Nekem sajnos még nem volt szerencsém végigtolni, mert nincsen megfelelő vasam a játékhoz, illetve nincs is meg a gamma...medium beállításokkal ugyan egészen pofás, de a fizikához már túlságosan karcsú a gépecske, és ez sokat von el a program élvezeti értékéből.
Egyébként a "gazdag hülyegyerekek" dologhoz annyit, hogy itt nyilvánvalóan nem erről van szó: a játék a kezdetektől fogva high-end gépekre készült, a technológiai innováció jegyében, és ha ez nem így lett volna, nem lett volna ekkora a hájp sem. Ez a látvány (még ma is) jócskán ráver mindenre, amit a közeljövőben látni fogunk, ennek nyilván megvan az ára. Viszont én a demót egy olyan konfigon toltam végig, amit ma már csak erős jóindulattal nevezhetünk közepesnek, és még így, medium-low beállításokkal is egészen faszájosan nézett ki, vert minden mást, és itt dől meg a "gazdag hülyegyerekek"-szöveg.
A játékmenet pedig lehet, hogy egy idő után egysíkúvá válik, de mondjatok nekem olyan, tök lineáris storyline-al szerelt, 15-20 órányi játékidőt kínáló FPS-t, amelyik nem válik unalmassá idővel. Mész-lősz-bújkálsz-robbantasz...minden ilyen shooter erről szól...ezzel nyilván tisztában vannak a fejlesztők is, ezért pakolták a nanoruhát a játékba, ami ad egyfajta taktikai mélységet a játékmenetnek.
"Túl könnyű, a nanoruha teljesen megborítja a játékmenetet, mindenkit tök egyszerűen leszedek."
Igen? Akkor ne használd, hanem nyomd végig a legnehezebb fokozaton, nanoruha nélkül.
Szerintem játékmenet szempontjából minden shooter-rajongó megtalálja a számítását: semmi sem kötelező, viszont sok mindent lehet.