ember 45 percig röfög mikrofonba?? Vannak jó fekete előadók akikre lehet táncolni. Hiába jött aztán Joan Jet -től az I love Rock & Roll és egy másik nagy klasszikus (Chumbawamba - Tubthumping) ezután már elment a kedvem az egésztől.
Pl. George Michael @ Mary J. Blige - As, vagy R. Kelly, Mc. Hammer, Dr. Alban, Mary Mary, stb. Persze ezek nem mai darabok. Persze az is lehet, hogy csak én vagyok "öreg".
Miért nem lehet kiegyensúlyozattab zenét adni? ANNYI jó előadó volt "régen" akit a maiak is tudnának talán értékelni.
Roxett, Green Day, Guns @ Roses és a nagy magyar "klasszikusok". Erre nyomatják ezt a nem'tom mit. Kár...