Az utolsó pillanatban csúszik az XP SP3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BEÉPÍTETT TRÓJAI
program, és elég könnyen észrevehetõ, ezért újabb 10 gigát hozzácsapnak és egy újabb gigahercet na meg persze még egy giga ramot <#eplus2>#eplus2> a gépigényhez és máris ímhol jaj be csodásan és gördülékenyen fog futni a Windows Troyan Edition a gépünkön hogy a Német és Amerikai , de elsõsorban inkább Cionista-zs*dó kormányok mindent tudjanak rólunk, de legalább bármikor bármit... <#violent>#violent>
Ki nem szarja le a Visztát?
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
Ez már nem a kõkorszak.
És ez csak egy kis kiegészítõ.
Na most viszont lécelek, mert menek led zeppelin tribute fest-re :)
Jó windows-olást :)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
És a cikkhez visszatérve: vki magyarázza lécci el, h. mi az az RMS? Letölthetem az SP3-mat, vagy lehet hogy gubancot okoz?
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Hát azt azthiszem Winfos 95 -el vezették be annó pont hardver varázsló ilyeneket :) milyen szuperûl müködött :)
A Windows nem Linux, de a Linux sem Windows...
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
Amúgymeg szerintem nem vagyok a kõkorszakban. Játszom (fav játékok mennek wine-vel, vagy cedegával. sok régi, de pl megy a wow is :)), szeretek videót, képeket és hangot szerkesztgetni. Zenélek is, rengeteg frankó kis progit találtam már erre is. És mindezt ingyér és jogtisztán úgy, hogy nem füstöl a gépem, mert valamiért sokkal kevesebb erõforrásból kijövök, mint anno win alatt. Jó, bevallom, a játékoknak nagyobb gép kell, de az megvan :).
Tudod mit? Ha ez az õskor, akkor én szívesen maradok itt. Nekem itt mindenem megvan, ingyér és bérmentve, és sokkal gyorsabban, mintha fizetnék. Nekem ez bejön :) Tetszik az egésznek a filozófiája is, meg én is néha szeretek picit bütykölgetni (bár elég keveset kell).
Üdv az õskorból kedves jövõ user :)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A linux usereknek a parancsok olyan mint regen a varazsloknak a varazsigek. Csak ok tudjak oket, buszkek ra es valojaban semmit sem ernek vele....
Hova tovább?
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"