Az utolsó pillanatban csúszik az XP SP3

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pfff.. az utolsó pillanatban vették észre hogy nem túl profin van megírva az új SP-kben a

BEÉPÍTETT TRÓJAI

program, és elég könnyen észrevehetõ, ezért újabb 10 gigát hozzácsapnak és egy újabb gigahercet na meg persze még egy giga ramot <#eplus2> a gépigényhez és máris ímhol jaj be csodásan és gördülékenyen fog futni a Windows Troyan Edition a gépünkön hogy a Német és Amerikai , de elsõsorban inkább Cionista-zs*dó kormányok mindent tudjanak rólunk, de legalább bármikor bármit...
<#violent>

Ki nem szarja le a Visztát?

Már mindenki unja ezeket flameket szerintem.

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

zoliapu
Pont a DVD író progikat firtatuk egy másik fórumban és ott sem a fizetõsek a jobbak, persze lehet ez valami Placebó hatás egyeseknél. Azért a Windowsban is meghalnál parancssor nélkül.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

biztosan nem látott, ha látott volna, akkor tudná, hogy már a vista megjelenése elõtt jóval volt teljesen 3D-s linux destop. link a linken egy évekkel ezelõtti linux desktop látható, én még tavaly szórakoztam vele, tényleg ég és föld a kinézet a linux javára.

had kérdezzem már meg, hogy te láttál már egyeltalán linuxos gépet?

RMS: Richard Matthew Stallman

Vigyázz mert véletlenül letöltöd és akkor elkap a linux láz :P

A win egy mankó, hogy utána kézenfogás nélkül tudjon ülni a bilin az r=1 user ;)

Ez már nem a kõkorszak.

És ez csak egy kis kiegészítõ.

mousee
Tudod, ilyenkor nagyon tudok örülni, hogy te soha nem fogsz elgondolkodni is egyáltalán a linux használatán. Fizess nyugodtan, valamibõl meg kell élni szegény ms-nek is :). Meghát kell a konkurencia, anélkül ugyebár nincs fejlõdés :) Amúgymeg van ram a gépembe bõven, csak tudod jobban szeretem, ha azt a ramot épp mondjuk ha videót vágok, akkor a videóvágó használja fel, és ne a felesleges háttérszolgáltatások, amikrõl azt sem tudom, hogy mire jók. Nekem nincs szükségem a vistás prefetch-re... nekem így is pöccre rajtol minden progim. Most meg ha tölt is picit, akkor nem halok abba bele, ha várnom kell 4-5 másodpercet :)

Na most viszont lécelek, mert menek led zeppelin tribute fest-re :)

Jó windows-olást :)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

szerintememg fikazhato, hogy nez ki??? Mekkora szar mar!!! Valaki meg elteti.. Hat menjenek mar...
julius666
Bár én windózpárti vagyok, de én nem fikázom azért a linuxot. Lehet hogy rosszabb (lehet, hogy nem, de mindegy az most), de abba érdemes belegondolni, hogy az egyik fizetõs, a másik meg nem. Én nem is várnám el egy ingyenes szoftvertõl, hogy jobb legyen fizetõs társánál. csak hogy mûködjön, és amire szükségem, van, azt vhogy elintézhessem. Ennek tökéletesen megfelel.

És a cikkhez visszatérve: vki magyarázza lécci el, h. mi az az RMS? Letölthetem az SP3-mat, vagy lehet hogy gubancot okoz?

Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!

nem szar erzes az oskorszakban? Nagy bunkosbottal pufolni a gepet hogy ugyan mar mukodj. Sokkal egyszerubb csak beteszed a cd-t megjelenik a windows logo es maris minden mukodik azonnal. Ram szinte ingyert van. Szoval Windows ideje eljott
zoliapu
A linux usereknek a parancsok olyan mint regen a varazsloknak a varazsigek.

Hát azt azthiszem Winfos 95 -el vezették be annó pont hardver varázsló ilyeneket :) milyen szuperûl müködött :)

A Windows nem Linux, de a Linux sem Windows...

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

mousee
De figyelj, most õszintén. Ha meg tudom ugyanazt ingyen csinálni, sõt, gyorsabban, mint egy fizetõs cuccal, akkor minek fizessek? Nekem ez annyira nem igazán tiszta, de biztos bennem van a hiba :)
Amúgymeg szerintem nem vagyok a kõkorszakban. Játszom (fav játékok mennek wine-vel, vagy cedegával. sok régi, de pl megy a wow is :)), szeretek videót, képeket és hangot szerkesztgetni. Zenélek is, rengeteg frankó kis progit találtam már erre is. És mindezt ingyér és jogtisztán úgy, hogy nem füstöl a gépem, mert valamiért sokkal kevesebb erõforrásból kijövök, mint anno win alatt. Jó, bevallom, a játékoknak nagyobb gép kell, de az megvan :).

Tudod mit? Ha ez az õskor, akkor én szívesen maradok itt. Nekem itt mindenem megvan, ingyér és bérmentve, és sokkal gyorsabban, mintha fizetnék. Nekem ez bejön :) Tetszik az egésznek a filozófiája is, meg én is néha szeretek picit bütykölgetni (bár elég keveset kell).

Üdv az õskorból kedves jövõ user :)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Ajaj, ... most végülis mi lehet a gond, az, hogy össze-akad, még nem sok mindent mutat.

Ha nem lennel olyan elvakult, el elkezdened a windows-t tanulni normalisan, neked is menne minden dolog rajta normalisan. Sokkal gyorsabban mint azon a szar linuxon.... Mondom hasznald az egeret, gyere ki a barlangbol.

A linux usereknek a parancsok olyan mint regen a varazsloknak a varazsigek. Csak ok tudjak oket, buszkek ra es valojaban semmit sem ernek vele....
persze faj nekik hogy a vista fenyevekkel elorebb van mint az a regi, poros, Pingvin szarsaguk... Meg mindig a kokorszakban elnek, gepelik a parancsokat fekete ablakokba... Szerintem ideje lenne a felvilagosodasnak, ideje venni egy egeret es hasznalni:D
mousee
Ez a szar nekem mûködik. Ingyé'. Mérne éltessem? Az, hogy neked nem szolgálja ki az igényeidet, az egyéni szocproblem :) Nekem mindenem megvan benne ami kell, és nagyon sokszor jóval gyorsabban oldom meg a dolgokat vele, mint win alatt.
Hova tovább?

Sztem ha van egy fölös órád, olvasgasd az ubuntu.hu vagy egyéb topicokat, hogy a 8.04-gyel mennyi bajuk van...:) (nálam mondjuk az is rendesen fut, de vistánál is megkaptam, én vagyok a láma, mert nálam megy...)
nem ertem az olyanokat amugy mint mousee, meg az alairasaban is elteti azt a szart.... ha dos-t akarnek hasznalni nem valami gagyi masolatot (linux)-ot hasznalnek, akkor mar ott a jooreg MSDOS.
en nem ertek hozza, Vista powa:D
NeoMaN
magyar billkiosztás hozzáadása, bal alt+shift...

ki is a láma?
:DDDD

nincs ekezet a billen
Ha van egy fölös órád, akkor keresd meg az ékezetes betûket a billentûzeteden...

szoval az a fostalicska linux, az eletben nem lessz ilyen ossze szedett mint a windows. Mivel lamak fejlesztik.
van egy folos oram ha godnoljatok indulhat a Windows VS LINUX:D:D:D:D:D:D
InfectedMann
M$ powaaaaaa :DDDD

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

mousee
:)

← ElőzőOldal 2 / 2