Su0my#98
Benedecko: másak az igényeink. De nekem ez az erőforráshajhászás... Elég hülyeségnek tűnik. Notim van, bírja üzemidővel a Vistát, kielégítő sebességgel futnak a játékok, gyorsan betölt. Ez a rákérdezősdi-bütykölgetősdi, meg ami egetrengető baromságot mondott ziby (gyk hogy egyszerűbb egy parancsot begépelni, mint egy gombraa kattintani.. ennél nagyobb faszság kb az lenne, hogy van rövidebb út is az egyenesnél.. . ha már szigorúan energetikai szempontból nézzük. még ha meg is van nyitva a terminál, egy egérkattintás, esetleg tegyük fel, hogy az egeret meg is kell mozgatni hogy a hihetetlen bonyolult pozícionálást megoldjuk: nem hiszem, hogy az esetek nagy részében 3 betűnél rövidebb parancssorokat gépelnétek be.. szóval felejtsük el ezt az egészet:) ).. hát szerintem vannak az emberkék, akik szeretik bütykülgetni az autójukat, stb, mindenkinek van hobbija, de az előbbi példánál maradva a linux olyan, mintha elkezdenétek egy suzuki marutit tuningolni. nincsen vele semmi baj, de ha van 1 ferrarim (MAC OS), vagy PORSCHE-m (VISTA), akkor minek nekem a marutit tuningolni?:)