A Google-csapda
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja, adblockkolni kell a googli analiticset, meg az audit.median.hu-t, meg még pár teljesen felesleges kutakodó oldalt..
\"The voices are back... Excellent.\"
Ez sokkal nagyobb problema,
http://www.sg.hu/cikkek/60011/kodde_valt_a_hsbc_szervere
http://www.sg.hu/cikkek/60011/kodde_valt_a_hsbc_szervere
okosan kell netezni, és akkor amit megjegyezhet, az is csak a "teljesen átlagos" kategóriába sorolható. legtöbb user ide sorolható eleve.
Igen, az MS-t szidják, teljesen jogosan. Nem tudom, a Microsoftal kapcsolatban miért nem készülnek ilyen tanulmányok, pedig azzal kapcsolatban sokkal jogosabb lenne. Van pár különbség a MS és a Google között. Pl a Google támogatja a nyílt forrású szoftvereket, az MS a legnagyobb ellensége azoknak. A Google elárulja, h 18 hónapig tárolja a keresési adatokat, az MS ezzel szemben titokban épít be olyan elemeket pl a Vistába, ami a felhasználók tudta nélkül szolgáltat adatokat a MS-nak. Szerintetek miért akarja megvenni a MS a yahoot? Ugyanazért, amiért a T-com megvette az iwiw-et: adatbányászat. Bár én ösztönösen irtózom a multi cégektõl, a Google-el semmi bajom, használom a szolgáltatásait (keresõ, gmail, gdocs, greader), annak ellenére, hogy tudom, ezzel sok infót szolgáltatok magamról. A Google-t viszont egy olyan cégnek ismertem meg, amitõl sztem nem kell tartani. Van humorérzékük (ld. find Chuck Norris 😊 ), ellentétben a Microsofttal (ez nem látszik fontosnak, pedig sztem nagyon is az). A Google nem törekszik minden piacon egyeduralomra, mint a MS (OS, konzol, játék, stb). A Microsofttal az a legnagyobb bajom, hogy szinte már szent küldetésüknek tekintik, hogy az egész világot elárasszák a hihetetlenül fosadék szoftvereikkel (ami azért is furcsa, mert a MS-nál nagyon jó szakemberek dolgoznak, és nem értem, hogy miért írnak mégis ilyen szar programokat), és ezt nem csak nyereségvágyból teszik, hanem komolyan azt gondolják, hogy a világ akkor lenne szép és jó, ha minden gépen windows futna.
ezt mondjuk u mondja a cikk mintha nem lenne általános, h minden oldal megjegyez vmit 1 felhasználóról... :S Minden cég ilyen, nem csak a Google... csak õ a legnagyobb és ezért õ szerepel a kis célkeresztben.
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
És még az MSt szidják hogy gyûjti az adatokat a felhasználorol
Tény hogy változásokat élünk és hogy ennek lehetnek veszélyei is, de szerintem nem tudunk mást csinálni, mint sodródni az árral. Ez rövidtávon nem olyan rossz dolog, hosszútávon meg majd meglátjuk, de nem kell semmit sem túlmisztifikálni.
https://twitter.com/foodlfg
A google lenne a megjövendölt gonosz?
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Ja, mert ott aztán semmit nem tárolnak....
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
...értsd az iróniát 😊
részvétem...
nem kell netezni és megszabadulsz a gonosztól
érdekes
← ElőzőOldal 2 / 2