27zhhj6.jpg
  • GregSB
    Annyira uncsi ez a spoiler dolog. Én ma láttam az új részt, eddig nem néztem be a topicba. Nem értem azokat akik nem ezt csinálják, minek jönnek be? Nézni a sok spoiler gombot? Egyszerű a képlet: amíg nem láttad az új részt addig nem kell benézni.

Nagyon ütős volt a rész. Hank teljesen összeroskadt, azért is vonult el. Ő nem képes megjátszani hogy minden OK, ez durva sokk volt neki, nem lett volna képes nyomozgatni és közben jópofizni mindenkivel.

Pinkman ugyanez. Amennyire nem volt szimpatikus karakter nekem az elején ő legalább végig ember tudott maradni, és ez tiszteletreméltó. Tönkretette őt a sok dolog amin átmentek, neki még mindig vannak érzési, van még lelkiismerete, teljesen normális hogy ilyen szarul érzi magát.

Waltból viszont egy teljesen lélektelen, kétszínű, kegyetlen ember lett. Nem őszinte amikor sír, amikor nevet, folyamatosan manipulál. A záró jelenetnél sem hiszem hogy őszinte volt s sírása Hanknek, és ezt ő is érezte, mondta is hogy fogalma sincs ki ő valójában.

Nagyon jónak tűnik ez a záró fél-évad. Lehetett tudni már rég óta interjúkból hogy a készítőknek az a céljuk, hogy a sorozat alatt Waltból kertvárosi tanárból csinálnak egy kegyetlen bűnözőt, és ez sikerülni is látszik. Nekem már most unszimpatikus a karakter amivé változott.