• tobal
    Igen, az MS-t szidják, teljesen jogosan. Nem tudom, a Microsoftal kapcsolatban miért nem készülnek ilyen tanulmányok, pedig azzal kapcsolatban sokkal jogosabb lenne. Van pár különbség a MS és a Google között. Pl a Google támogatja a nyílt forrású szoftvereket, az MS a legnagyobb ellensége azoknak. A Google elárulja, h 18 hónapig tárolja a keresési adatokat, az MS ezzel szemben titokban épít be olyan elemeket pl a Vistába, ami a felhasználók tudta nélkül szolgáltat adatokat a MS-nak. Szerintetek miért akarja megvenni a MS a yahoot? Ugyanazért, amiért a T-com megvette az iwiw-et: adatbányászat. Bár én ösztönösen irtózom a multi cégektől, a Google-el semmi bajom, használom a szolgáltatásait (kereső, gmail, gdocs, greader), annak ellenére, hogy tudom, ezzel sok infót szolgáltatok magamról. A Google-t viszont egy olyan cégnek ismertem meg, amitől sztem nem kell tartani. Van humorérzékük (ld. find Chuck Norris :) ), ellentétben a Microsofttal (ez nem látszik fontosnak, pedig sztem nagyon is az). A Google nem törekszik minden piacon egyeduralomra, mint a MS (OS, konzol, játék, stb). A Microsofttal az a legnagyobb bajom, hogy szinte már szent küldetésüknek tekintik, hogy az egész világot elárasszák a hihetetlenül fosadék szoftvereikkel (ami azért is furcsa, mert a MS-nál nagyon jó szakemberek dolgoznak, és nem értem, hogy miért írnak mégis ilyen szar programokat), és ezt nem csak nyereségvágyból teszik, hanem komolyan azt gondolják, hogy a világ akkor lenne szép és jó, ha minden gépen windows futna.