#36Ha nem lennel olyan elvakult, el elkezdened a windows-t tanulni normalisan, neked is menne minden dolog rajta normalisan. Sokkal gyorsabban mint azon a szar linuxon.... Mondom hasznald az egeret, gyere ki a barlangbol.
Használtam kb. 1 - 1,5 hónapig Debiant és tökéletesen meg voltam elégedve vele.
Tudod a linux rendszernek egyik nagy erénye a stabilitása. Láttál már olyan XP-t ami restart nélkül ment hónapokig, évekig? Linuxból akad oylan amit 3 éve nem indítottak újra és megy ugyanúgy mint mikor beüzemelték.
Te papolsz gyorsaságról, és normális program futásról. Sok olyan program van windowsra (kezdve a vírusírtóktól, vagy kisebb programoktóé)ami csak akkor hajlandó uzemelni, vagy "teljesen" törlődni a rendszerből ha újraindítod a gépet. Ezzel szenben linuxon egy ilyennel sem találkoztam. VGA drivernél csak a grafikus felületet kellett újraindítani.
De te nyugodtan maradhatsz a 3 gombos egerednél, és kattintgathatsz, orrba szájba. Windows nem előre fejlődés, hanem visszafejlődés. Nem kell tudni, hogy egy programot milyen paranccsaal másolsz, törlsz, indítazs el. Csak ide oda kattintasz egyet kettőt, ahova az van írva, másol, töröl. Agyadat nem kell megeröltetned vele az biztos, de tanulni sem fogsz tőle az is biztos.