DOOM 4
-
Nomad90Hun #1577 Nekem az ugra bugra része sem jön be, plusz a lőszergonddal szintén egyet értek a hp dologról ne is beszéljünk. Azt sem is értem az újratöltést mér vették ki, egyedül videok alapján a super shotgunnal van csak ami kiábrándító. A helyek látványosak, azt aláírom, de ez az ugrabugrázás, meg ilyenek nekem se gyere be. Többet vártam, hangulat eddíg nem jött át nálam se, hiába a zene, a 2016-osban legalább azért volt anyázás mikor jött a hellknight mert adta környezet is, és megvolt a parafaktor, de itt ha jön a hellknight max azért anyázok, hogy van-e elég lőszerem rá, vagy ha nincs akkor a láncfűrészbe van-e elég üzemanyagom, hogy félbevágjam a karrierjét. Másik, hogy akármennyire azt mondogatják, hogy a 2016-osnak ez a közvetlen folytatása, eddíg semmi kapcsolatot nem véltem felfedezni. A hp és lőszertöltést meg nem is említem, egyedül a páncéltöltésnek látom némi értelmét, de az meg olyan keveset ad (alapból kevés van a bekapott sebzéshez képest), hogy kapsz 2 pofont a hellknighttól és már jújuj low hp max shielden és hp ami ugye a 2-ik pályán elérhető, mindezt easy-n... Asszem nálam is törlés lesz hamarosan.