• Praetor
    Anno a GTA 1 mekkora szám volt. S3Trio vga-val eléggé alap grafon lehetett nyomni csak. Már az első résznek is komoly feelingje volt, és igazán frankó volt. Aztán a GTA London is tök jóra sikerült, végig is nyomtam. A GTA2 egy csalódás volt, nem igazán tudtam élvezni a színvilág és az idétlen várostérkép miatt.
    Aztán a GTA3 megint fordított a dolgon, frankó kis sztorival, komoly grafikával és feelingel. Aztán a GTA Vice City jött, és még magasabb szintre rakta a lécet. Nemtom hányszor vittem végig.
    Amikor a GTA SanAndreast bejelentették eléggé erős ellenérzéseim voltak a gettós történettel szemben. Amikor pedig feltettem, óriásit szólt! A várakozásaimmal ellentétben a SA a legfullosabb ilyen jellegű játék lett a szememben. A gettós feelinget és ritmust hamar fel tudja az ember venni, ha nem totál rasszista az illető. Nagyon hosszú és változatos játékmenettel, rengeteg járműtípussal, tök jó zenékkel, poénos utcai beszólásokkal, és elfogadható hardware igénnyel. Nem beszélve a moddolási lehetőségek tárházával.
    Ezek után eléggé komoly elvárásaim vannak a GTA IV-el szemben, és ezért lehet hogy csalódás lesz. Sajnálnám, de meglátjuk.