2516
27zhhj6.jpg
  • gabo91
  • Police88
    Ha letudta a Breaking Badet egy esteleges Half Life filmben tökéletes lenne a szerepre :D
  • precision
    :DDD

• Zoli007

• desigo
    A banner képet kicsit át kellene szerkeszteni.
    Walter mellé csak pár köteg dollárt kellene rakni.
  • geo91
    azon én is néztem egy nagyot :D
  • desigo
    Nagy arc a két retardált
  • Zoli007
    Fetis gyerekből ki nem néztem volna, hogy folyékonyan játszik zongorán
  • mikusmate
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gondolom a rovarirtó brigád majd szétszedi, és bepakolja a konténerekbe :)
  • Garga Pitic #613
    Azt jól láttam, hogy a felszerelést simán otthagyták szétpakolva?
  • Garga Pitic #612
    Higanyfulminát.
  • gabo91
    Walt szerintem már akkor átment ebbe amikor meth helyett robbanó kristályt csinált és úgy ment be ellenség bázisára :)
    na hogy is hívták... nem jut eszembe pedig tudom...
    H...
  • precision
    ráadásul Walt már teljesen átment "badass gangster" style -ba
    őt már legkevésbé a pénz érdekli szerintem... sokkal inkább a hatalom és a tekintély... még Gus -t is le akarja majd pipálni

a pénzosztás utáni beszélgetése Jesse -vel pedig mindent elárult... :) azon morfondírozott, hogy Gus miért vágta el a srác nyakát... azaz maga a tett, hogy embert ölt hidegen hagyja már teljesen, a tett mögötti üzenet volt fontos neki... ha arra kerülne a sor, ő is simán megtenné ezt Mike -al, csak hogy üzenjen, hogy vele nem lehet szarozni... Jesse arcán a döbbenet ezért volt ott, mert egyből megértette, hogy mi van, hogy Walt teljesen kezd kifordulni magából (de persze higgadt vérprofi és nem megbolondult idióta)... tipikusan ugyanaz a manipulatív "gyökér" lett mint Gus, elég visszaemlékezni a kanapés jelenetre ahol szintén Jessevel beszélgetett a barátnőjéről... ott is úgy tereli szegény srácot, hogy azt csinálja amit ő akar :)
  • stargatelost
    Most daráltam le a Shield-et, az is kitűnő dráma, de a színészi játékon kívül ami a legjobbá teszi a Breaking Bad-et, az a vizualitás.
    Itt egy jó cikk erről: Képekben mesélni – A Breaking Bad vizuális narratívája.
  • geo91
    ott a pont
  • ForzaInter
    kapzsiság:) megérezte a pénz szagát és minél több kell neki.. ilyenek a gazdag emberek is, hiába van annyi pénzük, hogy el se tudják költeni mégis még több kell nekik mindig..:D
  • desigo
    "26 főzés "

Itt már minden egyes főzés nagy kockázat mert ha a rendőrök megtalálják az utcán a nagy tisztaságú metet akkor gyanakodni kezdenek.
    Walt elégedetlenségét én sem értem hiszen mindene megvan,mosóból is jöhet némi pénz.
    Üzlet helyett inkább a családjával kellene foglalkoznia.
  • Victor1103
    Na gyerekek, kb 1 hét alatt ledaráltam az összes évadot, egyszerűen muszáj voltam megtudni mitől döglik a légy( Metacritic 95-98%-os értékelések sora, emmy jelölések tömkelege, mindenki csak ódákat zeng stb.)
    Noha tényleg vitathatatlan, hogy egy jó sorozat mert tényleg nem rossz, azonban messze nem olyan jó, mint ahogy sokan beállítják.
    Leginkább a Shieldet tudnám felhozni vagy a Sons of Anarchy-t. Ezek akárcsak a Breaking Bad a feszültségkeltésre játszanak, azonban szerintem ez a két sorozat jobban csinálja. Viszont a Bad-ben pedig első osztályú a színészi játék
  • gabo91
    Hát igen, nagyon jó rész volt.
    A végén nem értettem igazán mit akart Walt mondani azzal a mit Victorról és Gusról mondott.

A másik pedig hogy Walt hamar kikattan, oké nem mindegy hogy harmad annyi pénz jut koponyánként, de Walt elfelejti azt hogy előző buliban ki volt a konyhafőnök. A mosodás emberek akik most börtönben vannak mind tudja hogy kik volt benne, a szakács pedig DEA-t is tuti érdekli...
    Oké hogy Gus volt a biztosító de ha nem fizetik ki őket, akkor bemártják könnyedén őt is. A csaj az előző részből, nem tudom hogy konkrétan milyen köze volt a dologhoz, eddig nem is láttuk viszont ő rá is veszélyt jelentenek a bebörtönzött kollégák, akkor majd pont a főszakácsra...
    egy napos meló volt ahogy néztem, heti 2-3 főzés havi 1,2-1,5 milla összeszedhető. Úgyse tudna többet mosni a kocsimosóban. (lehet még ennyit se)
    Ira vagy mi a neve kapott 110lepedőt az üzletrészért, (gyenge 35k fejenként) de ez egyszeri díj!
    Amit meg befizettek biztosítási díjként, előbb utóbb kikopik, 9 ember van.
    kapjon mindegyik 1millát az 9 millió (igazából nem mondta Mike hogy most a Legacy Cost egyszeri vagy főzésenkénti 350 ruppó e, de mivel az ő unokájának számláján is milliók voltak ezért gondolom hogy adjunk nekik is millát. 9000/350 = kb 26 főzés
    26 főzés heti két főzéssel számolva kb. 3 hónap!
    Utána megint 117k val több jut fejenként...
    117+35=+152k
    137k -t kapott most
    137k+152k=289.000$/főzés (néhány hónap múlva)
    Miért is elégedetlen?

