Zöld Pardon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: kolb@szman
Remek szórakozóhely ahol erre kell ügyelni és nem mehetek le egydül... 7 évet húztam le a BME-n, de SOHA nem vonzott a hely. Hogy miért az már sokan leírták.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
PS3 ID: kolb@szman
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
a szórakozóhely színvonalát pedig nehogy már az határozza meg, hogy minden jött-mentet beengednek 200 forintért... Gödör, WB, ilyesmi helyeken sokszor semmit nem kell(ett) fizetni, mégis más társaságot vonz. és egyáltalán nem kötnek beléd, ha nem tizedmagával megy az ember, akkor sem.
természetesen most nem az xy koncertekrõl beszélek, olyankor néha én is benézek haverokkal, hanem az elõtte-utána-helyette bulikról.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
RIO meg ugye most nincs belépõ...zene fos...(laptop DJ ->mindent elárul)azis televan rétinégerrel. már nem az a két hely ami régen volt.
vannak érdekes egyedek mindenhol
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Jah és nemtudom, én mág nem láttam ott cigány...
Milyet röhögtünk ott 😄😄
De igazat adok azoknak akik kritizálják.. Sajnos túl olcsó ezért mindenki megteheti hogy bejön bemyeg. Tele van roma niggerekkel 12 éves gyerekekkel stb
Ha ezt leszámitom, és a koncerteket nézem akkor viszont jó és szinvonalas hely..
Én menni fogok ha lesz jó buli az 100%.
Downhill!!
Vannak jó koncik (lásd Alvint tegnap) ha meg az nincs akkor baráti körrel lezúzni és ellenni hajnalig. Nemtudom ebbe mi a szar. Ellenszenves faszokról pedig annyit, hogy ha kötekedik az egyikünkel valamelyik akkor feláll a székrõl a másik 10 haver. Tehát egyedül tényleg szar, de haveri körben nagyon jó!
Tegnap jó volt a konci. Hogy megöregedtek már alvinék omg. Nyáron sztem hetente minimum 3szor lemegyek majd mer erre kell 😄
SG tali majd?
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
amugy a BANK rol jot még nem hallottam xDD Nekem a zP vel semmi bajom, nem kötöttek még belém 😄
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
életembe nem hallottam 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Huu én 16 vook, jol éreztem magam zp-ben, jó haveri társaság volt, volt pia is de nem voltunk picsarészeget -.- szerintem nagyon jo volt nekem tetszett 😊
amúgy meg amikor 16 voltam én élveztem zp-t. és ez most is annak a korosztálynak szól (bár mostmár még lejjebb ment...), idõsebbek csak néha-néha néznek be egy-egy koncertre.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Kis taknyos picsák jönnek pénzt kéregetni stb.
A38, Gödör, Oldmans, Alcatraz. Na ezek az igazi szórakozóhelyek 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
meg koncerten bazdmeg bejönek elsõ sorba bikinire pogozni hallod szánalom
TISZTELET A KIVÉTELNEK AKI KULTURÁLTAN LEÜL PIÁL AZTÁN KIDOBJA SZEMETET 😊
a nagyszínpadnál ment a viva rnb..
http://thenamelessphoto.com/