Iron Man - The video game
  • DarkSector
    LOL
    Ez a játék egy vicc. Komolyan mondom a Márió is bonyolultabb és nehezebb volt ettől. Ennél még a Kung Fu Panda is 1000x jobb lett.
    Nézzétek meg ezt a szörnyűséges ingame videót, és nehogy letöltsetek 2.3GB szemetet!!!!!!
    Hang nincs sajna, de nem is fontos.
    Bazzeg a lángszóróval mindenfajta nehézség nélkül végigrohantam a pályán és a lángszoró meg amihez csak hozzáért, mindent megsemmisített, még a vas gerenda halmok is szétrobbantak fél másodperc alatt.
    tán egy 2 éves gyereknek kihívás jelenthet a játék, de csak akkor ha letakarják mindkét szemét, és hátrakötik a kezeit..........
    Az ellenfelek, meg eleve a gagyiság megtestesítői mindenféle téren. Ráadásul túlságossan sok kinézetű ellenfél nincs a pályán.
    Számuk kb az 1-el egyenlő.
    Gondolom ezek valami klónok, mert a fegyverük is ugyanolyan. sőtt még csak meg sem lehet halni szerintem, mert egy karcolást sem tudtak ejteni rajtam, pedig má lassan ágyukkal jöttek a végén, meg a robbanó hordók sem tettek maradandó sérülést a felületeimen, úgyhogy EZ A JÁTÉK EGY HULLADÉK......SŐTT A HULLADÉKOK KIRÁLYA.....ILYEN SZAR MOZIS ADAPTÁCIÓT PC-re MÉG NEM ADTAK KI!
    Vagy max 20 évvel ezelőtt.

Tessék a horrorisztikus bemutató: Iron Man .... avagy a fémhulladék....

A SEGA ..... monnyon le!