• vg
    Köszi a feliratot, csak így tovább!
  • ForzaInter
    én még egy sorozatot se vártam ennyire:D

az mekkora volt már mikor walt és a fia a scarfacet nézték a tv-ben?:D a vége pedig ütött rendesen.. az meg hihetetlen milyen ötletek vannak ebben a sorozatban, miket kitalálnak baszki..:D
  • stargatelost
    Én a Lost óta nem rajongtam, meg vártam ennyire sorozatot :D
  • ForzaInter
    nekem csak egy szó jut eszembe mikor a breaking bad-et nézem: zseniális!

tényleg a sorozatgyártás csúcsa:)

nem szoktam sorozatokat újra nézni, de ennek ahogy vége lesz jövőre kezdem előröl..
  • stargatelost
    Na most ezzel néztem meg, volt benne néhány hiba, de összességében tisztességes munka, elég jó fordítás :)

A rész meg OMG :D Mekkora ötlet már :D
  • desigo
    Elkészült a felirat
    katt
  • ldavid
    majd valamire még jó lesz :)
  • zcwx67hg5vgrw
    Na milyen volt a tegnapi rész?
    A méregkapszulás dolgot én is már elfelejtettem, valószínűleg nem gondoltak bele a készítők, hogy ami nekik mindennapos, az nekünk egy féléves (éves? mikor is volt a negyedik széria?) emlék. Nem értettem, mit lobogtat Saul. Köszönöm az emlékezetfrissítést :)
    Amúgy most Walt akkor ahelyett, hogy lehúzta volna a wc-n, eldugta a konnektor mögé?
  • Police88
    thx összeállt a kép csak nem vágtam hogyan került az ügyvédhez.
    Azért raktam spoilerbe nehogy vki aki nem olyan naprakész a sorozattal kapcsolatban belefusson... :)
  • ldavid
    szerintem már nem spoiler, de akkor:

a csajának a fiát megmérgezték, Jesse azt hitte Walt tette, mert közben eltűnt a cigi is a dobozból (ezért akarta lelőni)
    Walt beadta neki hogy Gus nyúlta le, és ő mérgezte meg a srácot, hogy Waltra terelje a gyanút
    közben kiderült hogy gyöngyvirágtól származik a méreg, amiből pont volt egy a White család kertjében
    végül Goddmannél került elő a ricines cigi, amit eredetileg Huell nyúlt le - persze Walt kérésére
  • Police88
    Ahhoz a méregkapszulához vki tudna írni egy kis emlékeztetőt? Kicsit homályosak az emlékeim.
    Jesse ráparrt amikor eltűnt a cigi benne a kapszulával és le akarta lőni Waltert vagy hogy is volt ez...
  • vg
    Igaz.
  • stargatelost
    Dehogyis, elsősorban azért kellett meghalnia, mert ott volt a helyszínen, és szemtanúk látták.
  • vg
    Szerintem őt csak erőfitogtatásból ölte meg.
  • ForzaInter
    há de egyszerre 11 embert nem nyiratott gus se mikeal:D

2-3 max, de hát azért 11 az már tényleg meredek:D
  • gabo91
    Komoly rész volt, viszont az első rész legelső jelenete rohadtul érdekel hogy mégis mi lesz... hogy jutnak odáig. Bár szerintem évad második fele lesz az.

vicces volt ahogy a kávézóban közölte a csajjal Mike hogy "nem tudom milyen filmet láttál tegnap, de a valóságban nem ölünk meg 11 embert elővigyázatosságból"
    áááá tényleg nem (mármint a soriban) azért elöző évadban is tettek el pár embert láb alól, legelső részben mikor elvágta Gus a csávó torkát, aztán lehetett takarítani...
  • desigo
    Hihetetlen,hogy Mikeot az egyik részben nagyon bírom a másikban meg utálom.
    Nagyon komolyan karakter
  • ForzaInter
    jaja, az összes színész jó:)

amúgy végre megtudtuk mike múltjából pár dolgot.

hank felesége szerepelt már ebben az évadban? mert ebben a részben nem volt benne, és az 1. részben sem ha jól emlékszek.

ismerős?:D
  • ldavid
    a casting az biztos hogy kurva jó, még a legkisebb mellékszereplőkön is látszik.
    az állandóan dumáló drogos srácra Jesse házából ha emlékeztek előző évadból, még ő is marha jó volt.
  • precision
    Szerintem az összes színész jó, ez is nagyon rádob az amúgy nagyon jó forgatókönyvre és az egyedi/egyéni kamera kezelésre, képi világra

a Jesset alakító srác pl a mai részben is nagyot alakított... nem potyára kapott Emmy díjat, ahogyan "Walter" sem potyára kapott Emmy -t :)
  • ForzaInter
    de az se volt rossz mikor walt meg jesse dumált saual az üzletről.

walt milyen badass volt már? tisztára olyan volt mint gus:D

mikenek pedig örülök, hogy több a szerepe, zseniális színész ő is.