DOOM 4
  • broman191
    Értem mire akarsz kilyukadni, van benne igazság, de...attól hogy ma a játékfejlesztők többsége erőlteti a filmes jelleget és eredményeképpen a játékmenet általában akarva-akaratlanul a háttérbe szorul, attól még nem szükséges mindenkinek sodródnia az árral. Azt hagyjuk a döglött halakra. Nekem tetszik a Doom reboot irányzat bevállalóssága, mivel mára gyakorlatilag kihalt a villámhenter stílus, bár egy az egyben ebben a formában, ilyen intenzitással talán soha nem is létezett. Amolyan 'sci-fi horror' elemek ebben is lesznek, az egyik demó anyagban ugye ott volt a találd meg a halott tudós lecsapott kezét, hogy kinyisd az ajtót továbbjutáshoz. A biztonsági kamera felvétele kivetítette 3D-ben, ahogy egy hell knight megölte és hová repült a keze. Ha a story módban lesznek hasonló rövid átvezető részek a tempós harcok között pihenésképpen - akár töltőképernyőket helyettesítve - számomra bőven elég. Örülök, hogy elkaszálták a nagyvárosi csapatban túlélős földi pokol Doom 4-et és ezt készítik el helyette...hasonló iránynak ott volt a Rage, a maga módján élvezhetőnek tartottam, de jobb hogy nem erőltették rá a Doom-ra.