Ide irhatjátok a ZP-s élményeiteket, vagy akármit ezzel kapcsolatban.
  • alegria
    #144
    Sziasztok!

    Én egy kicsit lemaradtam ezzel a zöldkártya dologgal viszont utána jártam én is és csak mosolyogni tudok a sok felháborodón.

    Az a baj, hogy nem látják a kicsik, hogy ez tényleg értük van, nem pedig ellenük. Mivel legálisan 10 után szülői felügyelet nélkül éjszakai szórakozóhelyről kizavarják őket, mondjuk egy Morrison's nem is foglalkozik velük, élből mehetnek tovább. Azonban a ZP gondolt rájuk és alternatív megoldást keresett arra, hogyan léphetnek be és maradhatnak 10 után is legálisan. Hát a Zöldkártyával! Azok akik eddig is úgy jártak ide, hogy otthon tudtak erről, azokat el fogja kísérni anyu, vagy apu a regisztrációra, aki meg eddig hazudott otthon, az jobb is ha otthon marad. Ezzel legalább kiszűrik a felelőtlenebb réteget, akik talán az eddigi kisebb nagyobb balhékért voltak felelősek és elriasztottak más rétegeket. Nem baj az, ha tanulnak 18 alatt is egy kis felelősséget a fiatalok.

    Azoknak akiknek meg a részeg kislányok fognak hiányozni, azok próbáljanak meg csajozni, vagy adni magukra, hogy ne csak piás lányokat tudjanak megszédíteni...