eRepublik - the new world
  • Palinko
    #3261
    Szia! Játékon belül vannak cikkek amik még segíthetnek. sajna én is nem rég óta vagyok de talán van egy kis sejtésem mi változott.
    A harc rendszer úgy tudom nem régiben totál új dolog lett, van 8 csata és aki előbb behúzza az nyer, 1 csata kábé 1,5 óra.
    Van influence számláló ami az ellenség erejének függvénye, egy nagyobb ellenfél leütéséért több influencet kapsz, és aki többet beleüt a csatába az nyeri az adott 1,5 órát. Ha jól tudom a 1,5 óra alatt nem mindég azonosan kapod, hanem a vége felé többet számol. Ez battle hero medalnál szerintem közre játszik, remélem nem tévedek majd valaki ki javít ha igen.

    A felhasználói boldogság faktor eltűnt, wellness pontok vannak alapból 200 at tudsz tölteni asszem, de ha fejleszted a városházad, és veszel 100-200 goldért házakat akkor tudsz többet. egy felfejlesztett városháza pl 500 wellness tartalékot jelent. Minden órában kapsz 100 wellness tölthetőséget. Szóval azért érdemes fejleszteni a városházát, este ha alszol, feltöltődik és reggel van 500 wellnesed amit elüthetsz. Persze kenyér kell hogy feltöltsd, gondolom nem egyértelmű, amiről eddig beszéltem az ilyen korlát csak. legkissebb kenyér 2 wellness pont / darab, q5 ös legjobb pedig 10 wellness /darab.

    Vannak gyűjthető tárgyak mostantól, a bazooka aminek 5 darabja van és csata közben esik, ha összerakod üthetsz vele 3 at 30 000 influence, kis erővel bazookára alapozhatod a battle hero medal megszerzését. Van a toolbox, az nyersanyag üzemekben kapsz random és ad extra termelést.

    Military unitnek már vannak kapitányai, 2. kapitányai, megszűnt a korlát és regimentek lettek 30 emberenként feltöltődnek és nyílik egy új, ezek a regimentek választhatnak minden hónapban parancsnokot maguknak

    A parancsnokok állítják be a daily ordert ami egy parancs ha legyilkolsz 25 embert parancs szerint kapsz 1 csokit (amivel a wellness korláton túl tölthetsz életet 100 at) meg egy bazookát.

    Talán elég sok mindent megemlítettem, de ez szerintem fele sem a változásoknak, nézd meg mi hogy alakult, és ha van kérdésed időközben segítünk szívesen:

    kérlek ezen a linken

    regelj, mert szükségem van még 1 regre egyik misszióm befejezéséhez :)

    (most minden játékos kap kezdő missziókat, ezek jól bele vezetnek a játék alapjaiba)