• sermonizer
    Szerintem az ár érték aránnyal van a legnagyobb probléma. Sose láttam a játékot magát, még a demot sem, meg egy ingame videot sem, igy kritizálni nem fogom.
    Viszont nagyon sok kritikát olvastam róla, miszerint nem kicsit problémás.

Szóval vegyek meg egy nem kicsit problémás játékot több, mint 10ezer forintért? Nem érzem a motívációt.

Több százas listát fel tudok sorolni viszont azon játékokból, amelyek töredékébe kerülnek és tényleg tartalmas jó szórakozást nyujtanak. Nem azon üzleti terv alapján készültek el és lettek kiadva, hogy gyorsan adjunk el sokat drágán....hanem az olcsóbban adjuk, nem akarunk csuklóból dollármilliókat keresni és lassan szeretnénk ismerté válni stabil és "elkötelezett" rajongói táborral....Létezik crysis fan-site, crysis rajongói tábor?

Én igy vagyok a dvd vétellel is. Nagyon régóta vásárolok már dvd-t üzletben. Megvárom, mig lemegy az ára és leértékelve szépen megveszem max 2000 HUF-ért. Ennyit már nem sajnálok egy teljesen oridzsi dvd-ért...

Egyébként meg szerintem a marketing kiadások elvitték a crysis bevételeinek jó részét....