Egyeterétek. A Demo-t kipróbáltam és meglállapítottam pár dolgot.
1. Szép grafika. Hurrá.
2. Ezentúl semmi.
Amíg nem fognak realisztikusabb "szimulátoros" felfogással FPS-t csinálni addig le sem szarom. A szuperkatona keze úgy remeg, hogy száz méterről egy álló alakon nem tudja a fegyvert tartani. Röhej. Egy másik fómumban már leírtam, hogy mi hiányzik egy igazi jó FPSb-ből. Nem lenne egyszerű megcsinálni, de nem lehetetlen. Éredekel valakit?
Speciel azért én a G3 kapcsán meg jól pofára esten a kiadó és fejlesztő civakodása miatt. Nem lett olyan jó a G3, mint vártam de a fent említett okok miatt nem terveztem soha többet elővenni és a kieg kiadását is visszavonták. Kb. 1 hónapja eladtam, erre bejelentik, hogy újra összeborulnak és lesz kieg. ANYÁD! Ezentúl kurvára nem építek arra amit mondanak... A G3 kapcsán is fűt-fát ígértek és nem lett belőle semmi, de az ma általános. Minden nagy durransára ráhuzzák, hogy bazz ez lesz a NAGY játék és micsoda újítások lesznek benne. Új koncepcióval rendelkező játékot nem nagyon láttam az elmúlt 10 évben.... Egyedi hangulatú az volt, de főleg csak RPG és point & click.