bandypappa#2
"A mérések alatt a részecskék különös módon nem változtatják állapotukat, mintha tudnák, hogy figyelik őket." A helyzet inkább fordítva igaz. Azért állandó az állapotuk, mert a tudós szeretné, hogy állandó legyen. Ez tényleg a kvantumfizika területe. A gondolatok hatnak a részecskékre, mert minden az univerzumban rezgésben van, így a gondolatok is. Bár amikor először hallottam én is hülyeségnek tartottam, de végső soron bármit el lehet érni amit az ember akar. Itt volt hír hogy nem úgy van a műanyagok szerkezete, mint ahogy azt régen elképzelték, mégse esett szét 1db se.
1 valami igaz a kvantumfizikai kísérletekben. Mindenki azt bizonyít be, amit akar. Azt is bebizonyították, ha 2 részecske kapcsolatban volt egymással a múltban, akkor mindig kapcsolatban lesznek. Az egyik részecske spinjének megváltozásával a másik részecske spinje is megváltozott. Mivel szinte végtelen részecske van kapcsolatba végtelen részecskével, ez azt jelenti, hogy minden-mindennel összefügg.
Igazából Dez ebbe a szakértő. Érdekes lehet látni a Föld mágneses mezővonalait és összehasonlítani különböző elektromos tárgyakkal.