eRepublik - the new world
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbálgasd, ha valamit nem értesz nyugodtan kérdezz.
ajánlok még 2 kiegészítõt ami nagyon hasznos:
http://egov4you.info/Pulse/
http://userscripts.org/scripts/show/80226
A harc rendszer úgy tudom nem régiben totál új dolog lett, van 8 csata és aki elõbb behúzza az nyer, 1 csata kábé 1,5 óra.
Van influence számláló ami az ellenség erejének függvénye, egy nagyobb ellenfél leütéséért több influencet kapsz, és aki többet beleüt a csatába az nyeri az adott 1,5 órát. Ha jól tudom a 1,5 óra alatt nem mindég azonosan kapod, hanem a vége felé többet számol. Ez battle hero medalnál szerintem közre játszik, remélem nem tévedek majd valaki ki javít ha igen.
A felhasználói boldogság faktor eltûnt, wellness pontok vannak alapból 200 at tudsz tölteni asszem, de ha fejleszted a városházad, és veszel 100-200 goldért házakat akkor tudsz többet. egy felfejlesztett városháza pl 500 wellness tartalékot jelent. Minden órában kapsz 100 wellness tölthetõséget. Szóval azért érdemes fejleszteni a városházát, este ha alszol, feltöltõdik és reggel van 500 wellnesed amit elüthetsz. Persze kenyér kell hogy feltöltsd, gondolom nem egyértelmû, amirõl eddig beszéltem az ilyen korlát csak. legkissebb kenyér 2 wellness pont / darab, q5 ös legjobb pedig 10 wellness /darab.
Vannak gyûjthetõ tárgyak mostantól, a bazooka aminek 5 darabja van és csata közben esik, ha összerakod üthetsz vele 3 at 30 000 influence, kis erõvel bazookára alapozhatod a battle hero medal megszerzését. Van a toolbox, az nyersanyag üzemekben kapsz random és ad extra termelést.
Military unitnek már vannak kapitányai, 2. kapitányai, megszûnt a korlát és regimentek lettek 30 emberenként feltöltõdnek és nyílik egy új, ezek a regimentek választhatnak minden hónapban parancsnokot maguknak
A parancsnokok állítják be a daily ordert ami egy parancs ha legyilkolsz 25 embert parancs szerint kapsz 1 csokit (amivel a wellness korláton túl tölthetsz életet 100 at) meg egy bazookát.
Talán elég sok mindent megemlítettem, de ez szerintem fele sem a változásoknak, nézd meg mi hogy alakult, és ha van kérdésed idõközben segítünk szívesen:
kérlek ezen a linken
regelj, mert szükségem van még 1 regre egyik misszióm befejezéséhez 😊
(most minden játékos kap kezdõ missziókat, ezek jól bele vezetnek a játék alapjaiba)
Lenne egy kérésem! Én régen játszottam eRepublikot (akkor még Magyarország top 5-be volt népességileg), viszont idõhiány miatt bekellet fejeznem. Most viszont újra elkezdenék játszani vele csak gondolom azóta sok minden más lett meg ilyesmi, még nem is regisztráltam. Régen voltak ilyen magyar oldalak új játékosok regisztrálásának ösztönzésére (vagy ha nem is oldalak akkor szövegek) ahol le voltak írva az alap dolgok, meg hogy mit hogy érdemes csinálni. Ha most létezik ilyesfajta dolog azt belinkelné nekem valaki? Elõre is köszönöm! Ha pedig nincsen akkor valaki írna pár sort hogy mi hogy van most? Nagyon szépen köszönöm! (egy meghívó linket is adhattok hogy azon keresztül regisztráljak és kapjatok aranyat, ha még létezik ilyen)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ha már így fellendült a topic, albániával, koszovóval kapcsolatban ma (around, szóval a napokban) lesz szavazás, ti mire voksoltok? szerintem jöjjönek csak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Telefonszám: 41158
Egy fontos kérdésem lenne, csak nem tudom hol kérdezzem és kitõl. Ma amikor be akartam lépni az erepublikra, ez az üzenet várt:
Citizen: stage69 - 2373782
Punishment type: Permanent Ban - ID: 6086104If you consider that the penalty is erroneous, please use the special designated page in order to appeal it.In your appeal message you wrote the following information:
Írtam nekik, hogy ez miért meg hogy, erre ezt a választ kaptam, amire már válaszolni se tudok:
Appeal resolution:
Hello,
Your appeal has been registered and your case has been reanalyzed by the appeal committee.
The initial decision has remained unchanged.
Regards,
The eRepublik team
m0untaind3w
Szóval akkor most mi van? Nem lehet semmit se tenni, se sz se beszéd, bannolták az accountomat és kész?
Egyébként attól függ hány céged van, ha nagyon kell a hely, akkor kirakod a piacra sokért a cuccokat, máris van helyed 😄
Lenne egy olyan kérdésem, ha regeltem a Pulse-on, küldek egy mailt az aktiváláshoz, viszont a benne lévõ linkkel nem engedi aktiválni, mit tehetek ilyenkor?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
jó végre ez a citizen of erep izé?😄
Amúgy van 20-30 bazookám, lassan elhasználom, mert már 4.5k ütök, utána meg felesleges lesz 😄