27zhhj6.jpg
  • gabo91
    Hát igen, nagyon jó rész volt.
    A végén nem értettem igazán mit akart Walt mondani azzal a mit Victorról és Gusról mondott.

A másik pedig hogy Walt hamar kikattan, oké nem mindegy hogy harmad annyi pénz jut koponyánként, de Walt elfelejti azt hogy előző buliban ki volt a konyhafőnök. A mosodás emberek akik most börtönben vannak mind tudja hogy kik volt benne, a szakács pedig DEA-t is tuti érdekli...
    Oké hogy Gus volt a biztosító de ha nem fizetik ki őket, akkor bemártják könnyedén őt is. A csaj az előző részből, nem tudom hogy konkrétan milyen köze volt a dologhoz, eddig nem is láttuk viszont ő rá is veszélyt jelentenek a bebörtönzött kollégák, akkor majd pont a főszakácsra...
    egy napos meló volt ahogy néztem, heti 2-3 főzés havi 1,2-1,5 milla összeszedhető. Úgyse tudna többet mosni a kocsimosóban. (lehet még ennyit se)
    Ira vagy mi a neve kapott 110lepedőt az üzletrészért, (gyenge 35k fejenként) de ez egyszeri díj!
    Amit meg befizettek biztosítási díjként, előbb utóbb kikopik, 9 ember van.
    kapjon mindegyik 1millát az 9 millió (igazából nem mondta Mike hogy most a Legacy Cost egyszeri vagy főzésenkénti 350 ruppó e, de mivel az ő unokájának számláján is milliók voltak ezért gondolom hogy adjunk nekik is millát. 9000/350 = kb 26 főzés
    26 főzés heti két főzéssel számolva kb. 3 hónap!
    Utána megint 117k val több jut fejenként...
    117+35=+152k
    137k -t kapott most
    137k+152k=289.000$/főzés (néhány hónap múlva)
    Miért is elégedetlen?