• Hoz_Hun
    Én anno a GTA1-el és a Vice City-vel játszottam, abből föleg az utobbi bejött így úgy döntöttem beszerzem a GTA4-et. Bőven fellülmúlta a várakozásaimat. Jó, megértem ha valakinek ez a stílus nem jön be bár a kivitelezés önnmagában esztétikai értékű. Már az is élvezetes ahogy végighajtassz a városon és csak bámészkodsz. Hihetetlen részletgazdag kezdve az időjáráshoz öltözött járökelöktől, aki az pl. esőben esernyővel vagy a fejük fölé tett szatyrukkal rohannak, nem beszélve maga az eső megjelenítése is milyen realisztikus, de sorolhatnám. Engem teljessen lenyűgözött a hangulata valami frenetikus.
    Sajnálom hogy páran ilyen negatívan állnak hozzá, főleg úgy hogy csak az előző részekből ítélnek pláne "haverjánál látta". Főleg az "autós, niggás cucc" hozzászóláson röhögtem. Lévén hogy tudtommal csak a San Andres volt "niggás" (azzal mondjuk pont nem játszottam).
    Nem lényeges, az eladási adatok jók azaz remélem fogják folytatni én pedig nagyon jól szorakozom rajta és bátran ajánlani tudom mindenkinek.