DOOM 4
-
Ez a most nyíltan illegálban terjedő build ugye az, ami tavaly decemberben futott zárt tesztelésként...a megjelenésig van még nagyjából ugyanennyi idő. Tehát amit most látsz, ahhoz a verzióhoz képest van - vagyis mára részben volt - 4-5 hónapuk jobbat letenni az asztalra...az bizony egy elég tisztességes portolás/optimalizálás ideje, ha nem sajnálják az erőforrásokat és a tudás is adott...és ugye ebben az alfa formában sem horror. A teljesítmény. :D Részemről.
#718: Nem igen alfáztam/bétáztam az utóbbi időkben. A béta lényegében kevésbé mérvadó, mivel az már többnyire optimalizált állapotot fed, tehát onnan nem is várható hatalmas előrelépés...alfát pedig tényleg ritkán mutatnak a közönségnek, nyílt teszteléssel főleg nem, így abból a kevés esetből nem hoznék össze törvényszerűséget javulást/nem javulást illetően... :)
#719: Az Oblivion tényleg...az is külcsín volt a maga idejében, ma már csak nézem hogy lehetett az annyira szép...na de egy évtized eltelt, úgy. Kíváncsi leszek még egy évtized múlva hogyan fogjuk látni a mostani címeket... :) A Doom-ot számomra sem az OMG grafika adja el, legalábbis technikailag nem, az artist munka tisztességes, a szörnyek ütősek, a környezettől sem hányok, ha ez az a kompromisszum, amelyet muszáj megötni a megfelelő sebességű pörgős gyilkolászás biztosításához, én nem szólok egy szót sem. Igaz emlékezetem szerint eddig sem ekéztem sehol a játékot a külcsíne miatt, annyira bekapott a gépszíj a brutális gameplay anyagok után... :D
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.17. 20:53:53